-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #8308 üzenetére
Ennek a tartónak lehet állítani a dőlésszögét?
-
KTU
addikt
válasz
Heimdallr75 #8170 üzenetére
De, kitakarja teljesen.
Nem használom, ezért nem érdekel. -
Buvana
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7717 üzenetére
Ez meglep! Minden esetre modemes eszközök mind mennek bt hangátvitellel!
-
Buvana
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7645 üzenetére
Hi! Nem a tab hibája. Skype és egyéb voip cuccok csak olyan eszközzel mennek bt ki angosítóval/ külső hangszóróvalamiben van 3g modem. Van 2 éves, 1 éves tabom is, amivel ugyanez a baj. bt hangátvitel nem megy. vannak erre alkalmazások a playen, de nálam egyik sem jött be. Szóval nem egyedül vagy, és nem csak ezzel a rendeszerrel!
-
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7664 üzenetére
Én úgy használom, mit amit le írtam, és tökéletes.
-
válasz
Heimdallr75 #7664 üzenetére
Szerintem köze lehet hozzá az x86 platformnak: talán nincs rá optimalizált skype, csak arm-ra. Vmi hangfelvevő programmal lehetne ellenőrizni, hogy hol a hiba. Esetleg a beállításokban ki lehet kapcsolni a visszhangkioltást?
-
válasz
Heimdallr75 #7662 üzenetére
Ha ócska a tablet, vagy az op3ndott bt füles AD konvertere, de egy harmadik eszközé meg jó, akkor van benne ráció.
-
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7655 üzenetére
Abba is bele lehet dugni akármilyen fülhalgatót, ha épp nem ki hangosítva akarsz beszélni.
-
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7652 üzenetére
Kell egy külső hangszóró, általában a legtöbben van microfon is, és ennyi.
-
VeryByte
őstag
válasz
Heimdallr75 #7645 üzenetére
Mikrofon miatt? Én mondjuk csak zenére és filmre használtam.
-
válasz
Heimdallr75 #7212 üzenetére
Köszi a visszajelzést! Akkor philips20 kollégának erősebb a táblagép hardvere, mint nekünk vagy esetleg füllent.
-
róland
veterán
válasz
Heimdallr75 #7022 üzenetére
Ha a nyelv átállítható angolra és Izrael térképén kívül más térkép is beszerezhető hozzá, akkor miért lenne warez a megvásárlása?
-
tybsen
addikt
válasz
Heimdallr75 #7066 üzenetére
-
pcnet
addikt
válasz
Heimdallr75 #7062 üzenetére
Mari néni már főz. Csak azt nem lehet tudni, hogy lekvárt, vagy Lollipopot a tabletre.
-
akibor000
aktív tag
válasz
igen..
-
fater01
tag
válasz
Miért is? Mert az israeli naviban nem lehet magyar térkép? Na de a kérdés elméleti. Tilos a warez és kész.
Be on road és osmand ingyenes offline navigációs program. Ezeket play-ből tudod telepíteni. De a táblában nincs gps, külső adapter kell hozzá.
Nem kell hozzá adapter csak egy androidos telefon. Már ki lett tárgyalva.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #6863 üzenetére
Köszi az infót. nem hittem volna hogy egy vacak usb-hubot ilyen nehéz kiválasztani
ujjobbagya: köszi, de 2700 ft-ot azért sokallom, amikor vannak ezer alatt is. mindegy, keresgélek tovább...
lucifer: van külső tápos vinyóm is, szóval az nem gond. de igazából ez 99%-ban klaviatúrához és egérhez kell majd a tervek szerint, ez a kettő a lényeg, ezek gondolom nem esznek sokat.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #6859 üzenetére
-
tupuk
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #6859 üzenetére
hoppá, köszi, akkor nézek másikat.
-
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #6680 üzenetére
Valaki próbált már beats fület össze hozni a tabbal ?
Mert nem igazán akar sikerűlni, ezért gondoltam
veszek hozzá op3n dott fülest.(Nem válasz akart lenni)
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #5363 üzenetére
kérésednek megfelelően megnéztem a droidbootot, frissítés előtt is volt, mindkét frissítés után is.
Koszi szepen.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #5253 üzenetére
nem kizárt hogy a frissebb appjai nem üzemeltek jól, ezért downgradelt,
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de ezek a halál ratyi appok a kutyának nem fognak kelleni. A voip például nem is üzemel. Tékozló homáron olvashatsz róla. Szerintem a kieg. szolgáltatásokról lemondtak egy összegben, amikor leárazták a tabot.
de ehhez nem kell hozzányúlni neki a fastboot részhez.
Fején találtad a szöget. De mégis benne van az update-ben. Vajon miért?
Most böngészem a csomagot. Kernel patch-re utaló nyomot eddig nem fedeztem fel benne.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #5242 üzenetére
Azt megtennéd, hogy megpróbálsz belépni a droidbootba?
hangerő fel plusz power gombok egyidejű megnyomásával lehet.Köszi, ha megteszed..
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #5235 üzenetére
-Hol található a gyártói forráskód?
Ez a kérdés komoly? Azt gondolod, hogy az open dott márkanév tulajdonosa meg fogja osztani veled a saját fejlesztésű applikációinak forrását?
-
gg72
veterán
válasz
Heimdallr75 #5235 üzenetére
Ha nincs gondod vele, akkkor szerintem nem kell frissíteni RoundRobin kolléga leírása alapján:
A frissítések eredendõen az operációs rendszer [firmware] hibáit hivatottak kiküszöbölni. Ez ennél a tabnál azért érdekes, mert míg a tab kernelének fordítási dátuma 2014 szeptemberre - egyes veziók esetébenoktóberre - tehetõ, addig a 'frissítés' dátumai rendre 2013 júliusára hivatkoznak, legalábbis afrissítõcsomagban található file-ok keletkezési dátuma erre mutat. Frissíteni tehát csak akkor érdemes, ha a tab erre feltétlenül rászorul, visszatérõ mûködési anoláliákat mutat, vagy valamely funkciója nem életképes. Ha a tablettel meg vagyunk elégedve, akkor ne frissítsük, mert az internet különbözõ fórumaiban fellelhetõ számos beírás tanusítja, hogy igen sok, korábban jól üzemelõ tablet lelte 'halálát' eme beavatkozásnak köszönhetõen. Egyébként is, a frissitõcsomag néhány apró kiigazításon kívül kizárólag OP3NDOTT alkalmazásokat, azoknak is igen korai verzióit tartalmazza.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest