- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kryczek
aktív tag
Mi a helyzet akkor ha egyik naprol a másikra a kijelző fele elsötétült? Olvastam h járt igy más is de garanciába lehet javíttatni?
-
Kryczek
aktív tag
válasz
motoflug #8567 üzenetére
+1 csatlakozok. Egy fehéret használok. Nálam csak a hangerőgomb lötyög meg néha pattogó hang meg van a hangszórónál. Net facebook kevés játék youtube erre van használva. Megváltás volt az ipari hulladék myaudió meg dps szarok után. Szerviz meg support ott is nagy lóf.sz... Tudnék mesélni....
Skype hibátlanul megy! Tárhely téma nekem felejtős. Bőven elég igy is...
-
-
Kryczek
aktív tag
Én konkrétan SENKINEK nem ajánlom ezt a vizes fóliás marhaságot... Arra gondolt már valaki hogy az éleken az illesztésnél jut be elsőnek a folyadék? Ha minőségi fóliát veszünk simán fel lehet tenni buborék mentesen...
-
Kryczek
aktív tag
Én naponta skypeolok ezen a tabon. Ezért is csodálkozok hogy többen panaszkodtok. Nekem semmi baj nincs. Minden tiszta és érthető. Füles meg miegymás nélkül...
-
Kryczek
aktív tag
Csak nálam omlik össze a youtube fél percenkként, vagy más is találkozott már ezzel a problémával?
-
Kryczek
aktív tag
válasz
RoundRobin #6510 üzenetére
Miért ne frissítsen akinek ilyen a build száma? Már csak azért mert az enyém ilyen és semmi gond nincs se a tabbal se a frissítésekkel?!
-
Kryczek
aktív tag
Most mi történt? Ez az open dott-os sztori megbukott? Most láttam debrecen reptéri tescoban hogy még a helyét is megszüntették a maradék három mobilt meg besuvasztották a többi közzé a polcra. Ennyi volt a történet?
-
Kryczek
aktív tag
Arra van már megoldás, hogy ha lezárom ne szakadjonmeg a wifi kapcsolat? Elég idegesítő. Nem rootolok, szóval valami olyan megoldás kell ami egyszeű. Minden erre irányuló appot kipróbáltam. Feleslegesen...
-
Kryczek
aktív tag
Ne sírjatok már annyit... 14990ft. Gondolom mindenki sejtette, hogy nem prémium kategória. Van rosszabb is elhihetitek. Beex, Akai és társai. Ott aztán hullnak a tabletek. Ha valaki ezt nem tudja feldolgozni lehet venni samsungot meg ipadot. Szerintem teljesen jó. Nekem elsőre is jó volt. Frissit is hangja is jó nem is sípol. Nem kell ennyire kifeszülni, hogy jaj mert selejt. Gyere oda adom a myaudio-t ami eddig volt és megtudod mi az a selejt...
-
Kryczek
aktív tag
HD camera nevü alkakmazással az autofocus sokkal jobb mint a gyári kamera alkalmazással, tapasztalatom szerint
-
Kryczek
aktív tag
Nem akarok gonosz lenni de csak ide tolom hogy: flash player. Nem flesh flas meg nem is tudom milyen borzalmakkal találkoztam itt. Nekem is van egy ilyen tabletem csendes olvasó vagyok, de ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest