Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wa2x_

    veterán

    ________________________________________________________

    --- Játék I. ---

    ________________________________________________________

    A Szerkesztett és makrofotók mobillal topic első hivatalos játéka ezennel kezdetét veszi!

    Szabályok:
    Egy hétig lehet a képeket elküldeni nekem privátban, azaz 2013. szeptember 6.-a 18:00 és szeptember 13.-a 18:00 között. Minden felhasználó 3 képpel nevezhet egy témában, lehet az 3 db-ból álló sorozatkép vagy 3 különböző is. A levél úgy kezdődjön, hogy JÁTÉK aztán a kép linkje és a telefon típusa. A feltöltést biztos helyre végezzétek pl.: http://www.kephost.com/ vagy olyan helyre, ahonnan nem törlődik ki és nem méreteződik le a fotó. Az egy hét után lezárul a játék (szeptember 13-án 18:00-kor) és megkezdődik a szavazás. A szavazás kb. 1-2 nap, majd összegezzük a szavazatokat és eredményt hirdetünk.

    A szavazásról majd még bővebben írok a játék határidejének lejárta után.

    Díjazottak:
    Kategória győztes: az a kép, amelyik a kiírásnak legjobban eleget tesz, aránylag jó minőségű (magához a képet készítő telefonhoz képest), jó pillanatot mutat meg, eredeti és egyedi, jól komponált, felülemelkedik az átlagon. A kép kiválasztásába beleszól a zsűri is (őket megkeresem privátban majd).

    Közönség kedvenc: a cím győztese lehet bárki, a zsűri nem véleményez, legtöbb szavazatot kapott kép, mely nem egyezhet meg a Kategória győztes képpel.

    ___________

    Témák:

    - csavar (makró)

    - virág (makró)

    - naplemente

    ____________

    Nevezni régebbi képpel is lehet!

    Annyi kérésem lenne, hogy képeket nem cserélgetek, tehát, ha valamit elküldesz nekem, akkor az már egy nevezett fotó, nem cserélem ki másikra! Nem kell kapkodni, van egy hét, legyen nyitottak és kreatívak! ;)

    Mindenkinek jó fotózást és jó versenyt kívánok! Kérdés jöhet a fórumban!

    Wa2x_ és a zsűri

    [ Szerkesztve ]

    ..: Old Honda's never die - they just get faster :..

Új hozzászólás Aktív témák