- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Arról nem beszélve, hogy szinte képtelenség (tok nélkül, meg teljesen az) megfogni úgy a telefont, hogy ne érj a hajlított kijelző széléhez. Továbbá a nem ívelt szélű képernyőre tervezett appok egészen a kijelző széléig dolgoznak és ott a hajlaton bármit és tudatosan használni, kijelölni, stb szintén a lehetetlen kategóriába tartozik. Ja.... és a hajlított kijelzőn mindig van egy csillanás, akárhogy forgatod a készüléket.
Hála ének a homorú tévé kijelzők hamar eltűntek, ezek a domború telefonkijelzők is elmehetnének a múltba -
TpS
őstag
Olyanba belefutottam párszor, hogy emlékeztetőt nem bírtam elfogadni, vagy szundira tenni, mert lefagyott maga az alkalmazás. De erről nem a tok tehet.
Azt is szeretem, hogy ébresztőnél elég egy kicsit megemelni a tok nyitható részét, és újabb 5 percet kapok érte(ébresztőnél még sose fagyott le érdekes módon).
-
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Ma beújítottam egy Note10+. Vettem hozzá egy LED cover tokot ( [link] ) ez a fajta. Az lenne a kérdésem használ e valaki ilyet és ha igen akkor neki rendesen működik e? Nálam olyan probléma lépet fel hogy nem flip toknak ismeri fel és nem annak ami és emiatt nem működik. Esetleg ha tudtok rá megoldást azt megköszönöm.
-
Luser2000
addikt
Köszi, itt be van kapcsolva mindkettő.
--
A többiek visszajelzése alapján egyértelműen nálam van a hiba.
(A Buds+ fülesen a legutolsó sw frissítés van, remélem nem az lehet a szar).
Este törlöm majd a párosítást, törtöl a Galaxy Wear alkalmazást, a Messengert, wipe cache és felteszem ezeket újra, hátha ....KÖSZI MINDENKINEK!
-
HaliGab23
senior tag
-
nikilauda
senior tag
Bár nem tőlem kérdezted, de nálam Note 10 + van.
Kb 22 órával a tegnapi töltés után raktam fel a töltőre a telefont 35- 40% körül volt valahol. Két SIM (Vodafone és Telekom), Bluetooth óra, Bluetooth zene és podcast munka kozben (kb 5 óra). Messenger hívás és normál hívás: fél óra összesen. Kb 2 óra kijelzőidő. Vegyesen wifin és voda neten. Nincs semmilyen korlátozás. -
xedamen
senior tag
A 6:06 perc kijelzőből 4:45 perc a töltés utáni állapot.
Első screenshot
második screenshot
harmadik screenshot
ez pedig az éjszakai merülés, plusz reggelHa jól emlékszem akkor 46-tal zártam le este 11-kor és ma reggel 40-en volt, úgy hogy 1 órát nyomkodtam 10 percenként a szundit
-
-
dkovizoli
addikt
Ez így ok. Attól függően jön vagy nem, hogy azt a build-et, amit most felraktál, mint DBT, kiadja-e a Samsung az izraeli régióra is. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Ha nem, akkor nincs OTA. Akkor marad az Odin. Engem nem zavar. Összesen max 10 perc. Nincs adatvesztés és a legfrissebb szoft van rajta.
-
dkovizoli
addikt
Nem. De nem is kell. Ha home csc-vel teszed fel Odinnal, akkor semmi nem változik, beleértve a jelenlegi csc -t is, csak felkerül a legfrissebb havi patch. Tehát , ha most ILO a régiód és arra home csc-vel teszel fel DBT regiós romot, akkor marad ILO. Ha csc-t váltasz, akkor ugrik a rögzítő. Plusz a csc váltás alapból fr-t is hoz magával..
-
dkovizoli
addikt
Az ILO régio már az előd modelleknél is nagyon sokszor volt, hogy nem kapott minden hónapban aktuális patch-ot. Ez már anno az s8 szériánál is így volt. Majd két éve használom ILO-val a 8+-t. Másfél éve biztos. Akkor pedig még bőven volt arra is minden hónapban. Csak nem az ILO-ra. Ha minden hónapban a frisset akarod, tedd fel Odinnal. Német vagy svájci biztos van. Ezt teszem én is azóta a 8+-nál. Az s10+ és párom Note10 csak azért nincs ILO-n, mert ahogy említve lett már, egyelőre egész tűrhető az ACR is. Tudom, hogy jobb a beépített, de egyelőre ez is megfelel.
-
dkovizoli
addikt
Nem értem mit rontottál el. Az ILO ugyan az, mint bármelyik másik OXM rom. A kártyától mindegyik OXM rom ILO-ra áll át. Tehát mindegy, hogy mit teszel fel. DBT, XEH, ILO, THL, XEU, XEF meg a többi, egykutya. A.frissítés nem attól függ mit tettél fel. Hanem, hogy a régióra a Samsung kiadja-e illetve mikor.
-
TODI1111
veterán
Nice Lock appokat itt megtalálod. Van még néhány modul amiből nincs 10-es verzió.
-
Patrik17
csendes tag
Nekem is sokkal jobban merül, Android 10 frissítése óta (január 14-én frissítettem).
Éjszaka sosem hagytam/om töltőn, eddig merült max 3-4%-ot, azóta simán 15% lemegy egy éjszaka alatt.
Always On Display kikapcsolva, háttérből mindig kilövöm a futó alkalmazásokat.
Nem értem.... -
Bailey
senior tag
De akkor is merül, mikor olyan helyen vagyok, ahol full térerő van. A lakásban mondjuk tényleg gyengébb a vétel, de a Huawei otthon sem merült így készenlétben, pedig annak alig nagyobb az akkuja. Tudom, a Samsung kevésbé sugároz, ezért gyengébb a vétel.
Viszont észrevettem még valamit. Ahányszor feloldom a telefont, mindig megjelenik a helymeghatározás ikon. Mi kéri le ennyiszer a pozíciót? Előtte pár hétig használtam egy S10e-t, második telefonnak, hogy kipróbáljam a One UI-t. Az nem kérte le a pozíciót ennyiszer, pedig arra is fel volt telepítve minden. Már elvettem az engedélyt minden alkalmazástól aminél nem letszükséglet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest