- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88 #10182 üzenetére
Egy régi arc...
Szeva.
Az aktív képernyő fogalma nagyon szubjektív. Lehet úgy is aktív a képernyőd, hogy csak progikat telepítgetsz, és állítasz be, de lehet úgy is hogy közben izzik a Modern Combat 4: Zero Hour-tól.
Tehát az aktív képernyős adat, attól függ, mekkora közben a CPU/GPU használat. és mekkora a fényerő.
Ha kicsit visszakeresel, jó páran beírtuk ide mennyit ment és milyen használattal.
Szerintem a 4 óra kijelző 20-25 óra készenléttel nevezhetjük átlagnak auto fényerővel, de ebben nem nagyon van játék, max net, hanghívás stb és kevésbé SoC gyilkos folyamatok.(#10187) 2008Kft
Közel sem biztos, hogy annyira egyszerű dolgod lesz, mint S2, S3, Note2 esetében.
Eddig még nem nagyon volt kijelző beégés fórumos bejegyzések alapján. Tehát akár még az is lehet hogy tudtak az 1080p panelen javítani, hogy tartósabb legyen. Én az S2 sem, és a Note2-ön sem tapasztaltam ilyet, pedig előbbit több mint 1 évig, utóbbit 6 hónapig nyúztam, és egyiken sem volt beégés.
Ha be lehet égetni, akkor max fényerőn állíts be valami kék tónusú fix képet (ne az egész legyen kék), és hagyd úgy pár napra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest