Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoco1
addikt
Úgy akkor neked nincs túlzottan sok bajolás vele .
Nálam viszonylag sok harmadik féltől származó alkalmazás és ezek okoztak némi fejfájást , de áthidalva szinte minden .
Nekem még az eredeti akku volt benne és érezhetően gyengélkedett már . Meg is rendeltem a gyárit hátlappal együtt , de már nem raktam bele . Jött belem szemben az utód és fájó szívvel elbúcsúztattam .bwoay nekem is előtte Note 9 volt . Azt is szerettem nagyon . Remek készülék volt az is .
-
gjoco1
addikt
Én is szűk 5 évig használtam és mondhatom az egyik , hanem a legjobb telefonom volt . De hát haladni kell előe .
Nekem S23 U lett a befutó . ( 24 nek nem teszik nekem a kijelző és a körültte lévő " vastagabb " keret )
Viszont lehet majd egy két dologban nem fogsz örülni a 14 es rendszernek . . Több dologban kompromisszumot kellett kötni , illetve más alkalmazással helyettesíteni .
Persze kédés mi mindent használtál , de majd teljes belakáskor fogsz szembesülni vele / velük .Használd egészséggel az új vasat !
-
gjoco1
addikt
[Sammobile] 1.6.00.3
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Érezhetően jobban meleg a hátlap nem volt a megszokotthoz képest? Mert nekem rendesen melegedett használat, és töltés közben is.
Csak mert nekem emiatt nyomta el a hátlapot pár hónappal ezelőtt.