- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Szakik, nem kallódik valakinél 1(-2) bevált felesleges üvegfólia?
Ha valami slim tok is akad az se baja mostani átlátszó már besárgult.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi #15325 üzenetére
alaplapit is próbáltam, és az előlapi usb-A és usb-C-t is. Windows-ra gyanakszom.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi #15323 üzenetére
+Aryes: Igen és igen.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok, pár napja hiába dugom PC-re a telót az nem érzékeli új meghajtóként
Több kábellel is próbáltam, alaplapi AMD drivert is frissítettem.Volt előtte Win10 update, szóval lehet az "hozta" a helyzetet, de nem tudom biztosan ahhoz kötni.
Bármi tipp?
Jól látom, hogy alig találni (vagy csak viszonylag drágán a mostani modellekhez képest) sima tokot és üvegfóliát?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi #15276 üzenetére
Sziasztok,
további tapasztalatok frissítés utáni üzemidő terén?
-
Mercutio_
félisten
válasz
razorka777 #15086 üzenetére
+1.
Ha váltok az kisebb méret és jobb kamera miatt lesz.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok, emag/alza egyéb pár nap alatt kiszállító/átvehető forrásból milyen olcsó üvegfóliát és normál tokot érdemes most beszerezni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
PirosHello #14781 üzenetére
Esetleg pár sort írnál milyen többletet nyújt az S23 számodra?
-
Mercutio_
félisten
"Alkohol 15-20%,Szénhidrogének 25-30PB 40-50%. a gyártás során alkohol bázisú olajkeveréket használnak, mely egyidőben tisztítja és keni a kontaktusokat * speciális inhibitor tartalma hosszú időre kenést és korrózióvédelmet biztosít * csökkenti az elektromechanikus kontaktusok ellenállását és a feszültségvesztést * az oxid és szulfid rétegeket azonnal oldja"
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marci112233 #14772 üzenetére
Azt inkább ne!
Kerülhet olyan helyre, ahol nem kellene, hogy legyen. -
Mercutio_
félisten
Kipróbáltam a gcam-et.
Ennek minden verziója ilyen lassan indul, illetve ilyen lassan lehet app-váltóban átlépni belőle/bele? -
Mercutio_
félisten
válasz
Marci112233 #14665 üzenetére
Sajnos az az idő már elmúlt
ritkábban van jó ár + érdemi kód + beszámítás tényleges készülék leadás nélkül egyszerre
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
10 perce rápróbáltam és simán beboot-olt
nincs valami 24 órás bünti funkció ebben a telóban?
Most úgy néz ki minden rendben, beömlött egy halom értesítés, üzenet, stb., de attól se feküdt megAmúgy ha kisebb, de legalább ilyen vagy jobb kamerájú telót szeretnék hasonló üzemidővel van valami javasolt készülék? (akár használt, de még garis is szóba jöhet)
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Tegnap délután 2 app közti váltás közben "kifagyott" a teló, elsötétült a kijelző és semmire nem reagált.
Hosszan nyomva a power gombot semmi, power +hangerőfel semmi, power+hangerőle némi idő után rezzen egyet, de ugyanúgy sötét marad a képernyő.
Egyszer csinált már ilyet, így éjszakára töltőre tettem és reméltem, hogy reggel sima power hosszan, vagy power+hangle-re elindul, de most semmi
Ugyanakkor a beállított ébresztő elindul (tudom, hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt, csak eszerint nem halott a teló)
Van valami tipp, hogy lehetne rendes boot-olásra bírni?
Vagy legalább lementeni róla az adatokat?Itthon vásárolt, de már nem garis, asszem már OneUI 6.0 van rajta. Hátulja nem púposodik (hallottam valami akku miatti hátlap lepattanásos dologról)
Próbáltam keresni a topicban, egy olyan linket találtam, hogy gépre dugva és hangfel+power hosszan, de nálam nem működött(AMD-s gép és chipset, ha ez számít)
Ami fura, hogy töltőre dugva se jelzi a töltést. (bár, ha kijelző gond, akkor persze logikus) -
Mercutio_
félisten
Az egész Üzenetek app-ot nem akarom törölni mert a régi üzentekre szükségem van
Én emiatt is már rég az SMS Backup&Restore app-ot használom.
Minden üzenetet és/vagy híváslistát le lehet vele menteni, illetve konkrét feladókat (vagy azokat kihagyva minden mást) is tud menteni. Aztán az új telón (vagy újrarakott sms app-ba) vissza tudok tölteni mentésből mindent. -
Mercutio_
félisten
válasz
Krisztián12 #13596 üzenetére
Ennyire nem ismerem, nekem azért kellett, hogy háttérzenét hallgassak lekapcsolt kijelzővel és videók alatti hangsávot tudjak lementeni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Krisztián12 #13591 üzenetére
NewPipe nálam rendben fut, háttérben is megy tovább a videó lejátszása
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Még nem ment fel a legújabb verzió, csak 2 kérdés az aktuálissal kapcsolatban:
1. Podcast Addict app-ot használom, zárképernyőről kezelhető, azonban ha pause-olom random esetekben eltűnik, és feloldva be kell menni a futó alkalmazások közé, hogy indítsam.
2. Xiaomin zárképernyőnél is lehúzva a státuszsort tudtam ki-be kapcsolni a netet/BT-t, valamint az értesítéseket kezelni (eldobni, vagy megnyitni az adott app-ot, ezeket itt nem tudom, csak ha ujjlenyomatot, vagy feloldókódot írok be, ezt valahol át tudom állítani? -
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
gerner1 #12065 üzenetére
Ők figyelmeztetnek például arra, hogy a (szinte minden készülékben lévő) lítium-ion akkumulátorok egyáltalán nem igénylik a teljes feltöltést – sem az első bekapcsolás előtti első töltésnél, sem utána. Sőt: akkor cselekszik helyesen, ha mindig csak rátölt valamennyit, de nem 100 százalékig tölti.
Szerintem már rég litium-polimer akkuk vannak a telókban, így ez a cikk helyből kuka
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Ahogy lakom be a telót jönnek elő a kérdések:
1. PC-re dugva (usb2, usb3 mindegy, w10 oprendszer), csak töltést vesz a teló, de nem jelenik meg mint meghajtó, miért?
2. Böngészővel letöltött állományt hová teszi, nem találom így (ha tudom) egyből megnyitom valamilyen felkínált alkalmzással, de ez nem megoldás.
3. Egy idő után lecseréli a beállított zárképernyő fotót a gyári alap fényképre -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Kezdem belakni a telót, és Xiaomi után szembesültem néhány furcsasággal:1. Screenshot (képernyőmentés) esetén nincs "görgetés", azaz csak ami aktuálisan látható tudom lementeni, erre van megoldás?
1+: A kivágott képernyőképet rögtön menti, külön rá kell böknöm a kis ikonra, hogy megnyissam szerkesztésre, be lehet valahogy állítani, hogy maradjon a képernyőn, és legyen meg a szerkesztés/mentés/elvetés lehetősége?
2. A kamerával készült fotót ha szerkesztem alapesetben az eredeti fotót felülírja, külön ki kell választanom, a mentés másként-et, ha meg akarom tartani az eredetit is, erre valami beállítás, hogy alapértelmezetten külön képként mentse a szerkesztettet?
3. Nem szeretem a sok felesleges ikon, ezért egymásra húzással mappákat hozok létre, a megnyitott mappák mérete akkor is teljes képernyős, ha csak néhány ikon van benne, lehet ezt valahol állítani, hogy automatikusan méretezze?
4. Az alkalmazásváltóban, és a mappákon belül (ha több képernyőnyi ikon van) jobbra-balra lehet váltani, ezt az irány tudom valahol módosítani fel-le irányra? -
Mercutio_
félisten
Egy kérdés: lehet valahogy "kalibrálni" a kamera app-ot?
Szemre a kék csatornát túltolja -
Mercutio_
félisten
válasz
vodrosjozsi #11761 üzenetére
Gcam nem megoldás?
-
Mercutio_
félisten
Srácok, kezdek elbizonytalanodni
Azért vettem a telót, hogy egy stabilabb, bugmentesebb, jobb fotós képességekkel rendelkező telóra cseréljem a Xiaomi Note 10S-t, titeket olvasva kezdem azt hinni ebből csak az utolsóban bízhatomAz mindenesetre eldőlt, hogy a régi teló pár hétig belakva marad, aztán meglátom mi a helyzet.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Csigusz 1 #10726 üzenetére
Ez a mágneses tok mennyivel növeli meg a telefon fizikai méreteit?
-
Mercutio_
félisten
+ orso0355: 1. OK, akkor kevertem valamivel, amiről a napokban volt szó
(nem samsung a TV-m)
2. Van ehhez step-by-step leírás, letöltési linkkel, beállításokkal (vagy paraméter-file-lal?)
3. Tokot és üvegfóliát rendeltem Aqua-nál, remélem jó lesz.+1: Beüzemelésnél felajánlja, hogy a régi telóról áthozza a dolgaimat, ez Samsung-Xiaomi viszonylatban is működik tökéletesen, vagy inkább mentsek az app-okban (viber, whatsUp, stb.) + google dolgok és lakjam be az új telót az a biztos?
+2: AoD tökéletesen kiváltja az értesítő led funkcióját, nem eszik túl sokat?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Hozzám került egy ilyen teló és nem szeretném, ha baja esne, ezért kérdezem nem kallódik-e valakinél egy átlátszó tok, valamint üvegfólia a kijelzőre és/vagy kamera szigetre?
Xiaomim volt eddig (Note 4, 5, 7, 10S) ha valaki hasonló cipőben jár kérem írja meg mi az ami ott volt és itt nem lesz, valamint milyen funkciók vannak Samsung vonalon, ami újdonság lesz?
(látom a tükrözés TV-re ugrott)
Alapvetően a jobb kézből lőtt képek és éjszakai fotók reményében váltok, ebben lesz érezhető előrelépés? (kevesebb bemozdult kép, több részlet, élethűbb színek, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged