- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
De akkor is merül, mikor olyan helyen vagyok, ahol full térerő van. A lakásban mondjuk tényleg gyengébb a vétel, de a Huawei otthon sem merült így készenlétben, pedig annak alig nagyobb az akkuja. Tudom, a Samsung kevésbé sugároz, ezért gyengébb a vétel.
Viszont észrevettem még valamit. Ahányszor feloldom a telefont, mindig megjelenik a helymeghatározás ikon. Mi kéri le ennyiszer a pozíciót? Előtte pár hétig használtam egy S10e-t, második telefonnak, hogy kipróbáljam a One UI-t. Az nem kérte le a pozíciót ennyiszer, pedig arra is fel volt telepítve minden. Már elvettem az engedélyt minden alkalmazástól aminél nem letszükséglet. -
Bailey
senior tag
Adott egy sima Note 10, ami szombaton lett vásárolva. A 10-es frissítést Odinnal tettem fel és volt fr is utána. A probléma, hogy 2 kártyával nagyon gyorsan merül. Előtte Huawei P30 volt ugyanazokkal a kártyákkal, ugyanazokkal az appokkal, de az alig merült, míg a Note készenlétben is nagyon. Az akku infókban nem találtam semmi kirívót. Mit kellene beállítani?
-
Bailey
senior tag
Sima 10-re is kint van a XEH frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged