- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
gjoco1 #11166 üzenetére
Valami meg ( fel )foghatatlan dolog ló ma a levegőben Nálam.
Semmi mókolás , telefon mellettem. Felnéztem , mert jött az Email és arra lettem figyelmes , hogy az ikonjaim száma lent csökkent. Hat van beállítva eredetileg és csak ötöt láttam. Hoppá , nézem ismét a nézem a Home UP-ot és újra kellett kalibrálni . Most minden rendben , olyannyira , hogy a Task Changer is megjavult.
Én már most semmit nem értek.Hozzá sem nyúlok , ha nem muszáj. És szórakoztat.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #11163 üzenetére
Nem használom. De ez a frissítése fenn van?
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #11110 üzenetére
Egy ideig jól működik. Tehát, ha a hangerő gombot nyomom, akkor is a progi dizájnosra alakítható hangerőpanelja ugrik fel, nem a gyári. Meg az oldalról simításra is az app panelja ugrik fel. És ezt egy idő után elfelejti és csak az kijelző élsimításra jön a progi panelja, ha a hangerőgombot nyomom, akkor meg a gyári. És a kisegítő lehetőségekbenbenne van a progiban a pipa pedig és mégsem írja felül a gyárit. Erre jó az ADB parancs végrehajtása, hogy kényszerítse az újrafelülírást.
Azért szeretem és vettem meg a reklámmentest, mert jobbkezesként a gyári gombok nem esnek kézre és jól működik a kijelző él simításra megjelenő hangcsúszka. -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #11105 üzenetére
Köszönöm! Elnézést a nem egyértelműségért!
Van a Volume Control Panel Pro app, ami a telefon az android 11 óta a Kisegítő lehetőségek/Telepített szolgáltatások-ban folyton kilő. Hiába van látszatra bepipálva, nem bírálja felül a gyári hangerőpanelt a hangerő gomb megnyomásakor. Na és ehhez van egy ADB parancs, amivel kényszeríteni lehet az újra felülírásra. Na ezt csináltam meg! -
Probert75
addikt
-
válasz
gjoco1 #11006 üzenetére
Én biztos, hogy megvárom, hogy tényleg nem lesz /lesz note 21. Szerintem idén még jön Note. Ha mégsem, akkor majd jövő februárban megveszem az új S szériát, vagy idén szeptemberben az S21 ultrát, legalább lemegy az ára. De jelenleg nem érzem, hogy lassú és igénytelen lenne a note 10. Igaz, hogy évek óta nem volt más androidom, így nem tudom milyen lenne a jó. De ha egyszer megszokja az ember a Samsung ökoszisztémát, naponta használja a pass funkciót, az otthonát ezzel vezérli, akkor nehéz lenne azt eldobni egy snapis stock androidos kínai flagship killerért, ami már nem is olcsóbb érdemben.
-
opr
nagyúr
válasz
gjoco1 #10981 üzenetére
Ha ez lenne az egyetlen app, akkor is megoritene, de nem az.
Es de, napi szintu zavaras ez IS, meg a telefon tobbi borzalmas baromsaga IS.
Tobbet samsungom nem lesz az 100%, borzalmas az egesz ugy, ahogy van. Olyan hibai vannak, hogy egy also-kozepkategorias telefonnal azt mondanam, hogy hat jo, azt kapom, amiert fizettem, de egy elvileg felsokategorias telefonnal enyhen szolva keseru a szam ize. Lehet, hogy ha meg oregebb, masik samsungrol valtottam volna, akkor szeretnem a telefont, de perpill alig varom, hogy tonkremenjen vegre es lecserelhessem valami masra. Mert annyira azert jo, hogy hasznalgassam amig meg nem doglik vegre, annyira pont nem borzalmas, hogy indokolt legyen csak ezert megint elkolteni vagy 800 fontot, de annyira pont rossz, hogy utaljam. Realis erteke valahol 250-300 font korul lehetett bo egy eve, amikor meg uj volt, annyiert elneznem neki a hibait.Eddig legalabb ez a hulye kepernyoevo kameralyuk problema meg volt oldva, mostmar ezt is kivettek, hadd szivjon vele a user.
Ami 100%, hogy a kovetkezo telefonom: Nem lesz notch vagy hasonlo f@szsag, a kijelzoje sik lesz, a soc snapdragon, es lesz neki alul-felul par mm kava, amiben a user fele nezo, lehetoleg ket ugyanolyan hangszoro van. Es biztos, hogy nem samsung.
-
golyós
addikt
-
-
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #10738 üzenetére
Lehet, bár amikor megkaptam a 11-et, jó volt. Ez az első patch után változott. A 144 mb-os frissítés után.
Nekem valami gyanús, hogy beleharap az aksiba. Valami third part app-ra gondolok. Na mindegy, majd kiderül!
Nem szeretném lecserelni 1 év után, akksi hiba miatt!
Nem nagyon látok alternatívát egyelőre másik modell képében!úgyhogy remélem rájövök, mi okozza a galibát, bár ahogy látom a cache törlést segített!
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
gjoco1 #10736 üzenetére
Nálam még használati mód tanulása van,de már most sokkal jobb. 6 óra 38 perc lett a kijelzőidő,mire kikapcsolt a teló. Egyúttal csináltam is egy gyorstöltés tesztet 100%-ra,ami 1 óra 3 perc lett a 45wattos töltővel. Ja és wqhd+ illetve speciális feldolgozás kikapcsolva.
-
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10598 üzenetére
Ha navigációs sávot nem használsz, csak gesztussal, akkor a GoodLock-ban használd a NavStar-t. Abban lehet a swipe-oláshoz állítani dolgokat érzékenységet, méretet is ha jól láttam. 1 perc 40-től.
-
$atirka
őstag
válasz
gjoco1 #10548 üzenetére
Lehet félre értettél!
A Note 8-9-en nincs kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, Note 9-en én is UV ragacsos üveget használtam, de úgy hallottam ezen nem biztos, hogy menni fog rendesen. Szóval jó lenne ha továbbra is tudnám használni az ujjlenyomatis feloldást, pénzt kidobni az ablakon meg nem szeretnék.
Ha jól értem, akkor Neked megy üvegfóliával a biometrikus ketyere? -
francz'70
senior tag
-
torrrent
aktív tag
válasz
gjoco1 #10501 üzenetére
Csatlakozom simán még vállalható két évig. Engem is nagyon irritálnak a lekerekített kávák illetve az új trend a kamera sziget.
Mivel a "kis" Note 10-et M.M -ben vettem megtehetném, hogy váltok mondjuk szolgáltatónál egy s21-re, vagy Note 20 ra, de nem.
Vissza lesz még sírva jó pár év múlva a telefonba rejtett ceruza. -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10477 üzenetére
A 10-nél is és ennél is a fényerő csúszka akkor jelenik meg legalul, ha teljesen(2X) húzod le az értesítési sávot. Valamint, ha 2X lehúzod és alul megjelenik, akkor jobbra fent 3 pötty opció és ott van egy olyan, hogy Gyorspanel elrendezés, ott tudod bekapcsolni, hogy 1X-es lehúzáskor is ott legyen a fényerő csúszka.
-
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #10461 üzenetére
Internetes vásárláskor, 14 napig indoklás nélküli elállás illeti meg a vevőt, csak egyszerűen vissza viszi, (nem megfelelő számára, ennyit azért mondhat), és egyből vissza kell adniuk a termék árát. Van bolt ahol 30 vagy 60 napos az elállás netes vásárláskor, ezt boltja válogatja, de a 14 nap az minden üzletre kötelező.
-
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10405 üzenetére
Akkumulátor optimalizálás-t, Adaptív akkumulátorkezelés-t és Alvó alkalmazások-at ismertem eddig. De most nézem, hogy tényleg van Mélyalvó alkalmazások menü is.
Én nem használom ezeket az alvó dolgos menüket, és mégis van olyan email, amit 15-20perc elteltével jelez a Gmail app. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged