- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Brutális
üzenetére
Off-ba rakom, mert elfogult vagyok. Én megfogadtam, hogy soha többé kínai, mindig van valami kompromisszum, valami, ami nem úgy működik, ahogy kéne, meg épp rosszkor hagy cserben, megy el a net, kell újraindítani, stb stb.... A note 10-et újra sem indítom sohse.. Nem bírnék nem samsungot használni. Samsunggal is volt bajom egyébként, a note 10 lite-al nem sikerült békét kötnöm, arról váltottam sima note 10-re, és ég és föld, tökéletes telefon. Rettegek attól, hogy újra valami xiaomi vackom legyen. Power usernek sosem ajánlanék kínait, de készséggel aláírom, hogy egy átlagfelhasználónak megfelelő lehet. Sajnos a döntésben nem biztos, hogy tudok segíteni, én, ha most rá lennék kényszerítve, hogy váltsak, és az általad mondott keretem lenne rá, akkor könnyes szemmel, de búcsút mondanék a tollnak (ez fájna a legjobban), S22-t vennék, simát, zöldet, baromira tetszik, pedig sosem döntöttem szín alapján
Jó, most sem ezért venném ezt, de k...va szép
Mondjuk nekem sima note 10-em van, és imádom, hogy kicsi. Vagy egy snapdragonos S21 FE-t. Vagy megvárnám, milyen lesz az S22 FE, ha lesz. (Persze, ha összetörne, nem várhatnék). -
torrrent
aktív tag
válasz
Brutális
üzenetére
Én annó M.M-ban vettem kereken 3,5 éve a fekete sima Note 10-em (független). Telekomnál lenne is lehetőségem hűségre venni bármit és egy összeg is félre van téve, ha lene valami a Note-al.
Heti, havi szinten nyomkodom az újabbnál újabb telókatt M.M-ban.
A válasz jelenleg a pokolba is lemennék újra ezért a telóért ha elveszne. Fotós vagyok és ennek 100-220MpX harcnak nem dőlök be.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hyundai, Kia topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jó, most sem ezért venném ezt, de k...va szép