-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
dave987 #10318 üzenetére
A Pulsar lejátszó, az Aimp, és biztos van meg más is, a mappákat hierarchikusan mutatja, hasonlóan a Totál commanderhez, és nem névsorban játssza le a számokat.
Az album, vagy előadó szerinti nézet számomra azért használhatatlan, mert van sok album, amiben valami feldolgozás, mix, vagy más egyéb van, ami az mp3 tag alapján máshova kerül besorolásra. -
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dave987 #7109 üzenetére
Egy kis trükkel előhívható, csak kell hozzá QuickShortcusmaker nevű app és egy apkmirror.com-ról letőlthető legfrisebb miui kezdőképernyő app, ami egyenlőre még alfa verziós.
QuickShortcusmaker app azért kell, mert egy nem "látható" activity mögött van az opció, amivel kitudod választani hogy szeretnéd-e használni az app drawer-es megoldást.
Ha jól sejtem az app alfa változata miatt nem éles még teljesen az opció.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
dave987 #4466 üzenetére
Mindenre és mindennek az ellenkezőjére is van példa.
Barátomnak céges J5 2017 van, soha annyi baja nem volt még semmivel, ahogy másik tucatnyi kollégájának sem. A privát telója jelenleg RN5, előtte Mate8, mindkettővel jól elvan/volt, a Samut hetente akarja falhozb*szni. -
junkpod
veterán
válasz
dave987 #4426 üzenetére
SZerintem nagyon jó telefon ez. Az általad említett "hibák" nagyon korlátozott számú usert érintenek...
túlmelegedés a sztori szerint eléggé rendesen vannak telepítve játkok és szerencsejáték appok, valamelyik nem ok ezek közül
akkumerülés: egyértelműen egy app hibája
szenzor és hálóztai gond csak alter romok esetében volt...Szóval ezek mind 99,9999% user errorok szerintem.
-
zsola32
őstag
válasz
dave987 #4430 üzenetére
nekem egy problémám van csak a telóval, hogy nehéz.
ha sortban vagyok, és zsebemben a teló, lehúzza a gatyát a derekamról.komolyra fordítva a szót, írtam már néhányszor, p8 lite-ról váltottam erre a telóra, akkor az is 60ezer környékéről indult.
most úgy érzem, több tartalék van ebben a redmiben mint a p8lite-ban volt.
az akksi idő nagyon jó, nyaralás alatt végig ment a GPS, semmi problémám nem volt a telefonnal, és a melegedéssel sem. (sygic)biztos vannak ennél jobb telók, de nálam a 60ezer forint egy lélektani határ, ennél többet nem vagyok hajlandó kifizetni egy telefonért.
Mindenre megvannak a céleszközök, érdemesebb azokra költeni. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
dave987 #4426 üzenetére
Két dolgot érdemes szem előtt tartani. Először is ez egy szaktopik, írkál ide 20-30 ember, az ő problémájukról, problémájaikról olvasol. A 20-30 ember fele eléggé hardcore user ráadásul. Másodszor ez egy 60 ezres telefon. Hányan használhatják elégedetten...
Nekem Honor 8-am volt előtte, annak pl jobb a kamerája, de 2 éve pont a duplájába került mint ez most.
A közelség érzékelő és a GPS problémával találkoztam én is, de nekem fontosabb a 6-7 óra képernyőidő (ez nálam 2 naponkénti töltést jelent). -
zsoika
addikt
válasz
dave987 #4426 üzenetére
Lehet annyira nem vagyok szaki mint itt egyesek, de nem veszek észre semmi negatívumot a telóval kapcsolatban ....igaz nincs extrém használatban (pl.játék). Viszont az tény hogy a régi Honorom mintha jobb teló volna.
Más. Egyelőre még mindig az értesítésekkel küzdök és már azt hittem rájöttem .. de nem
A Google profilomban még a régi honor telóm volt és arra ma is jött (hallottam hogy a fiam kezében pittyen) ...töröltem és felvettem a Redmit ,de sajna így sem jön. -
darkmann
őstag
válasz
dave987 #1868 üzenetére
Én is hallottam ilyet Mi8 lite-nál, RN7-en viszont jól működik ez a része. Nekem még senki nem panaszkodott, hogy nem tudott hívni munkaidőben, pedig fontos, hogy elérhető legyek. Nálam két dolog nem működik, a rövid számok pl. 1220 hívása, és az sms-ek jóval később érkeznek meg a címzetthez, akár több nappal is az elküldés után. Fogadásnál nincs ilyen. Ezért ezekben az esetekben a menüben kikapcsolom a Volte-t, majd utána vissza kapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest