- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
Én direkt 2 csomaggal rendeltem, mert híresen fakezű vagyok - mégis elsőre sikerült minden. Türelem a titka, meg az, hogy egy szuszra csak egyet raktam fel, utána hagytam letapadni, így a következő elem felrakásakor az előző már nem csúszkált mindenfele. Meg persze szappanos víz, azt szereti.
-
-igu-
veterán
Nekem alapból volt CSÚSZÉKONY a telefon, de toltam rá egy Ultimate Shield Maximum Protection megoldást, így az már ki van védve. Meg a karcok, azok is. Törés ellen még ki kell valamit találnom, egyelőre nem dobálom a telefont, az is sokat számít.
Jah, Ultimate Shield fólia: az USB csatlakozó körül felvált, ott csak 1mm széles a fólia. Felpúposodott, zavart. Szikével kivágtam a keskeny részeket, probléma megszűnt.
A képen baloldalt alul van az ominózus darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest