-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kryczek #7934 üzenetére
Ezt a vizes dolgot én sem értettem... Viszont folyadékkal könnyebb feltenni, de az nem szappanos víz, hanem denaturált szesz, ami ha bejut, se tesz kárt, valamint pillanatok alatt elpárolog nyom nélkül. És úgy rászívja magát a fólia a kijelzőre, hogy le se jön többet.
Másrészt ezzel nagyon megszívtam, mert vmi homokszem a fólia alatt maradt, és ahogy rátoltam a kijelzőre, végigmarta a lakkot (régi nokia volt). Előlapcsere lett belőle. Akkor próbáltam ilyet utoljára.(#7930) ghostie: nem próbáltál hozzá segédprogramot letölteni a play-ről?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Kryczek #7934 üzenetére
Egyáltalán mi a túrónak fóliával kínlódni, és szándékosan rontani a kijelző minőségét?
Ez nem telefon: nem kerül mellé kulcs, nem csiszolja por, csak a nagyjából tiszta, és valamennyire mindig olajos, zsíros ujjad érinti, ami nem karcolja
(hordozáskor pedig jól védő tokba kerül)Másik tabot is fólia nélkül használok régóta, és természetesen semmi karc nincs rajta.
-
syler123
veterán
válasz
Kryczek #7934 üzenetére
Por nélkül így a legkönnyebb feltenni, a víz pedig lefele folyik, nem oldalra
Feltételezve hogy asztalra téve a tab vízszintesen helyezkedik el. Már a 2. fóliát tettem fel, nem folyt az be sehol.
Megnézem milyen fóliát teszel fel por nélkül, nagyon párás helyen lehet csak úgy feltenni, a vizes módszer pedig kiviszi a port, amikor nyomjuk ki a vizet. Telefonra még csak-csak fel lehet tenni szárazon, tabra "kicsit" nehezebb...
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Kryczek #5310 üzenetére
Az is lehet, hogy annyira lecsökkent már a készlet, hogy nem érdemes külön polcot már fenntartani neki. Elég bugyután nézne ki egy polc hatalmas logókkal, árcédulákkal, molinókkal, és közben ott árválkodna 3 db készülék. Mivel le voltak eléggé akciózva, nem kizárt, hogy lassacskán mindenhol elfogynak.
-
Derek V.
tag
válasz
Kryczek #4245 üzenetére
Terminál emulátor alkalmazást ajánlották a Viber,Skype,Messenger problémára,mivel lekapcsol a Wifi.
Én is felraktam és orvosolja a problémát,ha az alvás megakadályozása és a Wifi alvás megakadályozása aktiválva van!Viszont az alkalmazás bezárása esetén a beállítás alaphelyzetre visszaáll.
Ha azt akarom,hogy a Terminál emulátor alkalmazás mindig menjen,mit kell beállítani hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged