-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
válasz
Buster17 #6899 üzenetére
Szia!
Kijelző nélkül szerintem esélytelen.
AirDroidot használva is muszáj a kijelzőn elfogadni a telefonra csatlakozást, ha ugyanazon a hálózaton (WiFi-n) van a pc és a telefon.
Ha be volt kapcsolva a szinkronizálás a Google Fotók szolgáltatásával, akkor ott megtalálod a fényképeket.
Ha nem, akkor sajna így, kijelző nélkül nincs sok esélye, legalábbis így első blikkre. -
baloo79
tag
válasz
PistiSan #6891 üzenetére
Én iPhone-ra cserélem majd le a 3T-t.
Nekem a 3T 5,5"-os mérete a max, amit kezelni tudok, és még elfér a zsebemben. Sajnos a mostani Androidos telók már túl nagyok nekem, így aztán egyrészt ezért fogok váltani iPhone-ra (nyilván nem Pro Max lesz, ami a legnagyobb), másrészt pedig mivel olyanom még úgysem volt, kíváncsi vagyok arra a rendszerre is. -
baloo79
tag
Az enyém februárban lesz 4 éves, de az évfordulóját már nem fogom megvárni.
Az akku sajnos már ebben is elég vérszegény.
Néhány hónapja volt egy olyan jelenség, hogy 11-12 %-nál egyszer csak kikapcsolt, és nem tudtam visszakapcsolni, tehát kb. mintha lemerült volna, aztán rátéve a töltőre egyből 4%-ról indult a töltés. És jópár esetben alvó módból egyszer megnyomva a bekapcsológombot, nem ébredt fel a telefon, így derült ki, hogy ki volt kapcsolva, pedig visszakapcsolva volt még benne szufla.
Szintén gyári rendszer, sohasem mókoltam. Szeretem én is, de már eljárt felette az idő. -
baloo79
tag
válasz
PistiSan #6854 üzenetére
Valamelyik nap láttam a weboldalukon a Nordot, de az a baj ezekkel az új telefonokkal, hogy nekem ezek már nagyon tepsik. A 3T 5,5" mérete a max, amit zsebre tudok tenni, és egy kézzel kezelni.
Ami meg nem tepsi és Android, az meg egy 3T után szerintem visszalépés lenne, legalábbis én így gondolom, de lehet, hogy rosszul.Persze, én se csinálok semmilyen teljesítmény-igényes dolgot a telón, de egy ilyen készülék után nehezemre esik lejjebb adni a színvonalból.
Nem hiszem, hogy maradok 1+, és egyáltalán Android vonalon, valószínűleg ebből iOS lesz majd (még úgysincs tapasztalatom a rendszerről), de még igyekszem infót gyűjteni arról a másvilágról.
-
baloo79
tag
válasz
nico9519 #6851 üzenetére
Nálam az elmúlt egy hétben kétszer fordult elő, hogy töltés közben magára hagytam a telefont, aztán később megnyomtam röviden a bekapcs gombot, hogy felébresszem, semmi.
Olyan volt, mintha kikapcsolt volna.. Hosszan nyomtam, hogy bekapcsoljam, semmi.
Lehúztam a töltőről, visszadugtam, és csak utána írta ki, hogy éppen 78%-nál tart a töltés. (15%-nál raktam töltőre, gyorstöltéssel.)
Miután kiírta a 78%-ot, utána sikerült bekapcsolni a telót, és használat közben nem volt gond.Második alkalommal, amikor ugyanezt eljátszotta a teló, utána végleg megadta magát az eredeti piros töltőkábel, mindkét végein eltört a kábel piros műanyag külseje.
Szerencsére vettem még korábban USB-C kábelt, úgyhogy tudom mivel tölteni a telót, de a gyorstöltésről le kell mondanom.Az enyém is már elmúlt 3 éves, és én is kénytelen vagyok másik teló után nézni.
Kár, nagyon szerettem. -
baloo79
tag
Esetleg próbáld meg őket, nem tudom, hogy ilyet csinálnak-e, csak kidobta a kereső még régebben.
link
Bp., XIII. kerületben vannak, nem tudom, van-e valakinek tapasztalata velük.Akkor akadtam az oldalra, amikor az én 1+3T-m hangszórójából egyik napról a másikra alig hallottam a hívott felet, és gondoltam, hogy elviszem oda megnézetni.. csak közbeszólt a pandémia.
Próbáltam fültisztító pálcikával is tisztogatni, de sajna nem igazán oldotta meg a gondot.2. kérdésedet passzolom.
-
baloo79
tag
Én már nem várok tovább. Amit most használok, az márciusban lesz négy éves, és már megérett a cserére.
Olvastam, hogy áprilist rebesgetnek az 5-össel kapcsolatban (ki tudja, igaz-e), de annyit sem szeretnék már várni. A mostani telómban ha az akksit ki is cserélem, az appok (illetve főként a Google-termékek) frissítéseit sokszor a mára szűkössé vált tárhely mérete miatt nem lehet már letölteni sem, nemhogy telepíteni. -
baloo79
tag
"És az is a telefon topicjához tartozik, hogy megint kapható a 128GB-os verzió.
"
Hú, köszi, hogy szóltál!
Már régóta szemezem a telefonnal, de érdemes volt még várnom! Most meg is rendeltem!
(Pedig feliratkoztam az értesítésre, hogy szólnak, ha elérhető a 128 GB-os, de e-mail nem jött.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest