- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Mondjuk most, hogy erről beszélünk, gyanús is, hogy a 2 amperes töltővel a 4 Ah körüli akkut a Samsung Tab-om töltője miért 4-5 órán keresztül töltögeti...
@ZS3NI:
Azért lehet jó áron találni megbízható helyről 32-es kártyát.
@Süvi:
"Egyébként nem értem, hogy azok az eladók, akik előre utalással hirdetik a terméket miért sértődnek meg, ha azt kérem tőlük, hogy először küldjék el a terméket és utána utalok?"
Mert semmi nem garantálja, hogy megkapja a pénzét.
Mindenki úgy árul, hogy előre utalás után küldi a cuccot.
-
b0bcat
addikt
Na, alaposabban visszaolvastam, hogy miről is van itt szó.
Meg a neten is jobban utánaolvastam a kérdésnek, bár egyértelmű válaszokat sajnos nem kaptam (azon kívül, hogy eredetileg 500 mA-re méretezték az USB szabványt).
Most már csak két kérdésem lenne:
- Honnan lehet megtudni, hogy mennyi áramot enged át egy adott kábel?
- Miért lehet 2 amperes töltőfejet kapni, ha a kábelek nem bírnak ennyit? -
pcnet
addikt
Már megy minden androidos kütyün. Fent volt Nexus 4emen is. Vissza is igazoltak emailben, szóval hivatalos.
guest666: GPS hiányában mi értelme a navinak?
Szerk: Akkor nem szóltam.
Szerk2: Passz! Esetleg nem hagyták jóvá beépített GPS hiánya miatt vagy Intel chipset miatt... -
-
DraXoN
addikt
Igen, nekem megvan vége, valóban több mindent átrak (cserébe lassabban tölt be, bár a belső memória se veszett gyors). Nekem azzal volt bajom csak, hogy az esetleges obb fájlokat nem rakja viszont át. És azok is tudnak azért helyet foglalni.. azért akartam megfordítani a belső és külső SD tárat.
A link2SD és az SD fordítás együtt elég jó eredményt ér el (szerintem). -
kenand
veterán
Töltsd le a moble 1 marketetet azzal tudod telepíteni a Mindig TV-t. A Google Play nem engedi (nem tudni miért, talán az x86 miatt)
#1827) nzolo76:
Frissítés jelentéktelen dolgot csinál, nem javít semmit. Csak a gyártás óta kijött 2 frissítés s a Tab mindenáron fel akarja telepíteni. Ha hibás a TAB akkor egyből megadja magát a frissítéstől. -
b0bcat
addikt
"Bár azért a 16/8-as jobb lenne a 27-ei akcióban."
Itthon - eddigi tudásunk szerint - egyedül a tesztelők találkoztak 16 gigás változattal.
A boltban a "8/2-es" változatot árulják.
Valaki, aki frissítette az övét, elárulná, hogy most akkor - a frissítés után - mi van a Home (házikó) gomb működésével?
Köszi!
-
Orionhilles
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged