- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
"de az itt lévő tulajdonosok túlnyomó többségének pár héten-hónapon belül lett valami baja"
Ez nem igaz, biztosan kisebb hányadát érintik a hibák, pl nálam nem fordult még elő semmilyen hiba. A fórumra azért jönnek az emberek, hogy elpanaszkodják mi a gond a tabbal, olvashatsz bármilyen készülékről, arról megy a téma mi a gond vele. Én még nem láttam olyan fórumot, ahol egy termékről csak azt írják, hogy nagyon jó vegyétek, jó az akku vegyétek, sokáig bírja vegyétek, jó a kijelző vegyétek, jó a hangja vegyétek, nem melegszik vegyétek. Elég hiteltelen lenne... És persze nem születne túl sok hozzászólás
-
Erre csak azt tudom mondani, hogy fontos adatokat nem tárolunk:
- flash alapú tárolón
- mobil eszközön
- vagy egyáltalán bárhol úgy, hogy nincs róla legalább egy biztonsági másolat.Aki ezt nem látja be, az később majd megtanulja a maga kárán. Amúgy sem tudom, hogy mi lehetett a fontos adat, játékállás?
Minden más automatikusan úgyis külső sd-re kerül.
-
syler123
veterán
Miért ne tároljon a tableten fontos adatokat? Hidd el hosszú a lista arra hogy miért ne, meg alig van belső memória, tároljátok sd kártyán az adatokat, az nem veszik el. A programok meg már mint írtam gyorsan visszaállíthatóak, nem értem mi a gond...
Az előbb írtad hogy fél évig hibátlan volt, most fordult először elő hogy kellett egy factory reset, szerintem ez elég jó hiba arány, ez legyen a legkisebb bajod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest