- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiktor93* #14682 üzenetére
Szerinzem nem tudja sajnos . . . Eléggé kiveséztük már a noteszt , de szó sem volt erről . Legutóbb egy Honorr 90 volt nálam tesztelés miatt , mert még a Magic et nem ismertem és annál láttam először E Sim támogatást . . " Öreg szekér " már ez ahhoz . Remélem nem tévedek . Négy + éve használom ezt , de nem találkoztam ezzel a lehetőséggel .
-
Pioneer
őstag
válasz
Wiktor93* #14433 üzenetére
Köszönöm, valami ilyesmire tippeltem én is. Egyszer már cseréltek benne alaplapot (más miatt), akkor utána tökéletesen működött sokáig, mikor legközelebb cserélktek benne kijelzőt + aksit, utána jelentkezett ez a probléma.
Gondolkoztam már rajta, hogy szétszedem és megnézem, de a vízállóság nekem nagyon fontos. Esetleg tudod (vagy bárki más) hogy hol lehet hozzá venni gyári méretre vágott kétoldalú ragasztót a hátlaphoz? Note10 + (4G)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest