- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #10776 üzenetére
Majd teszek fel képeket, holnap lövök párat.
A kamera szinte mindenkinek fontos, nekem is. Ezért is írtam, hogy az S4 bizonyos körülmények között jobb, de a One-t sem szabad leírni. Gyerkőcök fotózásához és minden egyéb témához simán jó a One is.
Beltérben szerintem jobb, ami azért nem elhanyagolható szempont, de ezt még tesztelnem kell. -
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #10773 üzenetére
Hát...Nem nagyon tudok egyelőre rosszat mondani rá. Akinek a fényképező elsődleges szempont az ne cseréljen, bár rosszabb fényviszonyok között erősebb a One, napsütésben viszont az S4 a jobb (One kicsit zajosabb, de bőven hozza az általam felállított minőségi szintet). Talán ennyi amibe eddig bele tudok kötni, ha szőrözni akarok. A kijelző felélesztése is főzött rommal megoldható, hogy a hangerő gombokra éledjen, és nem muszáj a nem igazán kézreálló bekapcsoló gombbal szenvedni.
Bár a hardver közel azonos, sokkal fürgébb a One úgy globálisan, gondolom a driverek optimalizáltsága miatt.
Nexus 4 szint, de lehet még azon is túltesz.
Beszéd minősége telefonálás közben egyébként parádés. -
Gergőkee
aktív tag
válasz
migabi24 #10773 üzenetére
Nem nagyon fog tudni. A One jobb telefon. (S4 tulaj vagyok.)
Ha meghibásodás van, na, akkor előjön az S4 előnye a maga prémium garanciájával, egyébként másban lepipálja. Persze ha valakinek must have az sd kártya, akkor nincs miről beszélni.
De például nekem nagyon hiányzik a One tűző napon való fényereje. Az S4 képernyője gyakorlatilag alig látszik.
-
ronson88
aktív tag
válasz
migabi24 #10432 üzenetére
Köszönöm, akkor nézek valami teljes képernyős böngészőt
kali: ok, nem panaszként mondtam, inkább csak, mint tényt.
Bár a vásárlás napján, teljes feltöltést követően kezdtem el a használatba vételt és folyamatos nyomkodás, telepítés, beállítás mellett, összejött 5 óra 1-2 perc kijelző használat, szóval azt hiszem nem lesz ez rossz -
válasz
migabi24 #10398 üzenetére
a htc? na, arra külön befizetnék...
ja, és az iphone esetében is hamarosan lesz szervizelés, főként a sok "cserés" visszaélés miatt, leleményes ember a magyar, túlságosan is...
az xperia z is egyben van, és bizony simán szétkapják, nem egy szervizeléses történet olvasható a témájában,amikor a szervizelés után úgy kapták vissza, hogy koszos belülről a kamera üvege, ezért küldhetik vissza ismét, ráadásul simán eltart 2 - 3 hétig a folyamat, sőt!
sosem tartottam a szervizelést elsődleges szempontnak, mivel a 16 év és 24 különböző típusú telefon megóvott a szerviztől, de sokszor van részem szervizes ügyintézésben, és bár tökéletes szerviz nincs, de leginkább a samsung elfogadható, bár ezt sem a saját jelenlegi s4 telefonommal szeretném megerősíteni vagy cáfolni, de cégesre s4 még nem került szervizelésre, bár nem is annyira régi típus még...zack; nagyon nézd majd meg az illesztési, sorjás és pixeles hibákat a one esetében! külsőre szebb, érzetre/fogásra minőségibb, a rendszer pörgősebb, de a felület nekem hiányos volt az xperia z és az s4 mellett.
kamerában tényleg gyenge a one, természetes fény mellett pláne elmarad a kategóriában.
a rendszer mókolása sem egyszerű, pláne az s4 viszonylatában! -
samu496
tag
-
szaboba2
tag
válasz
migabi24 #10051 üzenetére
Kár, hogy egyet sem ismerek, pedig én is kipróbálnám
...A kis város hátránya
(#10060) phain: Nálam a következő képpen alakul a védelem: Gyári protective cover + bebújós tok + lehetőség szerint tiszta zseb... eddig még nem volt gond, bár zsebben nem mindig van a bebújós tokban
-
muveszur
addikt
válasz
migabi24 #10023 üzenetére
T-s hivatalos forrás: HD hang - T-mobile
És akkor mindkét készüléknek támogatni kell
-
muveszur
addikt
válasz
migabi24 #10019 üzenetére
Tegnap reggel én is ledöbbentem egy híváson...Ha minden igaz egy HTC One-ról jött, beszéd kristálytiszta volt, a háttérben elnyomodó zene is átjött zeneként, nem csak zajként...én a one számlájára írtam először, de lehet hogy akkor erről van szó.
balees:
Legyen hozzá gyári garancia, számla, egyelőre függőt még nem vennék, még most nagy az esélye a letiltásnak. Ezenkívül telefon által kiírt IMEI egyezzen meg az akksi alatt lévőével és a dobozon találhatóval. A hibátlan működésről a *#06# kóddal győződhetsz meg. -
migabi24
nagyúr
válasz
migabi24 #10014 üzenetére
Ez már nem működik az új romon, és lehet, hogy be is kapcsolták, mert tegnap volt egy tés S3-as hívásom, és megdöbbentően jó minőségbe beszéltünk, lehet hogy ez miatt, most beszéltem az asszonnyal szintén tés S3 és fantasztikus a hangminőség, szóval mostmár biztos, hogy működik a dolog
-
törölt tag
válasz
migabi24 #9675 üzenetére
Aham, S3-on. Arra készülj fel, hogy wifi meg hálózat picit rosszabb lesz (GPS-t nem bántja sztem), ami nekem csak ezért volt gáz, mert jobban eszi az akksit. Amúgy iszonyat imádom, de emiatt néha "megunom".
Szerk.: Ja, és NFC gondolom nincs (nem használom).Gizmo: Ez komoly?
Hát ha a 4.2.2 ezt nem hozza be hozzánk is, akkor komolyan elgondolkodom.
(Nekem az exDialer sem elég gyors)
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #9547 üzenetére
Hát nem.. Cserkésztem egy darabig, de nagyon izgága egy teremtmény, a harmadik landolásánál csíptem el.
Zoomoltam mint a barom, ez meg pörgette a fejét, hesszelt, hogy mi van.. Mire igazán jó képet tudtam volna csinálni róla, távozott. De azért jól néz ki, régen láttam már ilyen jószágot egyáltalán.. :-)
Munez: Annyira nem értem rá, csak éppen cigiztem a kertben amikor kiszúrtam, ahogy ott billegett.
Örülök, hogy tetszett a kép, bár nem annyira lett jó, de thx mindkettőtöknek.
Sajnálom, hogy nem videót csináltam, nagyon jól nézett ki, amikor forgatta a fejét azzal a nagy optikával.
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #9475 üzenetére
Annyira nem lehet tele, mert a system dump nem túl rég került fel...
Gondolom, így begyorsult a dolog.Azt hiszem a Samu-s gyáriakat soha többet nem fogom használni.
Főleg ahogy Torrente jellemezte az újat, mennyire "elájulós" a sebesség.
Lesz egy S4 hardveres Nexus 4-ünk. -
Sz.Miki
őstag
válasz
migabi24 #8711 üzenetére
Tegnap este nem kis időt rászántam a dologra, de a XEH product kódom egyenlőre buktam.
Telepítettem egy magyar Telenor romot, csináltam egy gyári visszaállítást, és tényleg változott a csc, meg is örültem neki mert PAN lett belőle.
Majd telepítettem egy hivatalos magyar gyári romot ami elv. XEH, majd gyári visszaállítás és sajnos BTU-ra állt be megint a CSC. -
-
Dare2Live
félisten
válasz
migabi24 #7644 üzenetére
S3/Note2nek két fajta laggja is van ami nem készülék/sw függő HW "hiba" és engem baromira zavart.
Egyik a feloldás lag. Sima 1-2sec. Ennyi míg a 4412 visszajön deep sleepből. Persze ki lehet lőni a deep sleepet csak akkor meg ~felére esik az aksiidő. Nem ez nem szünik meg attól, hogy kikapcsolod a hangvezérlést.
Másik pedig az un touchsreen lag. Nem magyarázom ld [link]
(harmadik pedig az 1gb ram az S3ban. Zárojelbe raktam mert az LTE/Note2nél ez nincs.)
Engem speciel mindkét hiba baromira idegesített, ellenben nem zavar a TW lagja, mert lecseréltem a megszokott minden fénynél gyorsabbra rakott, minden efekt kikapcsolva Nova launcherre + kilöttem minden Samsung hülyeséget + tárcsázoból kerestem olyat ami gyors&beragasztja magát memoriába... és akárhogy hasonlítgatom S3/Note2höz azt látom, hogy az S4 sokkal gyorsabb és lagmentesebb, pedig S3on/Note2n is nova... volt. És még ki se jött a stock android S4re ami imo sokat fog javítani a jelenlegi semmi bajom nicsn vele helyzettel.
Ettől még aki 100%ban lagmentes telót akar az vegyen Iphonet, vagy 1gbs WP8at. Ennyi. -
Gizmo94
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #6669 üzenetére
Köszönjük!
(#6670) Jimanszky
Frankón nem tudtok átolvasni pár sort, csak felületesen? Eszem megáll. Amikor átvettem az első Androidos Galaxy S2-es telefonom, 4 napig csak olvastam, és jegyzeteltem. itt is, és a PFC-n is. Nektek meg 30 sor (ami max 15 perc) átolvasása komoly problémát okoz. Így tényleg kár belekezdened, illetve folytatnod. -
válasz
migabi24 #6129 üzenetére
köszi, igen, bár első nekifutásra nem sikerült a korábbi firmware verzió mellett, de az újabb (t-s) már minden szempontból oksénak tűnt, ezért rászántam magam.
Gizmo94; köszi! one másik?
azon is gondolkodtam korábban, de annyi problémás (pixeles hibák sora, sorják, illesztési problémák...stb) megfordult a kezemben, hogy letettem róla...
remélem, a tiéd okés!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest