- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
válasz
Steevy84 #14420 üzenetére
Ha egyáltalán nem kell a chrome és van egy PC-d, vagy laptopod, akkor az adb appcontroll-lal töröld le a francba.
Ez a legegyszerűbb.
-
válasz
Steevy84 #12339 üzenetére
Az előző telefonom, miután úgy döntöttem, hogy abbahagyom a frissítést az előző Android verziónál, onnantól egy darabig rendszeresen dobálta fel az értesítést, hogy új fw elérhető, majd onnantól az értesítési sáv jobb oldalán és a beállításokban ott virított egy piros figyelmeztetés. A tab S3 tabletemen is megálltam az Android 8-nál (akik letöltötték a 9-et, szenvednek vele, mint a qtya, el lehet olvasni a topikjában), de ott is ott maradt az állandó figyelmeztetés a beállításokban, hiába mindkettőn ki volt kapcsolva az automatikus letöltés... Utóbbin szükség volt az adb-s rafinériára.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Steevy84 #11332 üzenetére
Több mint két éve használom. Nem volt vele gondom. Felveszem ha hívnak, hívást indítok. Üzeneteket kapok és küldök. Elolvasom az emailokat és küldök. Sokat kerékpározok monitorozom az edzéseket. Dokumentumokat nyitok meg, szerkesztem nyomtatom továbbküldöm a telefonon/telefonról. Híreket olvasok, képeket nézek, közösségi oldalkat használok. Nyaraláskor képeket készítek(elég vállalható minőségben). Az otp simple alkalmazással fizetek mondenhol. Nincs is nálam bankkártya, sem készpénz. Mindennapi eszközként használom és rendben problémamentesen teszi a dolgát. Minden frissítést felraktam eddig a megjelenésekor. Csak ajánlani tudom. Egyébként meg nincs is szerintem a piacon hasonló árban jobb.
-
válasz
Steevy84 #8666 üzenetére
1. De igen! Egyazon mintán belül nyugodtan cserélgesd az ujjaidat, persze az ésszerűség határain belül. A rendszer nem fog panaszkodni, legfeljebb 1-1 ujjad nehezebben lesz felismerhető (nem feltétlenül).
2. Sajnos nem, ez egészen biztos, mert külön standby elektronika szükséges hozzá = az ilyen telefon sosem kapcsol ki teljesen. Szerintem megszokás kérdése, nekem 15 éve nem volt éjszakára kikapcsolva a telefonom.
Ha zavar, tedd offline/repülőgép módba, akkor nem sugároz semmit.
-
lumpy95
tag
válasz
Steevy84 #8666 üzenetére
Mi érteleme van a telefon éjszakai kikapcsolásának..?
Ha nem akarod hívjanak / csipogjon a telefon, akkor beállítod DND-t, de ha mégis van olyan ember (pl családtag), akkor meg tudod állítani, hogy az ő hívásukkor értesítsen a telefon, és még az ébresztő is jelez gond nélkül aktív dnd mellett.
Vagy csak szimplán repülő üzemmód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest