-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
-
LógaGéza
veterán
Én most ilyet vettem, úgy voltam vele megpróbálom, ha nem jó, akkor megy a Clearplex.
Könnyű volt felrakni, tökéletesen tapad, nem vált fel eddig sehol (~október elején került fel), és még karcot se látok rajta, pedig szokásom bedobni a telót a zsebembe a kulcsok mellé.
Szóval meglepően jó választás -
tomp
félisten
Én 60Hz-et csak munka alatt használom. Oda mindegy.
OB1-en tegnap full wipe után max felbontás+90Hz-en 5,5óra kijelző idő jött össze pedig egész nap magas fényerőn ment(utcai használat), volt kamerázás(fotó+videó) és több órányi Tidal bt fülessel.
Kíváncsi vagyok mennyi fog hozni a 60Hz. De volt már 8órás kijelző időm Pite alatt 60-al azaz OB1-en még ennél is többet kell neki hoznia. -
pengonorbert
tag
Ahogy követtem eddig a topicot, nekem az jött le hogy nincs olyan számottevő eltérés mint amire gondolni lehetne. Magam soha ki sem próbáltam 60hzn. Viszont azóta az összes telefon amit látok 60hzel brutálisan szaggatósnak hat, szvl köszönöm nem megyek vissza 60ra, ha nyerek vele akkut akkor sem.
-
marcarc
senior tag
FULL Ontopic a kérdés, miért OFF oltad?
Én próbálkoztam, de ha egyszer használtad a 90hz-et nem akarod utána 60 al használni (a legtöbbet ezzel lehet nyerni). Igen minden ugyanúgy megy 60hz el is, csak darabosabb (látványosan). A sima 7 es sokkal jobb lesz üzemidőben, minden esetben. Mindenki máshogy használja a telefont, nekem bő 1 napos a 7 Pro. Eddig nem hagyott cserben, de nem dobtam egy hátast tőle. Előtte volt, 6, 6T azok is jobbak voltak üzemidőben - a saját felhasználási feltételeim mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged