- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
napocska2 #9372 üzenetére
Akkor szuper, köszi a segítséget!
Egyébként ezért szeretem a 4:3-as kijelzőt. A 16:9-es kijelző droidon ahol az alsó navigációs sáv is foglal helyet, ha a billentyű fel van dobva és még a javaslatok be is vannak kapcsolva nem lehet a képernyőből semmit látni. Egyébként a navigációs sávot csak roottal lehet eltűntetni?
-
vargalex
félisten
-
válasz
napocska2 #8723 üzenetére
Mit jelent a "takarítás", az app adatainak a törlését a beállítások/alkalmazások/mind/Chrome menüben?
Mert hiába az uninstall, csak visszaáll a gyári alkalmazásra, nem törlődnek az adatok.
Esetleg próbáld meg a gyári Chrome-ot letiltani és úgy törölni az adatokat, ha még azt nem próbáltad.Szinkronizálás be van benne kapcsolva? Nem az asztali gépedről/mobilodról akar áthozni vmi ott megnyitott oldalt?
-
tupuk
aktív tag
válasz
napocska2 #7516 üzenetére
köszi, de nekem egyáltalán nem így néz ki ez a program.
most lusta vagyok képernyőképet áttölteni a tabról erre a gépre, de a neten találtam olyan képet, ami kb. olyan mint ahogy az enyém kinéz:
http://www.cnx-software.com/wp-content/uploads/2012/08/es_file_explorer_android_tv.jpgvagy ez is hasonló:
http://the-gadgeteer.com/wp-content/uploads/2012/05/screen_20120514_2242.png -
RoundRobin
aktív tag
válasz
napocska2 #5012 üzenetére
Azt gondolom, hogy nem sokat olvasol éjszaka, mert akkor ezekkel a megoldásokkal tisztában lennél.
Én meg azt gondolom, hogy sokkal többet olvasok éjszaka is és nappal is ha tehetem, mint mondjuk te. Az átlagom napi 1 db 200 oldal körüli könyv.
Ezért is tudom jól, hogy mi a különbség egy 163 ppi-s tab és egy 300 ppi-s olvasó között, ezért is ajánlottam azt, hogy inkább vegyen e-book olvasót, ha jót akar magának és ha CSAK olvasásra kell.Persze nem csak én vagyok ennyire hülye, legalábbis hozzád képest, rajtam kívül vannak még pár 10 millióan akik a tabjuk mellett e-book olvasót is vásároltak maguknak, egy tab árának duplájáért.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
napocska2 #4992 üzenetére
Az, hogy neked megfelel, még nem jelenti, hogy másnak is.
A fényerőt hiába csökkented, ha egyszer a pdf háttere fehér marad.
E-book olvasásánál a háttérszín és a fontok szine is megváltoztatható. Én nem ezen, hanem egy ennél silányabb tabon olvasgattam, és a fontok szine sötétszürkére, a háttéré pedig valami kicsivel világosabbra volt állítva. Úgy még éppen, hogy elment. De a tab súlya is elég emberes, ezt tartani kényelmetlen 1-2 órán át.E-book readert pedig kap 14 ezerért is. Ha CSAK olvasgatáshoz kell, akkor az jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged