- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
zoli_suzuki #6641 üzenetére
Szokásos havi frissítés, októberi android biztonsági szintre. Előre szólok, hogy kb. 1 hónap múlva jön megint egy ilyen
-
Kékes525
félisten
válasz
zoli_suzuki #6375 üzenetére
A recovery rákérdez, mielőtt végrehajtaná, tehát másodszor is tudod ellenőrizni, hogy mit csináltál.
peti_s (#6376): Ha megvagy elégedve a rendszereddel, gyors, nincsenek problémák, akkor ne frissíts, ha lassúnak, hibásnak érzed, akkor igen.
-
Kékes525
félisten
válasz
zoli_suzuki #6370 üzenetére
A recoveryben. [link] Vigyázz, mert a wipe data/factory reset az töröl minden adatot is és alaphelyzetbe hozza a telefont. A wipe datát (factory reset) is ott kell (ott érdemes) megcsinálni. Ez már adatvesztést jelent.
-
Kékes525
félisten
válasz
zoli_suzuki #6368 üzenetére
Nem garancia, de szerintem az esetek többségében igen. Egy wipe cache partition mellett. Azért nem mindenre megoldás, mert a hiba előjöhetett a ROM hibás felrakásából eredően is, akkor pedig ismételt ROM felrakás is szükséges.
-
Kékes525
félisten
válasz
zoli_suzuki #6365 üzenetére
Véleményem szerint ahol a legutóbbi frissítés után léptek fel gondok, ott más dolgok (is) lehetnek a háttérben, ami a problémát okozta.
-
Csarli85
aktív tag
válasz
zoli_suzuki #6333 üzenetére
Hasonló nekem is volt, csak nekem iszonyat hossszan töltötte, vagy 7-8 órát írt. A kábellel volt a baj, a belsejében a kis érintkezők mintha el lettek volna törve.
-
Kékes525
félisten
válasz
zoli_suzuki #6333 üzenetére
Jó a kábeled? Ellenőrizd le. Másrészt csinálj egy wipe cache patitiont, lehet hogy szoftveres gond is van.
-
freezespider
tag
válasz
zoli_suzuki #6239 üzenetére
Én már meg sem merek szólalni, mert nagyon gáz a telefonom
De amióta rájött a frissítés, nekem is látványosan rosszabb lett az üzemidő -
Ákkk
addikt
válasz
zoli_suzuki #6239 üzenetére
Mivel a modem-et is frissitették sokkal érzékenyebb a hállózatnak a hibáira ezért többet fogyaszt volt már így nekem azt hiszem áprilisban azután a következő frissítésnél rendbehozták remélhetőleg így lesz most is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest