- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lt.zole
tag
-
Lt.zole
tag
válasz
fdani0807 #8661 üzenetére
Szintén jelentkezett ez a probléma az elmúlt fél évben kétszer is, a példádon felbuzdulva, ki is kértem az Assistance futárt csütörtökre. Meglátjuk mi lesz a vége.
Amúgy írtam a Support-nak is ezzel kapcsolatban, mi a teendő:
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy amennyiben szoftveres eredetű jelenségekről beszélhetünk, gyári visszállításra van szükség, ami az operációs rendszerhez köthető jelenségeket hivatott megoldani.
[...]
Amennyiben ezt követően is tapasztalja a jelenségeket, szervizes kollégáink segítségére van szükség. A csatolt kép alapján sajnos erre van nagyobb esély. Közel eső márkaszervizeinkre a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshet rá. Természetesen, amennyiben távol él a szervizeinktől és nem tudja beszállítani a készüléket, országszerte elhelyezett postapontjainkon keresztül is eljuttathatja a készülékét, hogy szervizes kollégáink segíthessenek Önnek.Reméljük rendbe rakják 29 nap van még vissza a garanciából...
-
Lt.zole
tag
válasz
guriga1234 #6659 üzenetére
Semmi reakció.
-
Lt.zole
tag
Sziasztok!
Ma este egyszer csak újraindult a telefon, és a Samsung feliratnál beragadt a boot.
Próbáltam kikapcsolni, de nem reagál semmire.Gondolom vihetem szervizbe.
Valami egyéb ötletetek van?Előre is köszi.
Üdv.,
Zoli -
Lt.zole
tag
Sziasztok!
A közelmúltban arra lettem figyelmes, hogy elkezdett a telefon hihetetlen módon merülni. Gondoltam valami beragadt frissítés vagy app lehet a gond, így csináltam egy factory reset-et és minimális app set-et raktam fel.
De így is előjött a probléma. A Google fiók biztonsági mentése ki van kapcsolva.Van ötletetek, mi lehet a gond? Esetleg az aksi akarja idő előtt megadni magát?
Statisztika:
SOT: 17p 31mp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honda topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest