- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zhata
senior tag
válasz
PoLizei #2355 üzenetére
Melyik képnézegetőt használod ahol nem torzít? Mert ha annak a kezelése pofonegyszerű - nem kell hogy sok mindent tudjon -, akkor visszatérek a Cameringora, mert sztem eddig ez volt a legjobban paraméterezhető app smivel eddig találkoztam, és ráadásul fizettem is érte.
-
zhata
senior tag
válasz
PoLizei #2344 üzenetére
Nagyon jó alkalmazás ez a Cameringo app rengeteg beállítási lehetőséggel, nálam hónapokig volt alapértelmezett, semmi probléma nem volt vele,de
bizonyos esetekben - ha jól emlékszem akkor -, mikor felvő állásban készítettem a felvételeket, a Galéria app csak torzítottan, nyújtottan jelenítette meg ezeket. Tehát mikor a frissen elkészült képet gyorsan meg akartam mutatni, az bizony égő volt. Megjegyzem, hogy más progival ezek a felvételek is normálisan voltak láthatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest