- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
Van mindkettő a családban. Lenovónak szebb a képe, AnTuTu-val pár ponttal többet tud, van gps, nincs hátsó kamera. Fogásra, érzésre minőségibb..., töltőkábele nálunk bexart. Gyárilag több a tárhely és mozgatható a cucc sd-re, már ami támogatott (gyárilag). Akkumulátor kb. egykutya. Voip lenovo győz. Nekem a 8 col jobban bejön netezésre, filmnézésre, otthoni használatra Op3n Dott. Ha egy árban van, akkor lenovót ajánlanám elfogultság nélkül.+ Elárulom, hogy kapható volt a lenovo is 15-be. Annyiért meg mindkettő best buy.
-
RVR400
veterán
Én meg itt vettem, mert olcsóbb. Meg előttem és utánam is vett még valaki Magyarországról.
-
tupuk
aktív tag
Nem működik, mivel a mikrofon nem megy vele. Megjegyzem a fülhallgatós része is elég halk.
DIREKT olyat vettem, amelyik NEM Iphone szabványú, mert itt a többiek a lelkemre kötötték, hogy ezen a tabon NOKIA-szabványú a jackkimenet, olyan kell, nem pedig az Iphone-szabvány. Oké, megvettem. Szar.
-
Degeczi
nagyúr
Pont most mérgelődtem, h a gyerekek nem tudnak játszani a Google Translate nem túl régi funkciójával (ami kezdő bábelhalként tud ferdíteni elhangzott szöveget más nyelvre), mert gyakorlatilag semmit sem ért meg a hangdiktálásból, pedig telefonon teljesen jól működik, tehát nem a fölismerés rossz, hanem a táblagép mikrofonja
-
turbulencia8
őstag
Ma vettem egy ilyet barátnőmnek kemény 15-ért a Fogarasi úti Tesco-ban. Az első nekem is behalt frissítéskor, úgyhogy visszavittem, és ki is cserélték. A másodikat már ott helyben a telóm hot-spot-járól frissítettem, úgy hogy angolon hagytam a nyelvi beállítást, akkor már gond nélkül megtörtént a frissítés. 15 000 Ft-ot nagyon megért ez a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest