- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
válasz
syler123 #8524 üzenetére
abszolút megértelek. Persze, hogy nincs harag
15k-ért én is betettem volna, de jelen helyzetben e mellett döntöttem, egy kuponakcióban jutottam hozzá 24500-ért, és ezért nem is volt kérdés, hogy nem a 30k-s op3ndott-ot fogom most választani. Remélhetőleg nem lesz semmi baja.
-
dorika87
őstag
válasz
philips20 #8525 üzenetére
Engem ilyen pontozás sosem érdekel. Működjön szépen, legyen jó a képminőség, betekintési szög, ne akadjon, ne fagyjon, hogy utána szervízbe kelljen vinni, és sajnos elég sok ilyet hallottam a tescosról, tehát nem tűnt nekem annyira megbízhatónak, hogy be merjem vállalni 30-ért. Ha most is 15 lenne akkor megtenném, de így nekem egyértelműbb volt a választás, főleg, hogy nem magamnak vettem, hanem a családnak/szülőknek és nem akartam, hogy ilyesmivel szívjanak, illetve ha valami alkalmazást le akarnak szedni play-ból akkor egyszerűbb, hogy simán letöltik. Nekünk bonyolultabb lenne .apk-t telepíteni meg ehhez hasonlók. Szóval számukra ezt egyszerűbb lesz kezelni is ilyen szempontból, és reméljük nem mondja fel hamar a szolgálatot
-
dorika87
őstag
nem hiszem, hogy gyengébb hardver lenne benne, (nem rossz az az MTK quad core sem) és a kedden vásárolt tabon alapból 4.4.2 volt már. Az egy dolog, hogy JB-vel jött ki először. Mindenki máshogy vélekedik. Ha valakinek pl. fontos a GPS ill. BT akkor egyértelmű a döntés, ezért mondom, hogy mindenkinél más-más szempontok vannak, de ezzel nincs is gond. Nem akartam ebből se gondot, se vitát a fórumon, csak ajánlottam valami az Lg gpad 7" után, mert gondoltam, hogy annak már tényleg magas az ára a 27e-hez képest. Tényleg csak ennyit akartam.
-
dorika87
őstag
válasz
syler123 #8518 üzenetére
Elnézést ezt valóban félre néztem. De lénye, hogy a 30ezres kategória alatt nagyon szép teljesítmény a 3450mAh is, és szépen is gazdálkodik vele, mert 8 órát kibír. Ez tényleg csak saját vélemény volt, hogy ha elém tennék ezt a két tabot mondjuk mindkettőt 30-ért én egyértelműen az utobbit választanám. Viszont ha azt mondanák a tecsós 15 a másik pedig 30 akkor már egyértelmű lenne mit vennék, ez tény.
Ezzel én csak azt akartam érzékeltetni, hogy számomra 30ezret nem ér meg az op3n dott. De ez lehet azért van mert nekem fontos, hogy 1280x800 HD 16m legyen a készülék és mókolás nélkül 5.5gb elérhető rajta és nem kell játszani vele, hogy vásárlás után az ügyfélszolgálat előtt vajon felmegy-e az a két frissítés vagy sem, és ha nem akkor gyorsan cseréltetni, és ha szerencsém van akkor az már jó lesz. Tehát mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy ilyenkor is megér neki 30ropit a tab. Egyébként ezeket leszámítva 15-ért best buy volt. -
dorika87
őstag
Számomra fontos a szép kijelző, és itt már nyert a Lenovo. Jó képminőség a HD kijelző (1280x800). Azzal tisztában vagyok, hogy a képarány nem egyezik, és 8" vs. 7" (bár szerintem nem azon az 1"-on múlik a dolog) viszont nekem fontos a felbontás, képminőség és a betekintési szög is, és ezért ajánlottam. 8gb belső memória, melyből alapból felhasználható 5.5gb (mókolás nélkül), én úgy gondolom minőségibb termék, persze ez csak saját vélemény. Kialakítás/kinézet nálam az utolsó szempont, mert lehet szépen néz ki az op3n dott, de intel (ami ugyen csak részben kompatibilis az androiddal).Lenovo akkumulátor kapacítása is nagyobb (3450mAh), amely alapján akár 7-8 órát is kibír a készülék. Persze úgy tudom a tecsós is egész jól teljesít akku ügyben. dual core intel vs. quad core MTK. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy neki mi a szimpatikusabb ill. mi éri meg jobban. Én csak azt tudom, hogy ha választani kéne a 30ezres op3n dott és a 28ezres Lenovo közül, akkor egyértelműen az utóbbit választanám, és csak segíteni próbáltam az illetőnek, hogy szerintem 27ezerért ne ezt válassza. Hangsúlyozom abszolút jó termék ez a tecsós tab, de 15ezernél nem ér többet, és itt most arról volt szó, hogy 27ezerért venné meg az illető ezt a tabot.. annyit nem ér meg, ha holnap 15ezerbe kerülne egyértelműen nyerő választás volna.
-
dorika87
őstag
válasz
kerjani #8508 üzenetére
Ebben az árkategóriában (27e) én nem ajánlanék 34-35ezres készüléket úgy, hogy mire megérkezik lehet tényleg 40ezer körül mozogna a készülék. Feltételezem kb. csak annyit szeretne/tud rászánni az öccse. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a Lenovo A7 és ár/érték arányban is megéri szerintem. Az lg leírása alapján főként akkumulátor kapacitásban és előlapi/hátlapi kamerában különbözik a két készülék.
Persze nem az op3n dottot szeretném leszólni vagy bármi ilyesmi. 15ezret abszolút megért, de szerintem 30-at már egyáltalán nem.
-
dorika87
őstag
Érdeklődnék, hogy ven-e még valamelyik üzletben a tab 15ezerért?
-
dorika87
őstag
de ha jól értelmezem és netán bill. kombinációra nem jönne be a bootloader menü.. csak, ez az usb-s ikon attól még utána ki/bekapcsolás után használható lesz a készülék?!
-
dorika87
őstag
Ezek szerint érdemes úgy csinálni, hogy ha a hardreset bill. kombóra nem jön be a bootloader, akkor vagy megtanulok frissítés nélkül együtt élni a készülékkel, vagy visszaviszem és kicseréltetem. (ezt csak azért kérdezem, mert online házhozszállítással rendeltem meg a tabot.)
Amúgy a frissítés miben hozott változást/újítást a készüléken.
Tehát ha netán úgy döntök, hogy nem frissítek mert nem jött be a bootloader menü, akkor miben szenvednék hiányt? -
dorika87
őstag
Tudna valaki adni egy leírást, hogy miként lehet rootolni illetve, hogy ezzel együtt a tárhely problémát megoldani? Tehát, hogy pl. az sd kártyára települjenek az appok.
(Vagy egyébként ezen kivül még mire jó a root ennél a készüléknél?) -
dorika87
őstag
Nagyon elgondolkodtam rajta, mert online rendelést már megcsináltuk. Kedden reggel jön a tesco és 20e felett van egy 1500ft-os szilveszteri kupon, tehát így csak 13500ft lenne a "kicsike". Rendelni meg amúgy is rendeltünk volna két ünnep között. Szóval ennyiért szerintem bőven megéri.
-
dorika87
őstag
csak azért tettem fel a kérdés, mert itt többen panaszkodtak, hogy bizonyos alkalmazások nem mennek fel play áruházból és ezért apk-ból kell feltelepíteni. Ezek szerint az azért van, mert az intel nem támogatja?
Csak ezért kérdeztem, mert nem volt minden világos, hogy ezek a dolgok miért nem mennek rajta. -
dorika87
őstag
Tök jó, mert a tesco honlap azt írja, hogy Google android operációs rendszer van a készüléken. Na most akkar alapból lenne lanna play áruház? nemde? Mert ha jól tudom azt külön le kell szedni és apk-ból telepíteni? Kisegítő lehetőségek vannak a beállításokon belül? (pl: talkback) Köszi.
-
dorika87
őstag
Ilyenkor ez pontosan hogy működik? Bekapcsolom, kapcsolódok wifire és már fel is ajánlja, hogy van hozzá frissítés és mehet is a letöltés?
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Ebben a tabban abszolút teljesértékű a google play mint bármilyen más tabletben. Illetve arra lennék még kiváncsi, hogy ugyanúgy benne van a kisegítő lehetőségeknél a talkback funkció? Mert inteles tabon még nem volt alkalmunk kipróbálni. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest