- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
A samu egy kicsit ilyen atlag telo premium kontosben es arban + azok a feature-ok amiket pengonorbert is irt. Nekem nem volt eleg gyors es forrosodott is, mondanom sem kell h ilyenek nincsenek a sima 7-esnel sem.
Mindennapi hasznalatra sok minden jobb sztem mint a Note, a OnePlus pedig hiresen jo ebben, sokszor review-kban a Pixeleknel is. Sztem ez mindent elmond.
Azt kell eldonteni, hogy neked valoban kell-e a vegtelen scrollozhato samu appok listaja, meg a szamtalan ertesites hogy lepj be a samsung fiokodba h hasznald ezt, meg azt a feature-t - ami nelkul rengeteg ember koszoni, elvan -, vagy kell egy jo okostelefon.
En a OnePlus vonalrol azert tertem le a Note 9-cel, mert a 7 Pro tul dragan inditott (ahhoz kepest 100k-val olcsobban jutottam hozza a samuhoz), a sima 7 pedig nem volt izgalmas 170+ ezerert. Aztan idovel lement az ara, a 8/256-osat vegul 140 korul vettem, igy azert realisabb ar/ertek aranyat tekintve.
-
pengonorbert
tag
Szerintem az hogy kinek melyik izgalmasabb nagyon szubjektív. Én, OP-sként azt mondom hogy oké a Note ad SPent-,t biztos tök jó cucc az első két hétben még próbálgatnám is, aztán meg évi egyszer hasznát venném. (tapasztalatból mondom, hasonló képpen jártam az Asus zenbook flip-emnél. Úgy gondoltam hogy ez hatalmas plussz lesz hogy tabletként is használom majd meg stb. Hát nem pont így lett
)
Kb ugyan így vélekedek a sok kapott szoftverről is, amit ad a Note. (nekem!) Ne legyen előre telepítve a Samsung jegyzettömb, meg a kalkulátor, meg a naptár, meg a böngésző, meg a chat app, meg a bixby, meg az optimalizáló app ami optimalizálja a fent lévő összes fölösleges appot...
De hát ez sok embernél pozitívum mert ezzel is többet nyújt az a telefon. Ezt teljes mértékben megértem, de nálam pl ez inkább hátrány mint előny. Szeretném én eldönteni mi van a telefonomon.
TL;DR: A Samsung-ra én is hamarabb modnanám hogy izgalmas, mint sem a letisztult minimal OnePlusra. Szerintem a különbség az, hogy ezeket az izgalmakat én magam tudom eldönteni, hogy fel telepítem-e a Store-ból, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest