- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Valami nagyon nem oké Google szolgáltatásokkal, nekem telefon merül készenlétben 7-8%ot óránként. Egy reboot megoldja, de pár óra után újra kezdi. 3 hete szívok vele, ez idő alatt 2x fogadott reggel kikapcsolt állapotban. Este 65%-kal nem dugtam töltőre, mert annyival ki szokott bírni egy napot. Most meg jó ha délután 2ig kihúzza egy töltéssel.
-
pcnet
addikt
Én is Gmail ébrentartással szívtam tegnap. De mobilomon már kb 3 hete szívok AndroidOS, Android rendszer és Play szolgáltatások ébrentartással. Nyáron már volt egy ilyen eset, akkor úgy tűnt, hogy routerem szórakozik, mert 4.2.2től 4.4.3ig minden romot feltettem, de ébren tartás mindnél jelen volt. Már azt hittem alaplapos a telefonom, mert akkoriban cserélték egy srácnak, akinek hasonló gondja volt. iPod touchom is fél nap alatt merült nullára, ekkor terelődött a figyelmem a routerre. Mintha folyamatosan csatlakozni próbálna a wifi. Router restart akkor megoldotta. Kb 3 hete újra felütötte a fejét, csuklóból ment a router reboot, de ment tovább. Próbáltam másik routerrel de csak nem oldódott meg. iPod touch most nem merül, tehát kizártam a routert. Megint ronggyá romoltam a nandot, de pár naponként jelentkezik. Azt tanácsolták, naponta indítsam újra a telefont, a futás idővel hozták összefüggésbe. De 12 óra futásidőnél már 84%on állt akksi statisztikában az AndroidOS 3,5 óra ébrentartással. Most úgy kezdődött, hogy egyik reggel kikapcsolva fogadott a telefon. Kikapcsolásig merült. Este olyan 45% körül tettem le. Szóval mentek fel a romok egy más után, aztán haverom megkért, hogy LG G2 topicban nézzek utána valaminek, mert G2-t szeretne venni. Ott olvastam, hogy ők is szívnak ébrentartással. És egy srác S4-el, Moto G-vel is szív, és az ismeretségi körében többen is különböző telefonokkal, valami Google szolgáltatások bug van. Már ott tartok, hogy eladom a telefont és a tabletet és teszek egy próbát WP-vel. Egy stabil rendszerre vágyom, amit nem kell minidig mókoln és nem kell lesni az akksi statisztikát, hogy mikor mi eszi le az akksimat. Kezd android undorom lenni.
-
DJGABI
addikt
ez a 8", 4:3 pont ideális szerintem. a soc ellenben lehetne inkább arm: hearthstone, vcmi (homm3 - ebből mondjuk jön hamarosan a natív), emulátorok nem igazán szeretik az x86-ot... (#6122) Vangelis - partícionálás amúgy már megoldott.
ellenben ennyiért az a lenovo tök megéri, remélem itt is lesz akcióba. ahogy látom tudná az SD-re telepítést is. gondolom 4.2 miatt
-
csubuka
addikt
Akkor az egy selejt volt (vagy csak benézték a hőelvezetést), pont, hogy langyi se, még durva igénybevétel esetén se melegszik igazán (legalábbis nekem: THL T6s, Leagoo Lead 3 és 1). Az Exynos 4412, az a sütős csúnyán...
Mondjuk az opendott tényleg hideg, korrekt szerkezet, arról nem tehet hogy az x86 támogatotság még elmaradott az appfejlesztők körében.
*Amúgy a g2f-ben az 6582M van, ami elvileg alacsonyabb órajelű, gyakorlatilag a "selejtesekből" készül szerintem butítással, így kerülendő.
-
Garry84
tag
Átlagban pont jók a tesztek méretei...
Ezért kellene a hivatalos méret, akkor szerintem kiderülne a dolog. Bár ezzel a 138 dologgal nem tudom, hol találkoztam. A manual rajzai csak pontosak, legalábbis illene annak lenniük.
Azért gyanús nekem a dolog, mert 1-2 milliméter miatt nem fognak terveket változtatni a Teclastnál (ha ott készült a cucc), tehát elvileg ugyanakkorának kéne lennie.
Vonalzó nem elég pontos, tolómérő és tablet egyszerre valakinél?
-
Garry84
tag
Nem, nem az. Hivatalos, jó felbontású, fehér hátterű, merőleges Teclast promóképeket (nem sima fotókat) és a manualban lévő Op3n Dott tervrajzokat tettem egymásra. Azért nem mindegy az a korábban már feltételezett pár milliméter, mert a Teclast a rendelkezésre álló információk alapján kicsit keskenyebb. A mi tabunkra ELMÉLETBEN megfelelő pattintós Teclast toknál merült ez fel, ott 2-3 mm is gond lehet (Teclast 135.6, Op3n Dott 138). Tudom, hogy elvileg ez egy Teclast P89 mini ház, szerintem ténylegesen is az, nincs különbség. Olvass vissza, nemrég felmerült ez a méretdolog.
-
Süvi
őstag
Gyári Smart Case-sel az a probléma, hogy a tok takarja a következőket:
- jack dugó
- USB
-hangszóró
-memóriakártyaEbből az USB a problémás, 1 hónap alatt tönkre fog menni a tok.
Ipad mini fólia mehet rá.
Ired: pedig de jó lett volna, nagyon jó az a tok.
Biztos, hogy nem megy bele? -
Th3Ac3
tag
Nem hajlandó lefutni sehogyan sem, factory resetet követően sem. Meg kikapcsolt állapotban se működik a bekapcsoló+ hangerő fel gombra az a funkció aminek kellene csak villan egyet a kijelző és ennyi. Azért egy frissítésnek mennie kellene gond nélkül és mivel garanciális addig cserélgettetem velük amíg egy olyan darabot nem találok amin végigmegy az OTA.
RoundRobin: sejthető volt hogy ez lesz, azért a remény még élt bennem amíg ki nem próbáltam. Mindenesetre amikor Optimus 2X-em volt azon is lazán tudtam módosítani a partíciókat, nem lett a telefonnak semmi baja. Egy ilyen toolkit kellene ehhez a tablethez máris megoldódna a probléma.
-
pippin12
tag
Sajnos semmi, olyan mintha még menne, csak csontra van fagyva, hagyom merüljön le talán segít. Úgy fagyott hogy ment a képernyő vagy 10 percig ,aztán lekapcsolt.
Szerintem ez vmi gyári hulladék, mert már volt olyan hogy 10 percig kőrözött a logo bootál. mire betöltött, sajnos nem a 3 napban jött elő. -
Badboys
őstag
Talán rossz be idegződés a telefonomat is minden este kikapcsolom. No,de egy kikapcsolástól ilyen kalamajkát csinálni nem lenne szabad.
Pippin:
Sajnos nincs reset gomb,de bekapcsoló gomb hangerő gomb le egyszerre nyomva megoldja a gondod. Elvileg. Ha nem akkor recoveriből. -
OberMotz
aktív tag
Most nézem az ÁSZF-üket hogy megtehetik-e ezt a rossz árra hivatkozva. Ezt írják:
1. Amennyiben a megrendelt árucikk nem áll rendelkezésre a rendelés idején, illetve
a „rendelhető”-ként feltüntetett termék termék nem beszerezhető a weboldalon
feltüntetett időtartamon belül a Media Markt Online fenntartja magának a jogot,
hogy ne fogadja el az áru megrendelését, ebben az esetben szerződéskötés nem
történik, amiről a vásárló értesítést kap. Bármely, esetlegesen korábban eszközölt
kifizetést a vásárló számára haladéktalanul visszautaljuk.2. Az (1) bekezdés hatálya az értelemszerűen szükséges változtatásokkal megmarad
arra az esetre, ha a megrendelt árucikk a rendelés feladása után, de még az áru-
cikk szállítása előtt “18 éven felülieknek” besorolást kap, mivel életkor-ellenőrzés
a rendelés feladását követően technikai okokból nem lehetséges.A termék értelmezésem szerint rendelkezésre áll (az árát elcseszték de ez engem nem érdekel) és persze nem "18 éven felülieknek" besorolású. Én kifizettem bankkártyával és van pofájuk azt írni hogy 30 napon belül utalnál vissza a vételárat. Írok nekik mindjárt hogy az ÁSZF-ükben nem látok utólagos árváltoztatásra lehetőséget így vagy teljesítenek, vagy Fogyasztóvédelem. Ha esetleg nincs igazam és hülyeségeket írnék, akkor jelezzétek, de én elsőre így látom.
-
-
bagkri01
őstag
Én nem frissítettem, de van 1080p, bár nem hiszem, hogy ezzel valaha fogok egy videót is készíteni. Én már nem is fogom frissíteni, főleg, hogy azok sem oldják meg az sd mizéria dolgot (ilyen a kitkat), na meg már a root is meg volt.
Ui.: ma vettem hozzá tokot is, jó minőségű, szépen illeszkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged