- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Velocity
aktív tag
válasz Yager01 #3207 üzenetére
itt bemutat róla pár jó dolgot Saki: [link]
lehet kameralyuk körüli értesítés visszajelzést beállítani, gyakorlatilag full személyre tudod szabni a navigációs sávot és még van ezer féle dolog, amit tudsz vele szabályozni...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
-
axlfsi
veterán
válasz Yager01 #3195 üzenetére
En arrol jottem, de nem tudnalak meggyozni, azaz, nem szeretnelek. Neked kell eldonteni, ezer meg ezer video van fent mar a neten
Mindenesetre tetszik a szeles latoszogu kamer, az, hogy erzhetoen vekonyabb az elodjetol, ...Viszont az elolapi ujjlenyomatolvaso kifejezetten szar! Nem tudom, hogy lehet-e rosszul regisztralni az ujjbegyet (nem tokeletesen minden szogbol?) vagy csak egy ilyen szar lassu, de van, hogy 5-6 alkalommal is oda kell nyomnom a huvelykujjam, hogy feloldjon. Kurvara frusztralo, plane, hogy N9-nel egesz gyors volt mar.
Van tippetek mit csinaljak? Regeljem ujra az ujjbegyem? Probaljak tovabbi ujjlenyomatot regisztralni (egyelore csak egyet regeltem)? ... a keszuleken nincs mas, csak a vekony gyari folia.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
Luser2000
addikt
válasz Yager01 #4836 üzenetére
"... a dobozán ott egy matrica "european SIM card only" ..."
"... izraeli Sim-et nem eszi..."Úgy gondolom, hogy ha Izrael nem Europán belül van (márpedig nem), akkor a dobozon lévő matricának is hihetünk.
Egyébként egy olaszországból származó, független készüléke van a havernak.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
telefonmágus
senior tag
-
Luser2000
addikt
válasz Yager01 #4841 üzenetére
A Samsung alkalmazza az ún. régiózárat. Itt is erről van szó (Európa). Ez egy kicsit nehezíti az eltérő régiókba szánt készülékek (csomagok) szürke keveredését. (Szerintük).
Tudomásom szerint a régiózár eltávolításához / feloldásához a származási ország (ITV, olaszország) helyi SIM-kártyát kell használni, és legalább 5 perces hívást kell kezdeményezni.
---
Mire lepötyögtem a "mágus" beelőzött. Ott a megoldás a címkén.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
telefonmágus
senior tag
válasz Yager01 #4844 üzenetére
Izraeli régió is lehet,csak lehet hogy ODINnal kell szinkronizálnod,mert nem tutin egyezik az OXM ITV és az OXM ILO fw.
Svájcban ugyanez az EUROPEAN SIM CARD ONLY telot használják
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
telefonmágus
senior tag
válasz Yager01 #4849 üzenetére
No,hát semmiképpen ne frissítsd,majd csak az izraeli kártyával,ha a kód ILO lesz elöl
Csináld meg ezt az 5perc hívást és utána bele az izraeli sím és full reset törlés,hogy ILO izraelre tudj váltani
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
-
-
sompetike
aktív tag
válasz Yager01 #5357 üzenetére
Amikor összedugod a kocsival akkor ajánlja fel,hogy induljon-e az android auto...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
bezz
tag
válasz Yager01 #5366 üzenetére
Én épp ma engedtem el az AA-t újra. A legutóbbi frissítésekkel, mióta a felület is változott, úgy nézett ki talán érdemes lesz használni. Mentek vele tűrhetően a dolgok. De sajnos ma pesten elkezdett bizonytalankodni, lassulások, percekre befagyasztotta a telefont, meg ilyenek. Nekem ez így nem opció továbbra sem. A telón flottul megy minden önmagában is, bluetooth-on szólhat a zene, a térkép meg ha ki van téve a központi kijelzőre, sokkal jobban el kell fordítani a fejem az útról ha azon nézem, mintha a szinte szem magasságban lévő tartóban lévő telefonon. De a kegyelemdöfést ezek a mai anomáliák adták meg neki. Szóval én továbbra sem fogom használni!
-
sompetike
aktív tag
válasz Yager01 #5366 üzenetére
Sajna nem tudom mi lehet én össze dugtam a kocsival,s működött.mondjuk engem az zavar,hogy nem enged tárcsázni,hívást inditani ha össze van dugva,fogadni lehet hivást.
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
bezz
tag
-
bcl
senior tag
válasz Yager01 #5393 üzenetére
Várjál, a MirrorLink, meg az Android auto két külön dolog!!
Nekem egy tavalyi Vitarám van, és be lehet állítani a fejegységen, hogy melyiket szeretném használni.
Asszem a MirrorLikhez kell még plusz program a telefonra!
Sőt, valahol a telefonon is be lehet állítani a MirrorLinket, de most fejből nincs meg (Asszem kapcsolatok, egyéb kapcsolat beállítások)
A Vitarán is simán megy, bár igaz, ez elég fullos felszereltséggel van (a 4wd-n kívül ami lehet, benne van). -
őstag
válasz Yager01 #6352 üzenetére
Galaxy watch fórumban is ez a téma megy. Curve kártya és angol rom-ot használva éled fel.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
rehotom
csendes tag
válasz Yager01 #6385 üzenetére
Érdemes megnézni a review-kat, salv_cr nevű user ezt írja (fotót is mellékelt hozzá):
The Samsung DeX runs inmediately in a Galaxy Note 9. All the 7 ports work very faster. The quick charge is not enabled but is not a problem.
Ha Note9-el megy akkor azt tippelném a 10essel is fog menni.
-
Evil Snowman
őstag
-
Luser2000
addikt
válasz Yager01 #6596 üzenetére
Ha nem telepítesz rendszeresen külső forrásból APK állományokat, akkor semmi értelme.
Megkockáztatom, akkor sincs semmi értelme, ha csak pléjből telepítesz.
Az összes ilyen típusú alkalmazást én vergődésnek gondolom a fejlesztők oldaláról (illetve arra gondolom, hogy az üzleti modell alapja, a rossz felhasználói szokásokon / megszokásokon alapul).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
VivienR
tag
válasz Yager01 #6809 üzenetére
Múltkor át kapcsoltam, de hamar rajottem a realitása, és kikapcsoltam. Pl a One Drive sem szereti, elementi de pl a webes nézetben már nem jeleníti meg. A Win10 is külön kiegészítőt kíván.
Persze ha kell akkor át tudom konvertálni Adobe-a, de nincs kedvem külön köröket futni miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest