-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Casoli #10820 üzenetére
Erre én sem gondoltam,inkább elmentem a dobozért.De van amikor szólnak hogy ne dobd el mert kérik a garihoz.De ez a szerviz nagyon komoly mert tavaly amit leadtam a Dobozában+kiegészitőkkel,nagyon nagy falatnak bizonyult/nem működött a rezgőmód/36 nap után bementem a tescóba,hogy most már kéne a tablet,mondták hogy egy hete nem érik el a szervizt,de itt a pénz.Visszaadták azonnal az árát.Hát ennyit tudott a Flat szerviz.Amikor megláttam hogy ennek is az,egyből idegrohamot kaptam.
-
naga
senior tag
válasz
Casoli #10350 üzenetére
Igen, a törvény erről szól, gyakorlatilag addig húzhatják, ameddig akarják. Én például úgy jártam, hogy 1 hónap alatt sem jött vissza a szervizből a tablet, ezért a Tesco visszaadta a pénzt. Ha a Flagben adom le, akkor 2 hónap után kaptam volna egy csereutalványt?
Miért nem viszik közvetlenül a szervizbe?
Talán azért, mert nem mindenki lakik Pesten, vagy egy partner szerviz melletti utcában és a Tesco sokkal közelebb van és este munka után/hétvégén is nyitva van.
A Flag-es garancialapot le sem pecsételték több esetben, hanem a Tesco sajátját adták, és a Tescoban azt mondták, hogy oda kell visszavinni és ők küldik javításra. -
nash2
tag
válasz
Casoli #10165 üzenetére
A Camponában lévő fitbandek 1500-ért mennek, az összes szín. Az árcédulákon némelyik szín még 3000-ért van kiírva, de a gép az összesre színre 1500-öt hoz. Sötétkék, fekete, zöld, piros, naracs volt még amikor néztük.
Fogarasi Tesco-ban is 1500, de csak narancs színű van.
-
Lásd kivel van dolgod, kerestem egy példát:
Idézet ebből a pdfből (GAZDASÁGI VERSENYHIVATAL JELENTÕSEBB DÖNTÉSEI
A FOGYASZTÓK MEGTÉVESZTÉSE
ÉS A TISZTESSÉGTELEN KERESKEDELMI GYAKORLAT TÁRGYÁBAN A 2009. ÉVBEN)"A versenytanács szerint megtévesztésre alkalmas magatartásnak minõsül, ha
• az adott vállalkozás ténylegesen nem az általa valamely formában, így adott eset- ben akciós újságban meghirdetett, a fogyasztókat megcélzó tájékoztatásában sze- replõ áron értékesíti az adott terméket, hanem annál drágábban (a fogyasztónak az üzletben az elõzõleg közöltnél magasabb árat kell fizetnie),
• a fogyasztó ténylegesen nem a közölt akció elõtti ár és az akciós ár közötti különb- ségben megnyilvánuló árkedvezményben részesül, s így nem valósul meg az ígért megtakarítás (pl. a fogyasztónak nem a közölt akciós árat kell megfizetnie, illetve az akciót megelõzõen nem került alkalmazásra a kedvezmény alapjaként feltünte- tett nem akciós ár)"Biztos van, ahol ezt kissé világosabban is leírják, de most néhány perc kereséssel ezt találtam. Tévedtem, időintervallum nincs megjelölve, ezt nyilván a versenytanács egyénileg elbírálja (majd).
-
_Soma77_
tag
a factory reset nem állítja vissza a régi partíciókat, csak törli a /data és /cache partíciókat.
Ha vissza akarsz állni, újra meg kell csinálni a v2-es particionálást, csak eredeti partíciós táblával. Ilyet tudunk csinálni.
A hely abból lett, hogy átvariáltuk a különböző partíciók méreteit. Pl. 1,5GB-os cache tök fölösleges. 512MB is bőven elég, úgy kapásból lett +1GB, innen-onnan lecsipegetve jött össze a +2,9GB. Lehet többet is "csippenteni", de nem tudjuk, hogy mennyire fogja befolyásolni a stabilitást. Ez most tesztelés alatt van.
Az alábbi összehasonlításban egy root-olatlan szűz tab és az átparticionált tab disk adatai látszanak.
-
tupuk
aktív tag
Eredetileg is két frissítésről volt szó végig, amikor én megvettem, akkor én is mindkettőt feltettem szépen egymás után.Az első volt a nagyobb, olyan 45 mega körüli, a 2. csak egy kicsi, 4,5 megás volt. Te valószínűleg eredetileg csak az első, nagyobb frissítést tetted fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged