- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janaman01 #11225 üzenetére
Napi régész.
És még csak vissza se kellett lapozni a 3 éves hozzászólásért.
Én is olvasásra akartam valamelyik nap használni, régen volt bekapcsolva (de időnként szoktam tölteni, hogy ne menjen tönkre benne az akksi). Átküldtem drive-on a fájlt, amit meg akartam nyitni, és ... Nem tudtam belépni a Google drive-ba.
Se a menüből, se a böngészőből, mert túl régi. A böngészőt nem tudtam frissíteni, mert nem lehet belépni a play áruházba, nem tudtam újabb böngészőt letölteni az apkmirror-ról, mert régi a böngészőm...
Végül a telefonomról küldtem át Opera telepítőt, amivel végre engedett belépni a drive-ba.
Én vagyok ennyire béna, vagy ennyire beszűkültek a lehetőségek ezen a régi rendszeren?
-
kisspall
aktív tag
válasz
janaman01 #7005 üzenetére
Igen, de jó lenne ha nem kellene erre külön böngésző. Kifejezetten a Dolphin-hoz szerettem volna, mert azt használom minden másra. Időről-időre találok egy "'tuti megoldást", de egyik sem működik.
A Jetpack viszont jelentős javulást hozott, azt tényleg érdemes volt feltenni.
-
UFO1
senior tag
válasz
janaman01 #6787 üzenetére
Ez mennyibe kerül? És honnan lehet beszerezni?
(#6806) quailstorm
Addig rendben is van hogy maga a kütyü nem igényli a gyorsabb kártyát, de pont tegnap másolgattam át pár fájlt egy 8GB kártyáról gépre olvasóval (C4 vagy 6-os volt) és egy 200MB videóval 2-3 percig kínlódott a 400MB meg több mint 6 perc volt neki. Már a hajam téptem mire átettem a 2GB-ot. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
janaman01 #5860 üzenetére
Akkor ráb....ott a tesco.
Éreztem én. Ez a tab simán elkelt volna 25 forintos átlagáron. Valamiért idejekorán bepánikoltak és ezért vitték le az árát 15-re.
Várható, hogy a használt tabok ára is 15 fölé megy.Tegnap néztem, egy ilyen kiállitású tab, csak kisebb, 7 inch-es (IPS) kijelzővel, hardveresen full ugyanez, csak a kamerák kisebbek (előlapi 0.3 MPx, hátoldali 2), 29900-ért van AKCIÓZVA!
-
válasz
janaman01 #4955 üzenetére
Gondoltad, hogy azt hittem, hogy a data partíciót is megformázza?
Vész esetén, ha netán gariztatásra kerül a sor, nem árt, ha minél egyszerűbben el tudjuk tüntetni a nyomokat. Mert ha pl az usb romlik el, és csak gépre kötve lehet unrootolni, az eléggé önt@könlövés. Márpedig az usb-k olyanok, hogy elromlanak...
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #4876 üzenetére
Senior tagoknak is működik a kereső...
A kép visszaadta, hogy ez is csíkos.
-
Mattb
senior tag
válasz
janaman01 #4727 üzenetére
Rakerestem a cwm-re, de nem volt egyertelmuen arrol szo, hogy mikor es hol kell csinalni egy backup-ot. Amugy, amit linkeltem rootolas, abban nem esik szo a cwm-rol😕 Vagy en nem ertek benne valamit? Az csak siman rootolj, a supersu-t sem rakja fel igaz? Viszont sd-re helyezest lehetove teszi.?!
-
-
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #2137 üzenetére
illetve még egy kérdés, azt holtudom beállitani hogy az sd re mentese aképeket ne a belsőre ? ( a frissitések lementek rendben itthon )
Revoltek megtennéd hogy átküldöd priviben azt az verzióju apk t ami megvan neked mert vagy a 20. at próbálom de semmi
root ilyesmi van már hozzá ? vagy nem is kell rootolni ? mindjárt megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged