- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
Woodooman001 #9199 üzenetére
Nem arról, az felment simán OTA módban, hanem a PC-s frissítésről: [link].
-
gg72
veterán
Sikerült gallyra vágnom a hivatalos frissítés felrakása közben szüleim tabját, pedig mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. 5%-nál azonban kidobott hibával és azóta a recovery-be sem tudok belépni, rövid ideig felvillan az USB csatlakozás ikonja és ennyi... Utánaolvastam itt a topicban és az op3ndott fb oldalán, más is járt így. Van valamilyen megoldás a felélesztésre, vagy irány a Tesco és a szervíz?
-
gg72
veterán
válasz
syler123 #8272 üzenetére
Akkor irány egy Tesco.
Amúgy anyumnak kellene, hogy asztalon vagy ölben tartva könnyebben tudja kezelni. Ez szerintetek nem lenne jo hozzá? Ipad minihez valo tok/állvány, de nem belepattintós: [link]
Ezt is néztem még, de mivel ez pattintós, valószínűleg nem lenne jó hozzá és akkor árban már inkább a gyári, ha az valóban jó minőség: [link]Képe a Tescos-s gyári tokról nincs valakinek?
-
gg72
veterán
A korábban már többször is [linkelt] Telcast tok mennyire tartja jól/stabilan a tabletet asztalon? Ha nem nagyon, mi mást tudnátok javasolni erre a célra?
-
gg72
veterán
válasz
Vermilion69 #6224 üzenetére
Valóban, a fehérvári Tesco-ba is érkezett.
-
gg72
veterán
Van arra valamilyen lehetőség, hogy a készített képeket a gép automatikusan az SD kártyára tárolja, ne pedig a beépített memóriába?
-
gg72
veterán
Most ha jól értem, érdemes lecserélni a gyári töltőt valamilyen másra? Ha igen, mit ajánlotok?
-
gg72
veterán
A Fogarasi úti Tesco-ban elfogyott 2 nap alatt az a 35db, amit nemrég kaptak, most jöttem, egy barátomnak is kellett volna...
-
gg72
veterán
Szüleim tegnap vettek egy ilyen tabletet és ma kerül hozzám, hogy beállítsak nekik rajta mindent. Mielőtt hozzákezdenék, mit kell csinálnom vele, van erre itt valami leírás, vagy megtenné valaki, hogy összefoglalja röviden?
Mert ahogy nézem, megoszlanak a vélemények, hogy egyből lehet-e használni, vagy sem. -
gg72
veterán
válasz
Heimdallr75 #5235 üzenetére
Ha nincs gondod vele, akkkor szerintem nem kell frissíteni RoundRobin kolléga leírása alapján:
A frissítések eredendõen az operációs rendszer [firmware] hibáit hivatottak kiküszöbölni. Ez ennél a tabnál azért érdekes, mert míg a tab kernelének fordítási dátuma 2014 szeptemberre - egyes veziók esetébenoktóberre - tehetõ, addig a 'frissítés' dátumai rendre 2013 júliusára hivatkoznak, legalábbis afrissítõcsomagban található file-ok keletkezési dátuma erre mutat. Frissíteni tehát csak akkor érdemes, ha a tab erre feltétlenül rászorul, visszatérõ mûködési anoláliákat mutat, vagy valamely funkciója nem életképes. Ha a tablettel meg vagyunk elégedve, akkor ne frissítsük, mert az internet különbözõ fórumaiban fellelhetõ számos beírás tanusítja, hogy igen sok, korábban jól üzemelõ tablet lelte 'halálát' eme beavatkozásnak köszönhetõen. Egyébként is, a frissitõcsomag néhány apró kiigazításon kívül kizárólag OP3NDOTT alkalmazásokat, azoknak is igen korai verzióit tartalmazza.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest