- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
#20749568 #9298 üzenetére
Igen! Nagyon köszönöm a segítségedet! Igaz, még egyszer el kellett játszanom este ugyanezt mert közben sammobileról lejött egy másik MM rom és azzal is megpróbálkoztam de szintén ez lett a vége. Ezek szerint nem nagyon akar sikerülni nekem ez a downgrade. Mindenhol egy fájlos romok vannak ötös és hatosból is.
-
szegnyereg
csendes tag
Sziasztok
s.o.s!!!
Android 7-ről szeretném vissza állítani a telefonomat legalább 6-os de utána inkább 5-ös verziós androidra.
Az összefoglaló szerint jártam el. Letöltöttem, factory reseteltem, Odin, stb...
Jelenleg bekapcsolás után a telefonom az "An error has occured wile updating the device software. Use the Emergency recovery function in the Smart Switch PC software.." szöveggel fogad kék háttérrel.Miért nem engedte downgradelni? Az odin Fail-t írt ki minden alkalommal. COM portot nem engedte megnyitni, 5ösnél pedig megint más hibával lépett elő.
Mit csináljak?
Debrecenben vagy környékén van valaki aki vállalja helyrehozni és 5ös androidot fel tudna rakni rá?
-
szegnyereg
csendes tag
Melyik progi volt az ami a rendszerfrissítést letiltja/eltűnteti? Folyamatosan jelez, hogy frissítsek Nugátra. Isten ments. Nem találom a régebbi kommentekben a nevét.
-
szegnyereg
csendes tag
Megérkezett tegnap a második s6 edgém. Ez román piacos és szerintem gyári független. Anyagában kicsit más a doboza is. 6.0.1 van rajta, és marad is. Cserét hanyagolom is inkább.
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
#20749568 #8331 üzenetére
Más megoldás perpillanat nem nagyon jut eszembe hirtelen. Magánemberekkel eddig jobban megszívtam bármilyen telefonbizniszt anno. mint GSM boltokkal. Ezért is jutott eszembe. Feladtam egy hirdetést (későbbiekben többet) és várok. Hátha addig összeszedek pár infót, miként ne veressem át magam.
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
NemProfi #8317 üzenetére
Értem. És ha én mondjuk elmegyek egy debreceni (HB megyei vagyok) GSM boltba, és pl. találok arany színben? Honnan tudom, hogy az null perces, vagy hazai, stb? Ezeket hogy lehet megállapítani? Samsung garancia hogy van ezeknél a telefonoknál?
Őszinte leszek, tetszik az arany színű de nem akarok elherdálni egy vadiúj telefont egy külföldi vagy lopott, használt, hibás készülékre. -
szegnyereg
csendes tag
S6 edge telefonom tönkrement teljesen. Árokba ejtettem pár hete. Kapok helyette egy újat mert javíthatatlan lett. Viszont a Platinum Gold jobban tetszik. Szerintetek mennyire reális egy 0. perces Black Sapphire S6 edge helyett egy P.G.-t találni?
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
Kékes525 #8185 üzenetére
Van nekem egy olyan gondom, hogy a netszolgáltatónk hetek óta 5-6 percenként megszakítja a hálózatot. A sammobile-ról így nehéz leszedjek bármit is. Letöltéskezelő programot kezdtem el használni, de az sem segít mert nem engedi abban letölteni a sammobile-ról. Updato-ról szedtem párat, az ment letöltéskezelővel is de azok egyfájlosak és a korábbi tapasztalatok szerint sérültek is. Vagy a szakadozó net miatt nem szedi le rendesen és azért sérül a fájl.
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
Kékes525 #8183 üzenetére
- Letöltöm a romot. Pár napja egy 5.1-et, most egy 6.0.1-et.
(Kicsomagolásnál a Winrar az "archívum sérült" hibaüzenettel bonja csak ki, bárhonnan is töltöm le. Nem értem miért. Ha mást akarok kicsomagolni, akkor nincs ilyen gond.)
- Odin 3.12 AP részénél betallózom a tar.md5 fájlt.
- Csatlakoztatom PC-m hátsó USB portjára a készülékemet.
- Telefonban wipe data majd download módba rakom.
- Klikk a startraMit rontok el?
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
#20749568 #8160 üzenetére
6.0.1 mostanra sikerült letöltenem. (WinRar ennél is hibát jelzet kicsomagolásnál, mint az 5.1 esetében is) Ugyanígy jártam el, mint ezelőtt. Ugyanazt a hibát produkálja mint amit pár hozzászólás előtt írtam. 6.0.1 sem megy fel. Az Android 7 downgradelhetetlen ezek szerint.
-
szegnyereg
csendes tag
5.1 TMH romot szeretnék feltenni jelenlegi 7-es android TMH helyett. Egyfájlos romot szereztem, Odin ezt írja ki. Miért?
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/004> Added!!
<ID:0/004> Odin engine v(ID:3.1203)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..
<ID:0/004> Initialzation..
<ID:0/004> Get PIT for mapping..
<ID:0/004> Firmware update start..
<ID:0/004> SingleDownload.
<ID:0/004> sboot.bin
<ID:0/004> FAIL!
<ID:0/004>
<ID:0/004> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)(USB driver van, Odin 3.12)
-
szegnyereg
csendes tag
-
szegnyereg
csendes tag
Van valakinek mentve android 5-ös vagy 6-os verziós T-Mobile romja?
-
szegnyereg
csendes tag
Igazatok lesz, nem bolygatom és maradok ennél.
-
szegnyereg
csendes tag
Hihetetlen. Egész délután várom, hogy lejöjjön a rom. Nagy nehezen letölti. Kicsomagolnám, erre sérült.....
-
szegnyereg
csendes tag
Sziasztok!
T-Mobile üzletben tavaly szeptemberben vásárolt S6 edge mobilom frissítette magát az android 7-es verziójára nemrég. Őszinte leszek: Egyáltalán nem tetszik ez a felület, sem a menürendszer. Van lehetőség visszaraknom a 6-os vagy akár az 5-ös verziót Odin-nal?
Romot beszerezni eddig innen próbáltam:
-Sammobile. Az amúgy is iszonyatosan lassú letöltés általában a háromnegyedénél megszakad.
-Samfirm. Leírás szerint használtam, mégis hibát jelez.
-Updato. Letöltés nem indul el. Ha igen, ugyanolyan lassan mint a sammobile.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest