-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#73173120 #10615 üzenetére
Nekem BT hangszóróval és fülessel is hibátlanul működik a tablet és asszony telefonja is. Más BT cuccom jelenleg nincs, hogy kipróbáljam.
Más: Arra még mindig nincs megoldás, vagy valami keretprogram, bármi, hogy a nem intel procira írt programok elinduljanak? Már ott tartok, hogy lecserélem a tabot, mert a legtöbb gyerekjáték csak arm procival megy.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Én használom de csak a tabletem és telóm közti ide oda küldésre,zenehallgatásra a JBL clip hangszórón. Illetve még időnként a régi telómat használom hozzá távirányítóként. Ezek nálam működnek bár néha nehezen akar csatlakozni. Mondjuk ezt elnézem 15 ezres árért.
Másnak is olyan a tabja ha a hátlapon középen egy kicsit megfogja akkor hangosan reccsen egyet? Idegesítő de emiatt eszem ágában sincs vissza vinni csak érdekelne ,hogy másoknál is így van-e.
-
válasz
Így van, valószínűleg törött az usb-d.
A bt problémára az a válasz, hogy a mérlegben valószínűleg bt 4.0 LE van, a windowsos telóban meg rendes hardver, ami támogatja ezt a szabványt. A tabletben meg valami jóárasított bt vevő van, ami fájlküldésre meg zenehallgatásra jó, de ilyen mókákra már nem. -
Bagira01
veterán
válasz
#73173120 #10233 üzenetére
Annyira gyűjti mint mikor nincs rajta fólia. Tapintásra is olyan mint a fólia nélküli állapot. Szépen felment buborék nélkül. Szélt próbáltam késsel, pengével karcolni, de nem lehetett. Csak ugye ott az ipad gomb kivágás, amit úgy oldottam, meg hogy vettem ipad gomb matricát, így mikor meglátják mindenki rögtön azt akarja nyomkodni
-
-
vargalex
félisten
válasz
#73173120 #10120 üzenetére
Szia!
A frissítés nem módosítja a build számot. Az OTA frissítés igazából csak Op3ndott-os alkalmazásokat frissít.
-
vargalex
félisten
válasz
#73173120 #10112 üzenetére
Szia!
Egész biztos, hogy nem jól emlékszel. A fiam példányát januárban vettük, akkor rögtön felment rá a 2 OTA frissítés. Többször volt factory reset, soha nem jött rá az új frissítés. Nem is tud, mivel a factory reset a data partíciót törli, az OTA frissítés pedig a system-re megy.
-
-
válasz
#73173120 #10107 üzenetére
Ez szerviz. Vagy kitört az usb aljzat, vagy a töltésvezérlő chip ment tönkre. Esetleg egy alkoholos tisztítás vagy kontaktspray segíthet, ha esetleg mégis csak vmi érintkezési hiba...
A frissítés egyszer települ, mivel a system partícióra kerül, reset után is megmarad, és kizárt, hogy nálad reset után valaha is újratelepült volna...
-
RVR400
veterán
válasz
#73173120 #10103 üzenetére
Mivel a frissítést felrakod a rendszerre, így egyértelmű, hogy utána már nem fogja. Azért rendszerfrissítés, mert a komplett rendszert frissíti, így amikor visszaállítod, akkor a legutolsó rendszerállapotra áll vissza. Ergo, ha Te most kicserélsz egy rendszeralkalmazást, ahogy a frissítés is, akkor az előtte levőt már nem fogja tudni visszatenni a visszaállítás.
-
phanfantom
senior tag
válasz
#73173120 #10042 üzenetére
Akksiról:
a sajátomról "letisztítottam" minden felesleges alkalmazást, még a gmail is csak manuálisan szinkronizál, mégis jobban merül az akksim, mint a barátnőmé. Az övé reggel 8 óta 100%-on van, (most néztem meg, természetesen nem volt hozzányúlva), pedig azon semmi sincs letiltva, csak a wifi kapcsol le kikapcsolt képernyőnél.
Nekem bezzeg ennyi idő alatt tétlenül is képes 2-3%-ot merülni.. 100-on tartania magát meg egyszerűen nem tudja, tegnap 2-3 órával később már 97%-on volt, de hogy miért, azt nem tudom. Pedig a "battery doctor" szerint hibátlan az akku. -
válasz
#73173120 #10042 üzenetére
- másra nem is tud
- jól csinálod, bár szemetelődni igazából csak az sdcard0 tud, azt meg lehet kézzel takarítani
- videót szinte csak böngészőben nézek, töröld a YouTube frissítést, vagy frissítsd, ha eddig nem tetted.
- nincs olyan, hogy akkukalibrálás, inkább azt látod, hogy épp beragadt egy háttérfolyamat,akkor merül hirtelen sokat. -
ToniSoprano
addikt
válasz
#73173120 #9990 üzenetére
Nekem sem ment elsőre, kb 5-6-szor próbálkoztam, nekem %-nál állt meg. A Facebookon lévő 3 programot újratelepítettem, meg a tabletet gyári állapotba raktam, utána felment. Utána még 4 db tabletnél is megcsináltam ugyanezt, ott már tökéletesen egyből végigvitte érdekes módon.
-
stranger2006
tag
-
vargalex
félisten
válasz
#73173120 #9989 üzenetére
Szia!
Amikor újraindul a tablet droidboot-ban, akkor a PC-n nincs ismeretlen eszköz? Mert ez teljesen olyan, mintha nem lenne feltéve a driver, ezért timeout-ol. A tablet a leírásod szerint jó állapotban van, csak a PC (illetve maga a Phone Flash Tool) nem látja.
Szerk.: A XII. kerületben ma délután megpróbálhatjuk a frissítést. Írj egy privátot.
-
otto1
tag
válasz
#73173120 #9830 üzenetére
Barcikán már nincs. Illetve egy dobozt láttam a műszaki pultban, tabot nem.
Az eladókat felesleges kérdezni, fogalmuk nincs, hogy lesz-e még, vagy hogy mikor.
Nem az áruház rendeli a műszaki cuccokat, ami bejön a kamionnal azt kipakolják a polcra és kész.
(ezt egy osztályvezető ismerősöm mondta) -
RVR400
veterán
válasz
#73173120 #9826 üzenetére
Ha esetleg látsz valamelyikben, akkor jelezz már légy szíves!
Igazából nem zavarna, ha kicserélték volna ezt a tabot. Szombaton kellett volna visszamenni inkább vele, így utólag, de akkor még próbálkoztam, hátha csak szoftveres a baj. Így nem lett ócsó jó tab.
Igazábóll az, hogy meddig van hirdetve szerintem semmit nem jelent. Anno is a fekete volt akciós, akkor azt vitték el. Aztán már csak a fehér volt szinte. most az is akciós lett, és elkapkodták. Szerintem nem lesz itt már semmi sem. De ne legyen igazam.
Amúggy fura, mert pl a Szentpéteri kapuban a csávó azt mondta, hogy nagyon sokat hoznak vissza belőlük. Végülis, ha lett volna egy kijelzőhibás darab nálam ,akkor a kettőből lehetett volna egyet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest