- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Maxentius #26943 üzenetére
miért hurcolásszak magammal több eszközt feleslegesen, amikor mindenre pont elég és jó a mobiltelefon?
a notebook és a mobiltelefon közé felesleges egy tábla, semmi többletet nem ad, sőt...
ahová nem vihetem a notit, vagy ahol nem vehetem elő, ott megfelelő a telefon.
az csak a kijelző nézegetése, ha az e-mail útján küldött, majd a telefonra letöltött mellékletes dokumentumokat elolvasom, hogy reagálhassak a levelekre?
mire kell akkor az okostelefon?
nekem elsődleges felhasználás a mobilinternetes böngészés és letöltés, nagy segítség, hogy nem vagyok mindig helyhez és/vagy nagyobb eszközhöz kötve, nem kell méretes eszközökkel rohangálnom, ha nem kell a noti.
most mondjam meg én is, hogy ki milyen eszközt vegyen például játékra, mert én nem szoktam játszani?
nem, nem erről szól az okostelefon használati szokása, mindenki éljen az eszköz által adott lehetőségekkel saját szükséglete, igénye és belátása szerint!
akkor is csúcstelefont vennék, ha kizárólag csak telefonálásra használnám, mert attól még lehetek maximalista, hogy nem használom ki a készülék minden funkcióját. -
válasz
Maxentius #26939 üzenetére
megnézted a beillesztet statisztikás képeket, hogy volt szépen 4g/wifi net...stb?
aki jó kijelzős használatot akar, az nem netezget, pláne nem mobilinternet útján, és más olyan műveletet sem végeztet, ami tekeri a rendszert - mert bizony nem csak a kijelző képes fogyasztani, hanem a 4g/3g modul...stb is - és lesz 8 - 10 órás kijelzős üzemideje. -
pixelblondie
senior tag
válasz
Maxentius #26210 üzenetére
Igen, Vagany már írta, köszi!
-
Valken
tag
-
scapegt
őstag
válasz
Maxentius #24480 üzenetére
Az egyik szemem sírna, a másik nevetne, ha a Go Launcher lenne a gond, mert épp a napokban vettem meg a Prime-ot és akkor az kukába dobott pénz lenne. Persze inkább lenyelem ezt a békát, csak legyen gyors a telefonom. Egyébként nem csak én mondom rá, hogy lassú, hanem a párom is, szerinte is sokszor döcög a rendszer.
PVZ 2-vel játszik valaki? Tudom, hogy az eléggé erőforrás igényes játék, de az én S4-emen úgy akad, ha sok zombi van, mint a fene. Másnak is?
-
mycso
veterán
válasz
Maxentius #24436 üzenetére
A második eddig is egyértelmű volt....csak ugye kivitelezhetetlen.
Viszont nekem az általuk kitalált módszer tetszik.
Majd meglátjuk mit alakítanak belőle, aztán lehet pár hét múlva már lesz hozzá a TA-hoz hasonló "1 klikkes" módszer.Egyébként most, hogy itt a kingoroot, igazából minden megoldott, kivéve azoknál, akiknél már elmászott a knox status.
-
válasz
Maxentius #24424 üzenetére
lehet, hogy nálad nem teljesen tiszta xxuemj7 fölé ment az xxuemk8, azért történt több módosítás.
nálam az xxuemk8 felhúzása előtt megtörtént minden nullázás/ürítés, azóta még egy készülékre húztam fel ma azonos módon, ott is annyit írt, mint az én telefonomon.mgTerminator; lehet, hogy csak nem figyeltem, de talán nem dobta fel ismét az ablakot, amikor később rányomtam a frissítés után a két wipe opciót, illeve a gyári visszaállítást.
-
válasz
Maxentius #24415 üzenetére
én azt írtam, hogy az xxuemj7 -> xxuemk8 között volt adott számú frissítés, ezt jelezte ki a firmware a felhúzást követően.
korábban t-s 4.2.2 volt fent a telefonomon, de arra re-partition kipipálással ment fel az xxuemj7 xeh, tehát a t-s 4.2.2 firmware verzióhoz nem tudott viszonyítani az xxuemk8, mivel annak a nyomát sem látta, csak az előtte tiszta alapra felhúzott 4.3 xxuemj7 lehetett a kiindulási alap.
amely javítást, újítást, illetve frissítést az xxuemj7 már tartalmaz, azt - szerintem - már nem frissíti rá az xxuemk8, mert minek tenné... -
válasz
Maxentius #24337 üzenetére
nem látok ilyen eltérést a két modem állomány összehasonlításánál, bár nem is volt mindenkinél gond a wifi tekintetében a korábbi firmware verziónál, meg az is sokat sejtet, hogy azok közül is soknak megjavult a firmware másodszori felhúzásával...
a kies már tegnap este is látta a xxuemk8 xeh verziót, meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsak.
a ram kezelése kifogástalan, és elsőre az akkumulátoros üzemidő is lesz olyan jó, mint az előző verzióval, ami eddig minden korábbi 4.2.2 verziót lenyomott.
a sebesség frankó, gördülékeny a rendszer.
a biztonsági irányelv megoldására rágyúrtak, bővültek a beállítási lehetőségek, de ami fontosabb az az, hogy nem láttam még knox blokkolási figyelmeztetést, tehát az integrált alkalmazásokat/frissüléseket beletették a megbízható listába.
a wifi speciális beállításaiban nincs bekapcsolva alapértelmezésben a keresés engedélyezése mindig (a google helymeghatározási szolgáltatása és más alkalmazások számára a hálózatkeresés engedélyezése még kikapcsolt wifi mellett is).
a gps okés, a térerő kijelzése szerint jobb lett egy egységgel (4g/lte), de ez önmagában nem sokat jelent, ezért ránéztem a jelerősség dBm / asu értékeire, és bizony javult! (másik telefonon is megnéztem, hogy biztos legyek abban, nem a szolgáltató szórása változott)
a kamerára leszek még kíváncsi, de ilyen pocsék időben nincs kedvem fényképezni még a teraszról sem, viszont néhány benti képet azért nyomok majd viszonyításul. -
válasz
Maxentius #23495 üzenetére
úgy igaz, nekem takarékos mód be, extrák nagyobb hányada ki, fényerő automatán, és még úgy is bő 6 órás kijelzős üzemidőket hoz reggeltől késő estig, hogy nem csak wifi, hanem a net felét 4g/lte hálón nyomom, és van mellette valamennyi telefonálás, letöltött mellékletek olvasgatása, közben zenehallgatás, némi távirányítás...stb.
-
válasz
Maxentius #23469 üzenetére
tud az még attól is jobbat, más/húzósabb használattal is.
totya70; szia, a német régiós firmware is xx, tehát alapban tartalmazza a magyar nyelvet.
a root milyenségéhez ismerni kellene a készüléken lévő firmware verzióját.
mit ír ki a telefon a *#1234# kódra?kavics325i; nem, nem volt az, pláne a stílus miatt, de én nem erőlködöm tovább...
-
csabám
addikt
válasz
Maxentius #21554 üzenetére
Pda-ba, a 3.09 Odin-nál már más nevek vannak.
Felraktam én is az előbb a 4.3-at, és nekem sem volt wifim, de felhúztam még egyszer és másodjára már volt
Ami viszont még érdekesebb volt, hogy mikor először felraktam a 4.3-at, akkor rögtön megnéztem download módban a knox státuszokat, de nem voltak ott. 4.3, de régi bootloader, vagyis úgy tűnt...
Aztán ugye felhúztam még egyszer, akkorra már megjelentek. -
csabám
addikt
válasz
Maxentius #20465 üzenetére
Sokak szerinte eFuse van benne vagy valami hasonló és azért nem tudják a megoldani a resetet
Szóval, akkor Odin-al simán felrakhatom a knox-os romot és nem fog ugrani a cucc? Illetve további új romokat is felrakhatok, csak downgrade-elni nem akarjak, mert akkor ugrik...?! Jól értelmeztem?lajki7: Nincs mit. Tudom (csak szerényen)
-
csabám
addikt
válasz
Maxentius #20455 üzenetére
Ez tuti? Csak azért mert ami tegnap linkeltem (xda-s topikja a samsung knox-nak) ott azt írják az első hsz.-ben, hogy akkor is ugrik.
Megmondom őszintén elég sok a fekete folt ezzel a kapcsolatban.
Én kivárok egyelőre...pleslie82: Ez véletlenül nincs kipipálva: Internetszolgáltatás keresése?
sebesvarib: Gyári romon nem hiszem, vagyis ezzel a gyári kamerával nem lehet szerintem állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett üzemmód. Xda-n nézz szét, hátha valaki talált megoldást erre.
-
nggabi
félisten
válasz
Maxentius #19635 üzenetére
én biztosra mentem, még bolti sincs
galéria reboot után okés, érdekes.
más: megjött a pink flip tok uk-ból 4 nap alatt. öröm bódottá, belepajszerolom az s4et. alig 2mmes hasat feszített a kijelzőbe. ennyit mértem a közepe és a teteje között... NEM TÖRIK MAGÁTÓL a kijelző ha ezt kibírta. a tok ment a kukába
öccáat megért
-
válasz
Maxentius #18686 üzenetére
tudtommal nem időhöz van kötve, hanem készülékhez, típusok alapján, viszont nem csak bejelentkezés kell, mert akkor talán csak 2 gigabyte adott, hanem meghívni valakit, aki el is kezdi használni, illetve telepíteni saját munkaállomásra a dropbox alkalmazást, meg a fene tudja még, hogy miket kért, bár nem minden lépés volt kötelező, de kiírja, ha belépsz a fiókodba.
az a baj, hogy elvileg csak 2 évig jár a + 48 gigabyte samsung bővítés, de addig még elég sok víz lefolyik a dunán...Blaise; azzal nincs gond, rendszeresen használom, és a beállítás sem problémás.
sőt, android alatt minden olyan szinkronizáció is megy ingyenes módozatban is, amiket ios...stb alatt ugye "kinyírtak", utóbbiknál már csak azoknak megy, akik még a meghatározott időpont (2013. január 31.) előtt beállították, és/vagy azonos készülékre adott régi mentést állítják vissza, új telefonon sem új beállítással, sem pedig a korábbi készülékről készült mentés visszaállításával nem okés már. -
válasz
Maxentius #18588 üzenetére
nem néztem még utána, de megteszem majd, mert érdekel a dolog.
én június 05-én vettem a t-mobile kínálatából, és május 10-én került ki a gyárból.
mivel az enyémtől régebbi t-s telefonokra is sűrűn rálátok, és nincs velük gond, ezért nem izgulok emiatt.Zsoó; arra is leírom a magyarázatot; a telenor függetlenül és független firmware verziókkal árusította az első szériát, ezért azokon - a független firmware verziónak köszönhetően - multi csc van, amiben több/sok product code adott, így persze, hogy működik a customer sales code changer, felkínál változtatási lehetőséget, de szolgáltatós firmware esetén nem képes rá, hiszen abban csak és kizárólag a szolgáltatós product code érték adott, mivel nincs multi csc.
-
b.bela1
őstag
-
Bilux
veterán
válasz
Maxentius #18440 üzenetére
Azt hol tudom meg mikor készült a telefon?
Egyébként meg a KNOX működés közben, egyelőre nem értem a lényegét de biztos jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest