-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Nincs ezzel baj, én is vizesen szoktam feltenni, de az túlzás amit a csávó csinál, az már felér egy fürdetéssel. Egyrészt a szappant le kell mosni, különben látszani fog a fólia alatt. Én úgy szoktam, hogy jól letörlöm a kijelzőt, a fóliát átmosom szappanos vízzel, majd lemosom róla a szappant, maga a fólia maradhat jó vizes. Alul teszem rá a kijelzőre, onnan pedig egy plasztik kártyával nyomom felfele a vizet. A tab alá tegyetek egy törlőkendőt, az majd felszívja a vizet. Így szösz és buborékmentes lesz.
-
akibor000
aktív tag
nemtudom,h milyen..hasonlit erre,amit linkeltél..
én egy boritékban kaptam...volt hozzá 2 kis ruhadarabka is..
majd este teszek a másik tabletemre is egyet.
vettem még kettőt pluszba.
sikerült felrakni elsőre buborék mentesen...szösz sem ment alá.
kiváncsi vok,h a tab bevan e még kapcsolva, amit bő 2hete otthon hagytam...
irta itt vki,h nemritka,h 14napig is birja az akku töltés nélkül.. -
RVR400
veterán
-
emrik
csendes tag
Keymapper-el bármilyen játékkal használhatod.
tincore keymapper
Rootolt készülék kell hozzá. -
Orionhilles
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
Ha találsz egyet és meg akarod venni ne teketóriázz sokat,mert nem lesz! Frissítsd le a telepítés befejezése után és ha rossz csere azonnal. Mivel kb 2 hónapja lehet kapni hosszú távú tapasztalat nincsen a fehérrel kapcsolatban,de az is fém mint a fekete.
Ja és nem kapok hülyét a billtől mint az asuson(amit azóta leraktam,mióta ez megvan)...bekem 8gb van benne, sima ügy 32gb-ig.Mattb
Nekem 497mb és.......az android még mindég dinamikus ramkezelést alkalmaz,ha kell felszabadít,minek álljon sok ott inkább használja,hogy ne akadjon a rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest