- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
-
Ja, tegnap tettem vissza az elővételben kapott, gyári bőr tokot, gondoltam itthon nem számít (bár vékony a tok, de azzal rosszabb a fogása, mert ugye azért vastagítja a telefont).
Egyébként immár 20 éve van mobiltelefonom, és soha nem törtem még összes. Ha mégis sikerül, valószínűleg már így is megspóroltam több kijelző csere árát az évek alatt (se biztosítás, se tok, se üvegfólia).
-
Mondom, hogy csak kötözködni jársz ide
. Linkeled a cikket, ami leírja, amit szó szerint írtam, mint EU expressz szállítás... Esetleg tudsz konstruktív is lenni?
Az EU expressz lényege, hogy európai raktárból küldi hozzád. És rendszeresen van akció mind a Banggood mind a gearbest esetén, amikor ingyenes az EU expressz. Kis összeg esetén még majd bele kalkulálják a díjba, hogy az európai raktáron át viszik be Európába. Amúgy meg 2021. Június 1. után, de mind1 -
Joe_Muad_Dib
tag
Ok, végre megértettem köszi a türelmet!
DE
továbbra is fennáll hogy a note 10+ bekapcsolás után gyönyörűen betölti a zárolt képernyőt a kiválasztott órával, és amikor feloldom a kijelzőt mintával akkor gyönyörűen ott a kezdőképernyéő namost az N20U-nál, ha az újraindítás után akár 5 perccel később oldom fel a kijelzőt a mintával, akkor is még csak akkor kezdi el betölteni a kezdőképernyőt meg pl a beutifull widgets modulját. És nekem ez nagyon furcsa -
Joe_Muad_Dib
tag
Pin kódot ezer éve nem kérek. Már a Note4, S7, Note 8, N9, N10+ -omban sem volt
Viszont a biometrikust használom.
–------------–
Tehát ha bekapcsolommondjuk az automata újraindulást mondjuk csütörtök hajnali 2-re időzítve, akkor addig nem éled fel a telefon ammig fel nem oldom?? Azzal nincs bajom hogy fel kell oldanom, de hogy be sem tölt addig? Az már gátáz szerintem. A Note 10+ om szerintem nem így működött. Igen most sim nélkül kipróbáltam a N10+-omat, és ott is nyilván kér feloldókódot de ott pár pillanat múlva beáll arra az órára amit beállítottam és a telefon is él. A N20U-ámnál ez nem történik meg. -
fzboxx
senior tag
Utána olvastam...
How to take a bug report
To take a bug report from your Android device, you will need to enable USB debugging under
Settings > System > Developer Options
. On Android 4.2 and higher, the Developer options screen is hidden by default. You can enable this by following the instructions here.
To obtain a bug report from your development device running Android 7.0 and higher:$ adb bugreport bugreport.zip
For devices 6.0 and lower:
$ adb bugreport > bugreport.txt
Start analyzing!
You are all set now. Run
historian
and visit http://localhost:9999 and upload thebugreport.txt
file to start analyzing. -
Capella
senior tag
Oké.
Én nem is kifejezetten a download mód pontos előcsalására írtam az adott kütyün, hanem az ütemezésre.
Az szokott lenni a gond, ha egyszerre akar valaki több gombot lenyomni, akkor sokszor a bekapcsolás érvényesül. Főképp, ha 3 gombot kellene pontosan egyszerre megnyomni, mint a Note8-amon. Ott a hangerő fel + Bixbyt szoktam előbb egyszerre lenyomni és csak azután a bekapcsolót a recovery menühöz.
Az állandó ki-be kapcsolásról azt feltételeztem, hogy itt is ez volt a probléma. -
Probert75
addikt
Youtube vidókon mind a hármat nyomják egyszerre. Szóval hangerő fel+hangerő le+bekapcs.
-
Probert75
addikt
-
csubííí
senior tag
Amikor megvettem kb. egy és fél hónap, volt rendszer frissítés, utána egyből csináltam, azóta nem. Nehogy már egy ilyen telefonnál havonta keljen. Be is tenne!
A csatlakozási probléma pár napja van.
Viszont, új kora óta kevés, vagyis csak a közeli WiFi antennákat látja.Akinek van, összehasonlítaná más készülékkel, hogy mennyivel lát több vagy kevesebb WiFi jelet?
-
dkovizoli
addikt
Nekem még ILO-val sosem volt gondom. Az igaz, hogy ritkábban kap frissítést, ezért én is DBT-t szoktam rárakni. De hogy melyik OXM romot rakod rá, tulajdonképpen teljesen mindegy is. Azért a DBT a megszokott, mert az jelenik meg elsőnek általában. Az egyetlen problémám vele (ILO), hogy a samsung members más régióban van miatta. Így az akciók, nyereményjátékok nincsenek benne és nem érhetők el.
-
sehogy.. mert ment, hogy: "azért ázott be mert elengedett a ragasztás" vs "azért engedett el a ragasztás mert beázott"
hosszú huzavona, több helyre bevittem, végül méltányosságból jóváírták. (vagy olyanhoz került aki látta, hogy gyenge volt a javítás)
ami az én hibám volt, hogy víz érte, pedig már láttam hogy jön szét. pont vittem volna be amikor eláztam. akit érdekel hosszabban: story -
Luser2000
addikt
(Pont "DBT" van kettőféle is, úgy látom itt: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/#SM-N975F 2020-07-29)
Ezzel töltesz le, ugye? https://samfirmtool.com/category/toolEnnél nincs több ötletem.
-
Throtling. Játékok alatt hamar túlmelegszik, ekkor leszabályozza a sebességet, és lassú lesz a játék. Nem saját tapasztalat, olvastam róla, de gondolom az S20 topikban tudnak erről mesélni. Amúgy nyilván a komolyabb, 3D-s játékokról van szó, hétköznapi felhasználásnál valszeg semmit nem veszel észre (médiafogyasztás, internetezés, e-mailezés, telefonálás, stb.).
Ez nyilván annak nem probléma, aki nem szokott játszani, legalábbis nem komolyabb 3D-s játékokkal. -
silvergod
őstag
a telefonról kitöröltem a gmail fiókot,de visszaállításnál kért ugye jelszót,és furcsálltam hogy a fiókot nem tudom,ugyanúgy mutatta,de nem is törődtem vele,nem tudtam hogy kéri visszaállítás után megint,csak amikor később olvastam,akkor paráztam rá
aztán a pc-ről belépve láttam hogy több eszközre vagyok bejelentkezve..ott volt a telefon is..rámentem ott írta sikeres kijelentkezés... ez segíthetett neki? mert igazából nem tudom...
-
Divinity
őstag
Akkor még egyszer:
- A Samsung Pay app CSAK azokon a hálózatokon megy ahol él a szolgáltatás, a Google Pay-el ellentétben. Tehát VPN-el kitudod cselezni ha mondjuk amcsi hálóra mész fel, legalábbis kb 1 hónapja még ment most nekem se akar elindulni VPN-el sem.
- Ha fel is mentél a hálóra és elindult az app akkor SEM fogsz tudni magyar régióra kiállított kártyát hozzádni, legyen az akár Curve akár más, annyival lehet szerencse, hogy a Curve néhány esetben UK régiós kártyát adott annak lehet esélye, hogy megy de simán kinézem belőlük, hogy egyéb resztrikcók is vannak
Ha megy a Google Pay rendesen akkor minek a Samsung Pay? Én is Google Pay-ezek és cask óra miatt próbálkoztam anni a Samsung Pay-el -
-
Köszi megnézem. az a baj, hogy a Vodánál az átirányítási beállítások egy rémálom, még a diszpécser is el szokta cseszni.
Telenornál is tudsz ilyen számot? Az a cégesem és hányni tudnék a hívás várakoztatástól (cseszegetnek, hogy nem vettem fel,iphone-on pl nem is látod, hogy a másik várakoztat, de androidon is csak 2 mp-ig ugrik elő egy pici értesítés) de máshogy nem tudom, hogy ki keresett ha telefonálok. -
Akkor fussunk neki mégegyszer (ígérem utoljára) . Ha beszélsz és nincs hívásvárakoztatás és pont akkor keresnek (a másiknak foglaltat jelez ilyenkor) , arról a Voda és Telenor semmit nem küld neked,fogalmad sincs, hogy kerestek. A T ilyenkor is küld SMS-t, hogy keresetek.
Ha nncs térerő vagy ki vagy kapcsolva, arról már a Voda és a Telenor is küld. -
Miben jobb a másik kettő? Én 1996 óta voltam mind3nál, szerintem egyik sem jobb a másiknál. Talán a Tnél a legolcsóbb a készülék.
Még pl ha a Tnél van az otthoni előfizu, meg a mobil is, mindegyikből lejön 30%! Nekem így az otthoni még a diginél is olcsóbb, 1000Mbit net, full HD max csomag 6e Ft.
-
Természetesen, kb. ugyanaz, minta Ringke, amit előbb linkeltem még, de remélem, ezen nem látszik meg minden kis nyomódás: [link] Egyébként aliexpress-en tucatjával ugyanezeket árulják töredék áron, onnan is rendeltem, de ez hamar itt van, az alis meg 2 hónap (mostani postai időket nézve).
-
kaisers
aktív tag
Hát én nem vagyok elájulva az üzemidőtől. Mondjuk nekem munka eszköz teljes mértékben.
A szerencse, hogy azért tudom is tölteni. 2 kártyával estére már 20 % alatt vagyok, 1el 35-40 % (amennyiben nem töltök rá), de volt olyan és esemény dús napom, hogy 7 óra alatt majdnem lemerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged