- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
snpetit #13810 üzenetére
"Lehet az elosztó szervereken fekete listás lett az IMEI vagy valami más gubanc van."
Nem zárható ki az sem, akárcsak az, hogy esetleg (ismeretlen okból...) nem official a system status, de EUX régió biztosan nincs ennél a típusnál. Ami pedig nincs, arra nem is osztanak ... -
snpetit
aktív tag
válasz
snpetit #12926 üzenetére
Nah, ha valaki hasonló cipőben járna.
Meg kell várni még lemerül a telefon. Nekem reggelre sikerült. Ekkor a szokásos módon vissza lehet rakni download módba, a lemerülés után kilép az EDL ( qualcomm hs-usb qdloader 9008) módból.
És akkor a tapasztalatok. Frija-t érdemes használni a legfrissebb firmware letöltéshez. Azok gond nélkül felmennek.
XID Indonéz firmware Play Store hitelesítés nincs. XEH/OXM firmware van Play Store hitelesítés.
Most vagy van gyári rögzítőm, de nincs hitelesítésem és érintés nélküli fizetés vagy fordítva... -
DrKapocs
őstag
válasz
snpetit #12922 üzenetére
Nem emiatt van, ott valami más gond lesz. Nekem is XID van fenn, én is Odinnal flasheltem fel. Mindkét A52s készülékemen. Mindkettővel tudok fizetni a Google Wallet segítségével, mindkettő készülék hitelesített. Én a innen, a sammobile oldalról szoktam firmwaret leszedni. A galaxyfirmware oldalról leszedettek egyike sem ment fel, hibával az összeset eldobta.
-
capriTomi
csendes tag
válasz
snpetit #12908 üzenetére
Nálam is ez volt, a play-services alkalmazás frissítése beragadt.
alkalmazások - google play-services - cache törlése - megtekintés a play áruházban - ha ott frissül, akkor nincs több lépés, ha nem akar frissülni, csak várakozik, akkor "mégse", majd frissítések keresése. -
pinnacle
nagyúr
válasz
snpetit #10771 üzenetére
Ez a zsebben feloldás nekem is előjött. Pedig régebben valamit mondtak, amitől elmúlt, de újrakezdte. Illetve régi problémám, hogy WhatsApp-on többnyire hiába hívnak, nálam nem cseng a telefon. Gmail többnyire csak képernyő feloldása után jön meg. Akku természetesen mindkettőnél, Nem korlátozottra van állítva.
-
Breki
veterán
válasz
snpetit #10496 üzenetére
Igazából ezt nem tudom, nekem évek ótafent van és hibátlan.
Én még az play áruházból telepítettem és szerintem a régi telefonról rakta át erre, így nem kellett külön telepíteni csak egyszer beállítani.
Mondjuk ha jól emlékszem báta tesztelő vagyok, a facebooknál biztos ennél nem niztos , de ott korábban kapom a friss verziókat tesztelni. -
Breki
veterán
válasz
snpetit #10482 üzenetére
Nem, csak terelhetnek egy irányba mint írtam korábban én is azt használom.
"Már csak az a kérdés, miért használja még mindenki az akkumulátort terhelő, szénné bonyolított teljes Messengert, ha a kis tesó mindent tud, ami tényleg fontos, ráadásul hely- és energiatakarékos is?"
Hogyan telepítsük a Facebook Lite és a Messenger Lite-t az Androidon bármely országban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest