-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulholland
tag
Kedves Obalix köszönöm, sajnos a dolog úgy áll, hogy a kelleténél jobban be van csúszva a kártya folymányaként az első csavarhúzós operáció miatt. Így le kéne venni a hátlapot sajnos. csak ahogy látom nagyon "egyben" van a tablet és ezért nagyon nehéz műveletnek tűnik. Ha valaki tudna segíteni annak örülnék.
-
-
naga
senior tag
Ez még nem biztos, eddig nem volt megerősített hír (Wallmart) ezzel kapcsolatban.
Az a biztos, hogy az Op3n dott márka bevezetése nem sikerült úgy, ahogy várták. Ezért kiárusítanak minden Op3n dott eszközt (óra, tablet, bt füles), és a telefon is várható szerintem hamarosan, ahol még van belőle. -
Carline
őstag
Én nem vettem másodikat, meg eladásra sem, de szerintem minden annyiért adható el amennyiért megveszik.
Ha élelmes volt valaki és volt tőkéje többet venni és úgy spekulál, hogy talán haszonnal eladja hát rajta, én nem sajnálom. Vagy elmegy mind és haszna lesz, vagy rajta marad pár tablet.. Ilyen az adásvétel biznisz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged