-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Jah, 90%-on volt előtte, és kb 40. alkalomra sikerült, de csak a Resize-s .cmd fájl segítségével, mert a Flash tool mindig leállt, ez meg sokadik próbálkozásra megcsinálta.
Mondjuk kellett vele harcolnom rendesen, mert előbb a törléseket szépen kivettem belőle, csak a flashelést hagytam rá, aztán mikor már magától is bejött a droidboot, nem csak a villám, akkor engedtem rá teljesen. -
Hyperion
senior tag
Nahát... még a végén igaz lesz!
Bááár nehezen tudom elhinni, hogy az 1.0-ás usernek odaadják a Phone Flash Toolt...
Inkább egy lelkes emberke munkájának tűnik... -
ViSAS
senior tag
Félreértés ne essék, nem tároltam rajta semmi fontosat...de már nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától. Nálam a játékállás nem számít fontosnak, másnak biztos...viszont pl. a belépési azonosítók, jelszavak, a forráskódja az általam megírt oldalaknak sok-sok év alatt, illetve a képek amik készültek az életem során (tehát emlékek) már annál inkább. Személy szerint biztonsági másolatom a létfontosságú adataimról felhőben is van, 1-1 külső winyón is, így nem hiszem hogy felelőtlen lennék. Erre már ~10 éve megtanított az élet amikor hőn szeretett gépemben túrkáltam meghajtó cserélési szándékkal és figyelmetlenségből az elemlámpát (mágnessel az alján) rátettem fél percre a winyóra.
Meghót', másolat nem volt semmiről...azóta backup mindig mindenről.
-
pcnet
addikt
Mivel Tesconak van még rakás másik üzlete és ugye bármelyikben leadhatod gariztatásra, szerintem nem kellene, hogy gond legyen. Nekem ment tönkre külső vinyóm és a számtech bolt ahol vettem, csődbe ment. Nagykernek kellett felküldeni, akitől vette a bolt. Simán cserélték. De ugye Flag kft a szerviz, ők meg nem mentek csődbe. Velük kellene felvenni a kapcsolatot, ha másik Tesco nem veszi át.
-
trebrona
nagyúr
Nem, csak bezárt néhányat.
-
szalaiz
csendes tag
Olvasson át 8000 hozzászólást?!
Nagy vagy!
Szerk: bár ha keresésre ösztönöztél, akkor nem szóltam!
Egyébként a hangerőgombokat érdemes szemrevételezni, a bluetooth és wifi kapcsolatot kipróbálni, meg a mikrofont, hangszórókat. A kijelzőnek értelemszerűen működnie kell és egész felületen reagáljon érintésre. Ha megvannak az eredeti tescos papírok, akkor 2 év gari jár hozzá, persze ha nem esett le, nem ázott el, és nem volt a rendszer piszkálva (tárhelybővítés, rootolás). Persze a boot menüt is ellenőrizd. Ha a fentieket produkálja, akár alkupozícióba is kerülhetsz mert meló van vele. Szerviz tudja javítani, vagy te is, bár az garivesztéssel járhat. Tömören ennyi, nem nagyon van extra hibája a kütyünek, ami egy általános ellenőrzésnél ne derülne ki.
-
Vermilion69
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
Gyári szám (és garlevél) nélküli cuccnál, pl. gyerekjátéknál nem is szoktak vacakolni: ügyfélszolgálaton otthagyod a cserélni kívánt darabot, és kihozol egy másikat - tökmindegy, h közben változott-e az ára.
(egyedül annyi a feltétel, h a vonalkódjuk azonos legyen, mert ha nem, ott is visszavásárlásra van szükség, hiszen különben nem stimmelne a leltár)Garleveles készüléknél ez már persze nem ilyen egyszerű, ezért ott érthető, ha visszavásárlással történik a csere - akkor pedig már gond a megváltozott ár, hiszen csak az eredeti vételárat adhatják vissza (amit megtesznek akkor is, ha közben éppenhogy csökkent az ár: itt is írt erről vki, aki a december végi leárazás előtt vett táblagép vételárát kapta vissza - majd azonnal vett is egy másikat, immár olcsóbban),
ezért lehet érdemes ilyenkor megkérdezni, hátha a Tesco-ban is hajlandóak olyan különbözetfizetésre, mint az Auchanban. -
-
Zeki
nagyúr
-
blise
tag
Azt nem értem, hogy ezen elméletileg 4.4.xxxx android van, a telomon 4.2.xxxx, ha azon megy, akkor ezen a búbánatért nem, nem nagyon akarom nyektetni, csak használatra oda szerettem volna adni anyumnak, mert otthon egyszerre ment tönkre két gép, és az unokákat így is csak skypeon látják, haza meg jó ritkán megyek, gondoltam beállítom, feladom dpd-vel azt csók, asszem nem fog menni, inkább veszek neki egy új pc-t, vagy egy másik tabot... beállitom azt+ teamviewer, aztán dpd...
-
Heimdallr75
őstag
-
mazsi
senior tag
Tisztában vagyok a CLV. törvény szövegével és a 16 módosító rendelkezéssel is, okkal változtatta a Tesco eddig minimum 7x a termék árát. Nem túl elegáns a megoldásuk, de emlékeim szerint 5-6 hétig volt 30k az ár, 1 hétig 21 és 3 hétig 15.
Nem az én tisztem kiszámolni a tablet ármozgását, de majd ráérő ember biztosan megteszi. -
pcnet
addikt
Nyáron bele futottam ebbe a wifis dologba. Cisco routerem van, bekötöttem mögé egy TP-Linket, de azzal is csinálta. Mit konfigoltál pontosan? Leírnád ha megkérlek? Wakelock detektor nem mutatott semmi gyanusat. Purity 4.4.4nél kezdődött, aztán feltettem 4.4.2 alapú CM-et, most stock 4.4.2 van fent, mert tableten stabilnak és bug mentesnek tűnt.
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez a kérdés bennem is felmerül.
Amikor vettem, kértem a csajt, hogy mutassa meg a dobozt, hogy elolvashassam, ami rá van írva. Kiderült, hogy az csak egy üres doboz volt, a tabletetet a pult alól vette elő. Mondtam neki, hogy akkor kérek egy ilyet, de nem ezt, hanem vegyen ki a vitrinből egy újat. Ezek szerint ez sem volt szűz új. -
Degeczi
nagyúr
Ha egyszer nem földelt az eszköz, akkor értelemszerűen földhurok sincsen!
Ahogy "működött" nálad a fordítva bedugás, pont úgy használt volna az is, ha bal kézzel fogod a jobb fülcimpád, úgy dugod vissza közben a töltőt, változatlan irányban... egyszerűen csak épp működött a gagyi töltő, ennyi.
-
RoundRobin
aktív tag
Tulajdonképpen nem kellett semmi trükk.
Az vett el sok időt, amjg a lemezkép file-t megcsináltam bochs segitségével.
(iso file generálása a win95 CD-ről, ezt felinstallálni a 'C' meghajtóra, stb. )
A kész képfile-t áttöltöttem a tabra, majd felmountoltam 'D' meghajtónak és .. BOOT.De csinálhatom újra, mert video drivert nem módositottam, igy meg, 640 x 480-ban elég fapad.
-
UFO1
senior tag
Ha végigolvastad volna a cikket rájönnél, hogy az a véletlen csak a kindulo alap volt és semmi köze a GG-hez annak teljesen más az összetétele és a gyártástechnológiája. Amit ők akkor feltaláltak azt itt láthatod.
Pyroceram = üvegkerámia. -
UFO1
senior tag
Semmi kötekedési szándék nélkül, de ha marhaságot olvasol, akkor ne tedd közzé inkább olvass utána, ezért dobtam be a GG gyártójának a linkjét (csak tudják hogy készítik). Ott részletesen le van írva (videózva) a gyártástechnológia.
Dióhéjban (és pongyolán): egy speciális hőkezelési ill. kémiai folyamat következményeként átrendeződik az üveg kristályszerkezete és a műanyagéhoz hasonló rugalmasságot vesz fel a karcállósága viszont a többszörösére növekszik.(#5750) Vermilion69
Ne bánkódj miatta (nekem tetszik ez a videó) és az utolsó gondolat ül is rendesen. -
bagkri01
őstag
Nem üveg az előlap (teszem hozzá, hogy szerintem). Fólai nélkül használom a tabot is és a telefonomat is. A telefon előlapja üveg, a tablet teljesen más tapintású, ha megkopogtatom teljesen más hangot ad és érzik, hogy nem olyna kemény az előlap, mint a telefoné. Ja és a telefon is gyűjti az ujjlenyomatokat elég rendesen.
-
quailstorm
félisten
A surfaceflingerhez írt driver nem kompatibilis a MIR/Xorg/X11/Wayland satöbbi grafikus rendszerekkel, szóval annyi, mintha nem is lenne drivered. Nulláról kell írni egyet ha zárt a GPU forrás, és csak droid binárisod van.
Elkezdtél dicsekedni, láthatóan olyan stílusban, amivel a nagyon boldog tudatlanok szoktak. Ezzel csak az a baj, hogy valótlant állítottál.
Valamire jó a chroot, néha én is használom, mert egyszerre futhat több rendszer, ami nem rossz. De tartós munkára nem alkalmas.
nem érdekel mit tudsz, most itt vagy, az senkinek se jó, ha valótlan dolgok kerülnek papírra...
(#5661) RoundRobin: arra várhatsz...
CloverTrailhez is mire egyáltalán az IMGTEC írt Win8 drivert
nem fog itt semmi se történni, teljesen reménytelen
SGX540-hez is csak zárt drivert kaptak, fosos droidhoz volt jó, meg nagyobb gyártók kaptak rendes supportot, mint a Nokia. Így aztán driver nélkül maradt a SmartQ T20, és lett az Ubuntus tabletből droidos tabletNekem amúgy Nokia N900-am van itthon, de HTC HD2-őn is futott már natív linux a kezemben, de az annyira nem volt teljes. Mindig a driverekkel van a baj. Nincs forráskód.
Itt arról van szó, hogy ha az alapvető dolgokat, mint egérkurzor, ami több mint 20 éve HWgyorsított, meg ablakmozgatás, ezeket is a CPU számolja, akkor neki ez bőven elég feladat. Abszolút 0 hardvergyorsítás mellett korrekt élményhez (értsd, Win98-as P2 szint) egy i3 elkellhet.
Szóval legalább 2D gyorsítás kellene. A célt meg értem, nekem is ez tetszik. De kapni már céleszközöket, amin könnyebben meg lehet ilyesmit valósítani. Bár a baytrailes Win8.1 tabletek se éppen szeretnek a Win8.1-en és a Win10-en kívül mást bootolni(#5662) RoundRobin: menő
grafikus felületet rá lehet valahogy heggeszteni? LXDM például?
-
domerator
veterán
Na akkor en is megnezem hogy uveg-e, mert most egy occso ipadmini folia van rajta, de nem birtam normalisan ratenni, csunya buborekos es matt... ha uveg az eredeti fedolap, akkor addig vedelem nelkul hasznalom, amig nem veszek ra egy ipadmini uveget.
Egyebkent ma megvolt a talan utolso megbizhatosagi teszt... irtak itt paran, hogy hibamentes mukodes utan ujrainditottak es akkor krepalt be a droid... na ma olyan majdnem 240 ora mukodes utan ujrainditottam a tabot es szerencsere gond nelkul ujraindult, szoval ugy hiszem, hogy mar nem lehet vele nagyobb baj.
Mindezt a cegledi tesco parkoloban, azutan, hogy megkerdeztem, hogy van- e belole es volt meg par darab ma del korul.
)
-
quailstorm
félisten
droidot hagyjuk, annak sok köze más, normális linuxokhoz nincs
ott a kernel kvázi mindent átdob magasabb rétegnek, így a grafikus vezérlést is
a debiant meg megnézném, nem hiszem hogy akkora bűvész vagy, hogy írtál egy bootloadert hozzá, átparticionáltad, vagy sd-ről futtatod a debiant, és mindenhez szereztél drivertjahogy chrootban futtatod egy helyi hálózaton emulált VNC jellegű ablakban...
na az nem művészet, 3 éve se volt az, de az semmire se jóamúgy más kérdés hogy a linux mint fut, meg min használható
megnézném mennyire örülnél a software renderernek ezen vas mellett
egy P3 lehagyná -
RoundRobin
aktív tag
A limbo egy x86 emulátor androidra. Gyakorlatilag egy intel PC-t emulál. Ezen lehet futtatni PC-s programokat, ha előtte installálva van az emulátorra valamilyen PC-s oprendszer, pl. win98. De van aki sikerrel futtatott rajta XP-t is.
A win98 - legalább - azért lenne fontos, mert saját fejlesztésű programjaimat szeretném futtatni a táblán.
-
tupuk
aktív tag
Igen, ez lesz
Eddig kivártam, hogy az én gépem is beadja-e a kulcsot, mint itt pár fórumtársnak, mert gondoltam ha beadja akkor nem veszek össze hozzá mindenfélét fölöslegesen. Na de most már nálam van több mint két hete, minden nap nyúzom, komolyabb baj nem volt vele, szóval úgy döntöttem ez már nem fog elromlani
, és el is kezdem összeszedni a kiegészítőket (jack-adapter, otg, usb-hub, tok, stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest