- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoco1
addikt
Úgy akkor neked nincs túlzottan sok bajolás vele .
Nálam viszonylag sok harmadik féltől származó alkalmazás és ezek okoztak némi fejfájást , de áthidalva szinte minden .
Nekem még az eredeti akku volt benne és érezhetően gyengélkedett már . Meg is rendeltem a gyárit hátlappal együtt , de már nem raktam bele . Jött belem szemben az utód és fájó szívvel elbúcsúztattam .bwoay nekem is előtte Note 9 volt . Azt is szerettem nagyon . Remek készülék volt az is .
-
gjoco1
addikt
Én is szűk 5 évig használtam és mondhatom az egyik , hanem a legjobb telefonom volt . De hát haladni kell előe .
Nekem S23 U lett a befutó . ( 24 nek nem teszik nekem a kijelző és a körültte lévő " vastagabb " keret )
Viszont lehet majd egy két dologban nem fogsz örülni a 14 es rendszernek . . Több dologban kompromisszumot kellett kötni , illetve más alkalmazással helyettesíteni .
Persze kédés mi mindent használtál , de majd teljes belakáskor fogsz szembesülni vele / velük .Használd egészséggel az új vasat !
-
gjoco1
addikt
[Sammobile] 1.6.00.3
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő