- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemProfi
tag
válasz
Csiszq46 #8236 üzenetére
7.0
A régió kódot sajnos nem tudom megmondani mert nem tudom hol kell megnézni. Telekomos készülék egyébként.Kékes525 bounty123 Aweriot
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem került be a felbontás csökkentés és az AOD, na de sebaj.
Mindenesetre csináltam egy FR-t egyébként.. Tény, hogy macerás és időbe telik újra belakni, stb de én az a fajta vagyok aki így nyugodtabb.
-
Kékes525
félisten
-
szegnyereg
csendes tag
-
keselyü57
tag
válasz
Csiszq46 #7014 üzenetére
Bocs, régen jártam erre. Lehet buta a kérdés... a telefonon is ugyan azzal a fiókkal vagy belépve a Samsung fiókodba, mint a Pc-n? Mert ha igen akkor több tippem nincs. Nekem működik ahogy beléptem a telefonomom a Samsung fiókba. Próbálj segítséget kérni a Samsung.hu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest