Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
Ezekre az aksikra bármikor rá lehet már tölteni. Az a rosszab ha hagyjuk fullra lemerülni. Egyébként is 30-40 % töltötségnél bírja szinte minden telefon a legtovább. 10-20% alá nem erdemes hagyni lemerülni. Kb szerintem kell 2-3 hét aktív használat ,hogy beálljon egy akksi rendesen. Ha valaki sokat használja érdemes pótakkumlátort beszerezni( vagy a töltő legyen kéznél)
-
Hami33
aktív tag
Nem nagyon látom ,hogy s4 nél pixelhiba van.Bezzeg az one-nál
ott eleg gyakran előfordul!
-
Hami33
aktív tag
Én is figyelemmel követem az s4 sorsát (épp varok valami Tmobilos akcióra). Jó kis telefon ez az iphonom meg már megérett a cserére. Bár a hetfői apple bemutatót megvárom még,de nem hiszem hogy nagy újdonságra kell számítani. Elvárások nagyok,de szerintem megint csak tömködik a lyukakat az ios7 el. 2 év ios után kell egy kis szabadság. Engem eddig az s4 fogott meg a top android telefonok közt.
-
Hami33
aktív tag
Folyamatosan vannak kisebb nagyob frissítések. Nem jelenti azt ha megveszed a telefont és nem lehethasználni. Ezek apróbb finomítasok folyamatosabb,stabilabb lesz a teló. Szerintem egy átlag felhasználó simán elvan a gyári állapottal is. Én sem szoktam sosem semmit babrálni. Aki szeret belemerülni az tegye kénye kedve szerint ez az androidnál megengedett. Minden frissítéssel általában jobb lesz a telefon. Ha jól tudom már jött ki nemrég egy gyári frissítés. Nem kell itt félni nyilván kell pár hét mire optimalizálódik minden,és beáll a rendszer.
-
-
Hami33
aktív tag
válasz
Sz.Miki #5980 üzenetére
Esetleg video van erről valahol? Linket tudtok betenni. Szerintem ez legyen a telefon legnagyobb baja. A xperia z nél is a menü görgetéskor szó szerint a fekete háttér befolyik a fehér szövegbe annyira hogy alig olvasható a szöveg húzza rendesen érdekes jelenség,gondolom a panel képfrissétése gyenge stb.
-
Hami33
aktív tag
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Nyilván amit pont szemből látunk kijelző fehér mivel a mellette lévő két telefont már nem ugyanabból a szögből látjuk és kicsit torzul a fehér árnyalat. Egyforma az a kijelző csak a betekintési szögek változása miatt kicsit változik főleg a fehér árnyalat. Régebbi kijelzőknél jellemző volt pl ha egyik szemmet letakartuk sárgás volt ha másikat meg kékes,mivel annyira kicsi betekintési szög különbség is kiadta.
-
-
Hami33
aktív tag
válasz
Silent77 #1035 üzenetére
Nem éri meg kis díjcsomagra vállalni hűséget pl mozaik s,xs mert díjcsomagra vállalt hűség nelkül alig pár ezerrel több a telefon. Ikon 200 al is szívtam az 4900 díjcsomag szépen felhízott 6 ezerre és váltani sem tudtam sehova a 2 év díjcsomag hűség miatt. Júniusban jár le a hűségem akkora gondolom kicsitt realisabb árak lesznek s4 re...
-
Hami33
aktív tag
Iphone után érdekes engem nem zavar a műanyagság ellenkezőleg tetszik a könnyedsége és a mérete az iphon 3.5 colljához képest.Egyébként s3 majdnem megrendeltem most szürkében, de tkomék nem engedték még meg mivel juni végen jár le a hűségem..
-
Hami33
aktív tag
válasz
Remus389 #737 üzenetére
Nem zavar hogy nagy nezegettem a haverom s3 telóját nem rossz csak a kijelző nekem furcsán kékes volt,de ennel sokat javítottak. Ipad minit nyomkodok folyamatosan,hozzám nőtt teljesen ehhez képest meg az öt col jóval kissebb is
. Tetszett a rendszerek közti átláthatóság és szinkronizáció,sajnos ez ha galaxyra váltok nem marad meg pl.naptár vagy fotók automatikus szinkronizációja...samsung mellett szól a prémium garancia,szervíz,és jobb támogatottság htc emiatt kiesett.
-
Hami33
aktív tag
Fém az a keret csak be van vonva egy műgyanta lakkréteggel ,ezért nem hideg érzetre de így nem karcolódik könnyen és elmondható hogy fém a keret
.legalább merevít az egész telefonon. Én is az iphone 4 em cserélem le erre valószínű de csak június végén mikor lejár a hűségem a tkomnál! Remélem nem bánom meg. Bár kíváncsi vagyok az apple mit dob ki júniusban( szerinetem semmi különöset) a párom galaxy s3 minije nagyon megtetszett az iphon4 emhez képes nagyon gyors kis teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Politikai mémek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest