- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli_suzuki
újonc
Üdv.
Mai nappal (11.02) frissítést kaptam Telekom hálózaton. 238mb a letöltött frissítés. Esetleg tud róla valaki valami pontosat??Érdemes letölteni ? -
zoli_suzuki
újonc
Szerintem sem érdemes frissíteni.Sajnos én megtettem,és sokkal rosszabb lett a telefon.az automata világítás képtelen működni, sokkal jobban merül a telefon mint frissítés előtt. Várom a következő frissítést, hátha azzal megoldodik a probléma.
-
zoli_suzuki
újonc
Köszönöm a segitseget!
-
zoli_suzuki
újonc
Sziaszok!
Egy olyan problémával szembesültem,hogy ga kikapcsolom a gyorstöltő funkciót a telefon nem képes 20%-ról 51% fölé tölteni. Az oka,hogy kikapcsoltam ezt a funkciót,hogy mióta megjött a legutóbbi frissítés a töltő kábel forró töltés közben.
Esetleg ezt másnak is csinálja,vagy normálisbak mondható ?
Köszi -
zoli_suzuki
újonc
válasz
freezespider #6241 üzenetére
Valahogy tervezett Samsung betegségnek tűnik.Ezzel akarnak rávezetni,hogy vegyen az ember másikat.
-
zoli_suzuki
újonc
Sziasztok!
Telekomos frissítés után azt tapasztaltam,hogy sokkal jobban merül a telefon mint azelőtt. Az akumlátorhasználat azt mutatja, hogy a cella készenlét veszi el a legtöbb energiát. Esetleg talalkozott más is ezzel a problémával.vagy van rá megoldás?
Válaszokat,segítséget köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest