-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fister
tag
Ugyanígy vagyok vele, egy ilyen A52s bőven elég mindenre, addig marad amíg ki nem rohad a kezemből
Nekem van egy villogó kijelző problémám is, valószínűleg azért mert felforrósodott a napon.. Azóta kizárólag kocsiban gps-ként használva, rossz úton rázkódva néha villog így: [link] ahogy látom nem ritka hiba
Vissza kéne vinni garanciában?
vagy megbékélek vele, max nem használom gps-ként
-
fister
tag
Köszi, megcsináltam, de semmit sem javult
Egyszerűen nem akar bekapcsolni.
Csináltam róla videót: https://youtu.be/Co5FZsna2rU
Ha jól számolom 12x kattintottam rá az 1:27 perces videó alatt mire végre bekapcsolt...Csak a legújabb 400 megás frissítés óta tapasztalom ezt: A528BXXU3EWC6 / A528BOXM3EWC6 / A528BXXU3EWC6
Kitartást a többieknek, nagyon remélem javítják minél hamarabb, mert ez így fos...
Amúgy gerner1 elvtársnak mi baja van?
-
fister
tag
Rá kell menni a sorba rendezés jelre és ott lehet megjeleníteni a rendszeralkalmazásokat. Van Bluetooth, de az adatok és a gyorsítótár törlése is szürke, nem engedi.
Nekem a RAM Plus ki van kapcsolva régóta. Jelenleg 1,7gb szabad ha bekapcsolom a bt akkor lemegy max 1,6gb szabadra. Pár perccel ezelőtt 3x is bekapcsolt egymás után gond nélkül, most épp második kattra.
Én sem vagyok hajlandó factory resetelni, és engem is nagyon zavar a működése.
Reménykedjünk minél hamarabb jön a következő frissítés amiben javítják -
fister
tag
válasz
Trooper82 #10056 üzenetére
Nem volt előtte, tökéletesen működött. Utolsó frissítést 04.17 azaz 2 napja telepítettem, azóta szerintem nem használtam a bluetootht, ma szerettem volna először. Vagy gondolkozik kicsit és bekapcsol, vagy a beállításokban kell nyomogatni és talán bekapcsol
tuti szoftveres
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest