- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PitLee
őstag
válasz
judas13 #15224 üzenetére
2023 decemberében volt az utolsó főverzió.
Majd ezután 1 évig volt havi biztonsági ami most 2024 dec. járt le.
Majd mostantól (2025) indul az utolsó év, ahol már csak negyed évente avagy 3 havonta kap egy biztonsági frissítést.
A logika szerint, elvileg jan. ápr. júl. és okt.
-
tbc2
tag
válasz
judas13 #15168 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Azt értem háttérben alatt, hogy amikor a beállításokban az "Alkalmazás akkumulátorhasználata" statisztikáinál megnézem, akkor ott az adott alkalmazáshoz látszik, hogy mennyi volt a teljes használati idő, ebből mennyi képernyő be, és mennyi háttérben, valamint mennyi CPU használat.
Kikapcsoltam a google, Viber, Whatsapp, stb. névjegyszinkronizálást, ezt követően visszakapcsoltam, meglátjuk, hogy segített-e. Ha nem, akkor szépen egyesével kikapcsolgatom őket majd, és megnézzük, hogy melyik volt a ludas.
-
válasz
judas13 #15151 üzenetére
. Igen, annó valahogy éreztem, hogy nem akarok egy zsák pénzt beleölni csúcskategóriás telóba, így bár nagyon jó kis eszközt vesztettem, de nem túl drágát. Igen, 7év support szinte mostantól. Azt tudom, hogy nem egy fps meg bencsmark-bajnok, de nagyon jól kiegyensúlyozott vas. A microSD hiányzik, uis csak a 128gigásat sikerült értelmes áron megcsípni, de majd megoldjuk
.
-
Zssom
tag
válasz
judas13 #15138 üzenetére
Szerintem ez a támogatás dolog túl van spilázva. Ami jól működik, nem kéne mókolgatni rajta, nem kínai szutyok ez, hogy mindig kelljen valamit variálni rajta. Az érdemi frissítéseken, valódi javításokon kívül, melyek az un. gyerekbetegségek, kezdeti botlások kijavítására szolgálnak, másnak nem igen van értelme, azokat csak azért erőltetik a használóra, hogy az avulás mértéke ne maradjon el az előírttól. Úgyhogy ne fájjon szerintem a támogatás megszűnése szerintem senkinek, főleg garancián túl, mert akkor már a hiper-szuper frissítések okozta esetleges nem kis költséget eredményező kijavítása is a usert terheli, mint, ahogy erről már nem kevés szó esett itt a fórumon is. Elég szégyen, hogy egy erőltetett frissítés lehetséges mellékhatása, hogy a jól működő készülékből levélnehezék váljék.
Arról nem is beszélve, hogy amire a készülék hardweresen nem alkalmas, azt nem igazán lehet szoftweresen megbűvészkedni -
gerner1
nagyúr
-
rednifegnar
senior tag
válasz
judas13 #14650 üzenetére
az az ertelme, hogy csinalok egy sajat tokot ami gyari lezarast tud, nem szeretnek ilyen kinai appos izet.
a lezaros tok nelkul meg hulyet kapok, van flippes mirror tokom de ugy megszoktam a lezarast, hogy soxor csak azt veszem eszre utolag, hogy a zsebemben nyomkodja az appokat meg a telszamokat, erzekeny mert a tok fedon keresztul is megnyomkododik
nfc csipphez erdekes a leiras, ertsd ahogy akarod.
de kiprobaltam. kikapcsolt nfc-vel is mukodik. az mas kerdes ki lehet e valojaban kapcsolni az nfc-t vagy a belso rendszer tovabbra is hasznalja (igazabol mindegy is).
-
válasz
judas13 #14290 üzenetére
Lehet, hogy Te nem így látod, de ezeket nem én találtam ki, ez egy jó összefoglaló, tessék olvasgatni.
Ezt én már '99 környékén olvastam angolul, de most nem találtam azt az oldalt.Aki a fenti írást lusta elolvasni, annak összefoglalom;
itt a fórumozás három legfontosabb íratlan szabálya:
1.
2.
3. -
válasz
judas13 #14285 üzenetére
Vannak a fórumokon íratlan szabályok. Az egyik például az, hogy ne kérdezz meg olyat, aminek egy egyszerű kereséssel magad is utána tudsz járni (csak épp lusta vagy rá
).
Normális szakmai fórumon, amikor valaki kérdez valamit, azt is leírja, hogy eddig mit tett a válasz kiderítése érdekében, hogy a válaszoló ne Ádámtól és Évától kezdje... -
bul07
nagyúr
válasz
judas13 #14158 üzenetére
Hát én meg A70 után pont hogy sajnáltam hogy kisebb a telefon kijelzője és ugye ezzel együtt a telefon is kicsit kisebb lett
A70 164.3×76.7×7.9
A52S 159,9 x 75,1 x 8,4Nekem nem szenvedés zsebre rakás még nagyobb telefon is elférne a zsebembe
................
Volt bent öcsém, azt mondták neki hogy sok minden lehet és be kell adni garanciális javításra
Na majd 12-e után be lesz véve mindkét telefon
Majd akkor hogy el tudjanak érni vissza fogok térni a S2 telefonraKérdés
Szerintetek mit érdemes meglépni beadás előtt
Komplett mentés fogok csinálni memóriakártyára Smart Switch-el
De mi legyen a fiókokkal és a email kliensekkel és egyéb böngészős jelszómentésekkel
Vagy elég ha jelszavas feloldást állítok be, egy erős jelszóval? -
gerner1
nagyúr
válasz
judas13 #14048 üzenetére
20e alatt, itthon is van 'Aftermarket oled panel', TFT picit olcsóbban . Gyári Samu: ~45e körül.
Ehhez (⇑) jönnek a sallangok : akku-rögzítő ragasztó film, display profil-tömítés, hátlap profil-tömítés, stb, + szállítás, és akkor ha magam csinálom (és nem törtem el a hátlapot, nem deformáltam a keretet, stb...) is már 30e környéke. Tehát, inkább gtk. Szervizben/szakemberrel + a munkadíj.
Persze, van aki vállalja (velünk is előferdült már ... ) . -
Apachee80
csendes tag
válasz
judas13 #13971 üzenetére
Egyelőre annyi tapasztalatot megosztanék, hogy én sem kaptam jótállási jegyet a vásárláskor emailben, csak számlát - ahogy sokan mások (Samsung.com). Garanciális ügyintézéshez meg szükséges természetesen a jótállási jegy. Samsung ügyfélszolgálattal beszéltem telefonon, elméletileg elküldik postán / emailen, segítőkészek voltak.
Egyébként furcsa ez a leválás, mert tokban volt mindig is, és továbbra sem látszik semmi külsérelmi nyom, rá nem ültem soha. Eddig tette a dolgát rendben. Ha lesz vmi előrelépés azért megírom ide
-
-
picur10
aktív tag
válasz
judas13 #13956 üzenetére
Teljesen elégedett voltam az A52-vel, pont kiszolgált minden területen. Nyilván több pénzért lehetett volna jobban kapni, de ez nekem éppen megfelelt.
Az első okostelóm Iphone volt (még a jó öreg 4S) de nem jött be, inkább androidra váltottam. A gyerekeknek Xiaomi/Poco telójuk van/volt nagyon nem tetszik a menü, képtelen lennék használni, maradok a Samsungnál.
Szóval három lehetőség között vacillálok (mind használt):
- veszek egy másik A52-t és relatív olcsón megúszom. Kicsit már nehezebb ezek után bízni benne
- kicsit újítok és A54-et veszek, lehetőleg kis garival még
- nem tudom mennyire szabad még, de veszek egy S21 FE-tAz A54 és az S21 FE nagyjából egy árban van, hajlok az utóbbi felé (nem létfontosságú, de az autóba van beépítve vezeték nélküli töltő, így legalább azt is tudnám használni
illetve a fotók is jobbnak tűnnek az S21 esetében)
A mindennapi használatomat meg igazából kiszolgálná mindhárom. -
PirosHello
senior tag
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest