Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tott
tag
Alapból nekem is nagyon az. Ezzel az ultimate shielddel probalkoztam már más telónál de egyszerűen képtelen voltam rendesen felrakni, ossze vissza gyűrődött meg minden.
És igen, törés ellen jobban véd egy tok. Nekem a Sandstone van most rajta ami tökjó, rendesen meg lehet fogni, egyáltalán nem csúszik. De a bőr nagyon tetszett. És pl az LG G4 bőr hátlapja nem csúszik ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- lezso6: Dasu Auto
- További aktív témák...
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- LG OLED Televíziók -30%
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest