- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
A töltőfordítgatás margójára:
Ténylegesen létezhet ez a probléma, mert ha nem megfelelő a szűrés (pl. a hálózat felé nincsenek fojtótekercsek beépítve a töltőn belül), akkor fenn állhat a helyzet, miszerint a Graetz-híd utáni kapcsolóüzemű tápegység rész aszimmetriájából következően (szívesen küldök kapcsolási rajzot érdeklődőknek) nem egyforma kapacitáson keresztül "látja" a fázist a fogyasztó. Márpedig a zaj jelentős része a fázison érkezik, a hálózatra kapcsolt egyéb kapcsolóüzemű tápos fogyasztók miatt nem szinuszos a feszültség.
Egyszóval spórolós szűréssel ellátott tápokon javíthat, ha az ember megpróbálja fordítva bedugni és ezáltal más lábra kerül a fázis és a nulla. De azért csodák nincsenek. Ez közel sem biztos, hogy elég lesz ahhoz, hogy ne okozzon van működést a töltött gépen.
A földhöz valóban semmi köze nincs.
-
Ne egyed. Én is tudom, hogy elvileg felesleges, mégis működött, különben nem írtam volna le.
A méhnek is elvileg le kéne esni a levegőből, mert túl kicsi a szárnya ahhoz, hogy repülni tudjon, aztán valamiért mégiscsak repül.
Na inkább lépek ebből a topikból, úgyis van itt annyi okos ember. -
A nullára gondoltam, nem vagyok villamosmérnök, elírtam, bocs. Azt én is tudom, hogy nem földelt...
Itt az utóbbi egy hétben vagy négyen kötöttek belém azután, hogy segíteni akartam bármilyen témában. Voltam már pár topikban, de ilyen rosszindulatú társaságot még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest