- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Rootoltad a telefont? Hogyan? A CF-Auto-Root -al? superSU -t feltetted?
Összekötöd a számítógépet USB-én a telefonoddal. Az Odin AP részébe betallózod a TWRP-t. És start. Én nem állítottam semmit. Ha úgy nem megy, akkor próbáld meg azzal a trükkel, amit (#8932) nggabi itt írt.
-
Kékes525
félisten
Ha semmiképpen nem megy, azért a képekre kíváncsi vagyok, a root után kell megpróbálni. Vannak egyszerű rootolási lehetőségek. Én ezt használtam: CF-Auto-Root Repository Odinnal fel kell tenni az Android és a telefonnak megfelelőt. Pár másodperc és kész.
7-es Androidra és SM-G925F-re: [link] Persze ellenőrizd!
-
Kékes525
félisten
Nem, nálad be van kapcsolva, a karika jobbra áll + a szín élénk kék, nem matt szürke, mint a Send last lication-nál, ami ki van kapcsolva. Így van kikapcsolva az Újraaktiválás tiltása:
A baj megvan. Ki kell kapcsolni. Bekapcsolt állapotban nem tudsz más ROM-ot feltenni, mint azt, ami eredetileg is volt. Ez védi a telefonodat attól, hogy ha ellopják, akkor úgy törjék fel, hogy új romot raknának fel rá Factory Resetettel. Így a Factory Reset sem megy.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Pár napja nekem ezzel az sikerült: Odin3 v3.12.7 Csak 3.12 írtál, azért írom ezt... Ja és Windows 7 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest