- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
handrash #14816 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve vele. Van egy 24U de nincs kedvem még átköltözni. 5 mail fiókot szinkronizál, kb 60 lap van megnyitva a böngészőben, és a zárolt mappában egy komplett céges profilt is visz. Nem érzem lassúbbnak mint a 24U. Több mint 5 éve teszi a dolgát. Na jó az akksi már gyenge, de bármikor tudom tölteni. Kíváncsi vagyok meddig bírja.
-
gjoco1
addikt
válasz
handrash #14814 üzenetére
Sok szerencsét az az új telcsihez !
Nálam is ez volt az opció első körben , majd jött még egy S23 U .
S22 maradt másodnak a 23 az elsődleges .
Én nagyon bízom benne , hogy ezek is kihúznak annyi időt nálam , mint a 10+ . Azt öt évig használtam hibamentesen és még az eredti akkuval . . . -
Probert75
addikt
válasz
handrash #13481 üzenetére
Megnyitod a galériát, majd egy képet kiválasztva és abban lent lesz egy ceruza ikon. Arra bökve megjelenik a szerkesztési opció. Ott jobbra lenn lesz a három pötty menü, abban lesz egy körbe zárt "i" betű, A fényképszerkesztő névjegye. Ha azt megnyitod, akkor a felugró képernyőn meg kell jelennie a verziónak és ezzel a frissítési lehetőségnek.
-
Probert75
addikt
-
-
-
gjoco1
addikt
válasz
handrash #11475 üzenetére
Minden lehet , ahogy csubííí írta , nem is tudom . . . . Kicsit rosszul esik , mert első eset rengeteg telefon után , hogy pont ez szarakszik Velem.
Amúgy tudom , hiába van benne viszonylag új Samsung EVO Plus 128GB microSD (SDXC Class10) ( cca. fél éves ) az is lehet hunyó. Elég esélyes , mert mostanában , ha rákötöm gépre még a wi10 is gondolkodik sokszor a másoláskor.
Gyorsítótár törölve. Esetleg még adatok törlése ? -
Probert75
addikt
-
csubííí
senior tag
-
gjoco1
addikt
válasz
handrash #11063 üzenetére
[S10 - S10+]
Érdekes , mert ugyanez van fent az S10+ -on (12.1.01.15) és abban ott van a 4x4-es mappa elrendezés. -
opr
nagyúr
válasz
handrash #11036 üzenetére
Whitestone dome glass + spigen tough armor tökéletes nálam. Annyi, hogy tényleg ügyesen, szépen türelmesen kell az üveget felrakni. Ujjlenyomat olvasó is tökéletesen működik, az üveg meg a tok pedig éppenhogy nem ér össze, nem nyomják egymást.
Ami néha zavaró, hogy a kijelző mindkét szélén, ahol már nagyon le van konyulva (echte a telefon oldalán) kb 5-10 pixelnyi csíkot kitakar a tok, így mondjuk az edge gombokat jobb kikapcsolni, mert használhatatlan.
Ezt kivéve nincs panasz. -
bbendre
őstag
válasz
handrash #11043 üzenetére
Két megoldás van:
- Factory reset előtt ki kell jelentkezni a Samsung és Google fiókokból
- Factory reset után meg kell adni az elöző fiók adatait.
A legjobb ha a helyszinen a szokásos checkek után (*#0*#) reset (3 perc) elinditot a telefont. és végig nyomkodod a homescreenning mindent skip-elve. (kb 2 perc) -
Probert75
addikt
válasz
handrash #11031 üzenetére
KB így néz ki, jobb oldali kép! A képen balra fenn a sok apró betű közt van a Knox és középen alant hogyan lehet kilépni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest