- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. A telefont megkapta a lányom, én pedig vettem egy S6 edge pluszt. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Mindkét felvetést cáfolnom kell, mert az akkukímélő üzemmód ki van kapcsolva, soha nem is használtam. Azonban mivel nem ez volt az egyetlen hely, ahol ezzel kapcsolatban körül néztem, így már korábban olvastam róla, és próbáltam is ki-be kapcsolni az akku kímélő üzemmódot, de nem használt. A HW gond pedig azért van kizárva, mert bootolás közben felvillan 1x a gombok háttérvilágítása.
-
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan #9058 üzenetére
Még egy kérdés eszembe jutott. Lehet ezen a készüléken csak kijelző üveget cserélni? Vagy a Samsung ennek is egybe ragasztotta a kijelző panelt az üveggel? Csak azért kérdem, mert az enyémen van egy repedés, ami szinte alig látszik, de idegesít, hogy ott van és a vaterán van maga az üveg nem is drágán! Szerintetek ez mennyire működőképes megoldás lehet?
-
Diokhan
addikt
Igen, láttam, sokszor amikor rá keresek a problémára, csak annyi a válasz, hogy a beállításokban meg kell adni... Csak sehol nem írják, hogy nougat alatt hogyan kell. A galaxy button lights appok nem működnek, egyéb beállítás pedig nincs rá. Nem értem, hogy miért kell kivenni a beállításokból...
-
Diokhan
addikt
válasz
#20749568 #9042 üzenetére
Nem kell rosszmájúnak lenni hozzá, szivat az mindenkit!
Nekem ugye nem európai készülék lévén a fél éjszakám rá ment tegnap arra, hogy vissza tegyem az értesítési sávba a mobilinternet kapcsolót, de sikerült végül, mindössze root kellett hozzá és egy CSC features expert nevű app a play store-ból. Persze ezelőtt próbáltam mindent, a good lock appot, ami már nem is létezik, próbáltam telepíteni másik System UI-t, ami persze nem sikerült, végül az előbb írt appal sikerült. Most már csak arra kell rájönnöm, hogy az alkalmazás váltó és vissza gombok háttérvilágítását hogyan hozhatnám vissza. -
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Beléptem az S6 edge használók táborába, a következő pár napban biztos lesz pár kérdésem felétek. El olvastam az összefoglalót és egyelőre egy kérdésem van. A két kapacitív gomb háttérvilágítása nem működik, de bekapcsoláskor felvillannak. Próbáltam utána olvasni fórumokon, és mindenhol a Galaxy button lights appot javasolják. Kérdésem, hogy 7.0 nougat-on nincs natív megoldás erre a dologra, Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest